dante14023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα! Εχω μερικες ερωτησεις για οσους εχουν αγορασει και ασχοληθει καπως με το 17, ωστε να δω αν αξιζει η αγορα του (βασικα περιμενω και καποια καλη προσφορα σε σαιτ). Το 16 ειχε αρκετα καλη me αλλα ειχε καποια "bug", ακομα και στο τελευταιο patch, που προσωπικα μου εσπαγαν τα νευρα και ηταν ο λογος που το παρατησα σχετικα νωρις. Για παραδειγμα, τα απειρα κορνερ που και καλα κερδιζαν οι wingers σχεδον σε καθε φαση, οι πλαγιες σεντρες που ηταν αυτοματως και γκολ (περιοριστηκαν με τα patch αλλα και παλι..), οπως και το ποσο ευκολα ηθελαν να φυγουν οι παικτες με το παραμικρο ενδιαφερον (εστω και λιγο) μεγαλυτερης ομαδας, ακομα και οι 16αρηδες που μολις ερχονταν στα φυτωρια του κλαμπ. Αυτα εχουν διορθωθει στο 17 η παραμενουν;
mclein Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Για παραδειγμα, τα απειρα κορνερ που και καλα κερδιζαν οι wingers σχεδον σε καθε φαση, οι πλαγιες σεντρες που ηταν αυτοματως και γκολ (περιοριστηκαν με τα patch αλλα και παλι..), οπως και το ποσο ευκολα ηθελαν να φυγουν οι παικτες με το παραμικρο ενδιαφερον (εστω και λιγο) μεγαλυτερης ομαδας, ακομα και οι 16αρηδες που μολις ερχονταν στα φυτωρια του κλαμπ. το 1ο, ισχυει ακομη. το 2ο, φταιει η ομαδα σου κ ο τροπος παιχνιδιου το 3ο, ισχυει ακομη & εγινε ακομη πιο εντονο. οποιος παιζει 7+ σε καθε αγωνα, την επομενη περιοδο ειναι ετοιμος για μεταγραφη.
Πανος999 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδια εγω στο 16 δν ειχα κανενα προβλημα με μεταγραφες..δν θυμαμαι καποιον να ηθελε μα φυγει..τρ στο 17 δν ξερω..ειμαι στν αρχη!
nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δεν νομίζω και το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται κιόλας. Έχει Denuvo. Ακόμα και να κρακάρουν την αρχική έκδοση, αποκλείεται να ασχοληθούν με τα patches (όπως γίνεται εδώ και 2-3 χρόνια). Ή γενικά η σπασμένη έκδοση πιθανότατα θα έχει (ξανά) διάφορα προβλήματα. Με λίγα λόγια όποιος ενδιαφέρεται να παίξει, ας το αγοράσει να πάει στο καλό. 27 ευρώ έχει αυτή τη στιγμή. Ας το πάρει μαζί με 1-2 φίλους του να δώσουν από 9 ευρώ έκαστος και να παίζουν (offline εννοείται) όλη τη χρονιά. Αν όμως έχεις ήδη το FM2016, σύμφωνα με ό,τι γράφεται από τους περισσότερους μάλλον δεν χάνεις και τίποτα. Το ίδιο πράγμα είναι μέσες-άκρες. Προσωπικά δεν έχω καν προλάβει να ασχοληθώ, όταν πέρσι τέτοια εποχή έφτυνα αίμα για να ανέβω από τα τοπικά στη Γάμμα εθνική.
Kazuya21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 δεν εχω κανενα το 15 ειχα κατεβασει ειχα παιξει λιγο δλδ ξερω τα βασικα αλλα μεχρι εκει
Πανος999 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 2 φορες μου εχει κλεισει το pc ενω επαιζα..ξερει κανεις γτ;
aleilo03 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Φέτος ίσως είναι η μόνη χρόνια μετά το 1997 που δεν θα αγοράσω το παιχνίδι..Πραγματική απογοήτευση..Οποιοδήποτε σύστημα με 4 στο κέντρο δεν λειτουργεί καθώς οι πλάγιοι μέσοι δεν κλείνουν μέσα να μαρκαρουν στην αλλα κάθονται στα άκρα με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστιο κενό στο κέντρο..Το αναφέρω επειδή είναι το σύστημα που χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα στις μικρές αγγλιδουλες με αποτέλεσμα να είναι unplayable το παιχνίδι για μένα..Και η επιβεβαίωση για το πρόβλημα έρχεται από το επίσημο φόρουμ της εταιρίας που αναφέρει ότι δυστυχώς δεν μπόρεσαν να το διορθώσουν σε αυτό το πάτς και μάλλον πάμε για του χρόνου..Η κακή μέρα πάντως είχε φανεί από το πρωί με την καθυστερημένη ανακοίνωση των features αλλά και της ουδεμίας ουσιαστικης προσθήκης στο παιχνίδι..Τα Facebook και τα Twitter είναι να χαμε να λέγαμε.. 1
babis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Για να πω και εγω την γνωμη μου φετος το παιχνιδι δεν εχει αυτο το κλικ που θα σε κανει να πορωθεις να το λιωσεις να ξενυχτισεις οπως ηταν τα προηγουμενα χρονια,οπως εχουν πει μερικα παιδια σαν το 16 με ανανεωμενα ροστερ ειναι ουσιαστικά
Πανος999 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 μου εβγαλε αυτο το μνμ.. Steam is currently in Offline Mode,for the first launch go in Online mode.. Τι κανω ρε συνιδιοκτητες?
nzeppos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που σου λέει. Μπες online στο Steam και τρέξε μία φορά το παιχνίδι. Στη συνέχεια ξαναπήγαινε στο "Go Offline" πάνω αριστερά στο Steam.
Nikeair Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 football manager 2017 0xc00007b Error Καλησπερα...Εχουμε βρει καμία λυση γι' αυτο παιδια?
Kapetanakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 παιδια τρωω γκολ με το τσουβαλι δεν μπωρο να κερδισω ομαδουλες,τις πταιει? παιζω το fm 2014 με 4-3-3, τι να κανω ωστε να μπωρο να κρατησω το σκορ?
Stemis1995 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 παιδια ξερετε φθηνο σαιτ(κλειδαδικα) να το αγορασω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα