Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα..Άλλαξα δίσκο στο λάπτοπ του ξαδέρφου μου και δεν μπορώ με τίποτα να bootάρω τα windows..Τι και αν άλλαξα το Uefi σε Csm τι και αν έβαλα τα windows μέσω του σταθερού μου και πάλι δεν μπορεί να τα τρέξει το laptop..Πφφ δεν ξέρω καμιά ιδέα?Το λάπτοπ Toshiba satellite c50

Επεξ/σία από CoOliO
Δημοσ.

Ναι μπαίνει..Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή!!

Μόλις δοκίμασα να του περάσω τα Ubuntu και το κάνει κανονικά οπότε τι παίζει?

Δημοσ.

ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα με λαπτοπ που ειχα αγορασει χωρις λειτουργικό. Με cd προσπαθεις να περασεις τα windows? ή usb?

Δημοσ.

εγω το ειχα λύσει αν θυμαμαι καλά ως εξής: (Rufus) στο partition scheme and target system type επέλεξε νομίζω την 2η επιλογή...sorry αλλα εχουν περασει 2 χρονια απο τότε και δεν θυμαμαι ακριβώς ποια επιλογή ήτα (αλλα είμαι σίγουρος οτι απο εκει ηταν τουλάχιστον το δικό μου πρόβλημα) ...δοκιμασε το και ενημέρωσε

Δημοσ.

Δοκίμασε με άλλο Usb. Μου έχει τύχει σε Toshiba l855 (usb 3.0) να σταματάει το μπουτάρισμα με Kingston FuryX usb 3.0 , ενώ με DataTraveler 2.0 δούλεψε κανονικά η εγκατάσταση.

Σαν τελευταία λύση, μέσω του rufus, τικάρεις κάθε φορά διαφορετικό τύπο φορμαρίσματος (uefi, csm κλπ - 3 επιλογές αν θυμάμαι καλά έχει)

Δημοσ.

Αυτό είναι ;

http://www.e-shop.gr/toshiba-satellite-c50-b-14h-156-intel-dual-core-n2830-2gb-500gb-windows-81-p-PER.904985?gclid=CLHi9veBy84CFYYy0wod9V4Azg

Εαν δεν υπάρχει επιλογή πρέπει να περάσει άλλο bios για να μπορέσεις να βάλεις Win 7 

http://www.ministryofsolutions.com/2014/04/solved-toshiba-satellite-c50-windows-7.html

τι λειτουργικό είχε πριν ; B)

Δημοσ.

Παίδες υπήρξε λύση και δεν ήταν η mitsubishi :D

Μέσω rufus δοκίμασα αν θυμάμαι καλά την 3η επιλογή φορμαρίσματος και πέτυχε...

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας...

:-D  :ph34r:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...