Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποτονικοι ειμαστε λιγο φετος,ισως φταιει οτι κυκλοφορησε με πολλα αξιολογα παιχνιδια βλεπω battlefield titanfall κλπ...εγω που μου αρεσει να ξεκιναω απο τα χαμηλα στην αγγλια φετος ειναι πιο ευκολο μου φαινετε...ανέβηκα σερι στην sky bet 1 σε 2 χρονιες κ τώρα ειμαι σε θεση για playoff παλι μετα απο 39 αγωνες...περσυ θυμαμαι ιδρωνα για να παραμεινω κατηγορια

Δημοσ.

Ναι μου φαίνεται είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει αρχίσει το μεγάλο λιώσιμο. Κι εγώ έχω κάμποσες βδομάδες να ασχοληθώ.

Δημοσ.

το περσινό είχε τραγική ME και για αυτό και το παράτησα.το τελευταίο που είχε καλή me ήταν το 12.Αν δεν την φτιάξουν ας κάτσουν στα αζήτητα.

Δημοσ.

το περσινό είχε τραγική ME και για αυτό και το παράτησα.το τελευταίο που είχε καλή me ήταν το 12.Αν δεν την φτιάξουν ας κάτσουν στα αζήτητα.

υπερβαλεις θαρρω.

η ΜΕ ηταν μια χαρα απ'την αρχη, χαλασε στο 1ο πατς κ εγινε τελεια στο 2ο. οπως και φετος, ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

johnyboy εισαι λαθος τραγικη m.e ηταν στο 14 που το παιχνιδι ηταν playable μετα τα χριστουγεννα και περσυ και φετος ειναι αρκετα καλη βεβαια ολοιδια με περσυ

Δημοσ.

Και γω πιστευω, ειδικά φέτος, ειναι πολύ καλή-και χωρις να περιμενουμε οπως παλια τα patch. Βεβαια οπως ειπαν και οι προηγουμενοι, απειροελάχιστες διαφορές με το περσινο.

Δημοσ.

παιδες με πιο σκιν παιζετε?εγω εβαλα λιγο το flut αλλα μου φανηκε πολυ χρωματιστο και δεν ειναι οπως περσυ νομιζω...εχω βολευτει με το default dark φυσικα αλλα σκεφτομαι και το adromeda

Δημοσ.

Είχα δοκιμάσει το flut όταν πρωτοβγήκε, αλλά κι εμένα μου φάνηκε χειρότερο από το περσινό. Εκτός από τα παλαβά χρώματα, είχε και αρκετά προβλήματα που φαντάζομαι θα διορθώθηκαν σε επομενες εκδόσεις. Δεν το ξέρω αυτό το τελευταίο που λες αλλά θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

ειναι αυτο εδω http://www.fmscout.com/a-andromeda-fm17-skin.html και ειναι το πιο δημοφιλες στο fmscout σε download...ωραιο φαινετε

edit ωραιο γενικα με πολυ μαυριλα στα γουστα μου το μονο που διαπιστωσα ειναι οτι στις συμβουλες δεν βγαζει σωστα τα ελληνικα οταν φορτωνει....

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση για το παιχνίδι, κυρίως για το Touch. Σκέφτομαι αυτά τα Χριστούγεννα να πάρω ένα Windows 10 Tablet φθηνό αν μπορώ να βρω, που να παίζει το FMT17 αλλά ίσως και κάποια adventures από steam πχ παιχνίδια της Telltale. Έχετε υπόψιν κάποιο tablet για αυτή την "δουλειά"; ;-) Φαντάζομαι επειδή βλέπω τα requirements του FMT17 στο steam, πρέπει να είναι 2.2 Ghz επεξεργαστής τουλάχιστον και 2 GB ram. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οκ..το πήρα το 17(limited editon,μαζί έδινε και το fm2k17 touch)..

το παιχνίδι είναι ίδιο με το περσινό,εννοείται,μόνο roster update η φάση..για τα 55€ που ήθελε..μια χαρά ξηγήθηκε το κλειδάδικο με 25€.

Δεν απορώ για τις αρνητικές κρητικές στο steam..

Σκέφτομαι να αφήσω στην άκρη το fm και να ασχοληθώ με το touch μιας και θέλω να το πάρω στο tablet και να αράζω και να παίζω που και που..και να συνεχίζω το progress στο pc όταν είμαι.Για κρεβάτι και τάμπλετ είναι ότι πρέπει το μανατζερ.

(βέβαια εκεί έχω το championship manager 2017 της square enix αλλά τρελό freemium,έχει τρελό πληρωτό περιεχόμενο εαν θες να παίζεις σα τρελός,όμως είναι πολύ πιο εύκολο από το fm,δεν είναι τόσο χαώδες)

ήρθε και πάλι η σειρά της Nuneaton town

να παλεύει στις κατηγορίες!

παίζει να είμαι ο πιο άσχετος που παίζει αυτό το παιχνίδι :P

χρειάζομαι τουτόριαλζ

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...