Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά, σαν σειρά καλύτερα να αποφεύγεται!

Και εγώ, σε ένα σύστημα γραφείου έχω βάλει το VS350 (ήταν σε εξευτελιστική τιμή στο eshop), αλλά το συγκεκριμένο PC λειτουργεί 3-4 ώρες max.

Όπως λέει και το παιδί πάνω, ατυχία, καθαρή!

• Like 2
Δημοσ.

Έχουμε διαφωνία απόψεων παραπάνω :P

Εν τέλει όταν με το καλό(ελπίζω σύντομα) πάρω αντικαταστάτη να προτιμήσω το ίδιο ή το Zalman ZM350-FX?

Στα λεφτα αυτα να προτιμησετε το Corsair. Για να πουμε του στραβου το δικιο,το γραφει η εταιρια οτι τα Corsair VS ειναι για απλη χρηση και συστηματα γραφειου,ασχετως αν μερικοι εδω στην Ελλαδα τα εχουν αγορασει για πιο απαιτητικα συστηματα,αυτο ηταν δικο τους σφαλμα.Για την χρηση που θελετε ειναι μια χαρα.

• Like 3
Δημοσ.

Στα λεφτα αυτα να προτιμησετε το Corsair. Για να πουμε του στραβου το δικιο,το γραφει η εταιρια οτι τα Corsair VS ειναι για απλη χρηση και συστηματα γραφειου,ασχετως αν μερικοι εδω στην Ελλαδα τα εχουν αγορασει για πιο απαιτητικα συστηματα,αυτο ηταν δικο τους σφαλμα.Για την χρηση που θελετε ειναι μια χαρα.

καλα και τα thermaltake τα εχουν βγαλει ολα trash tier αλλα στην ευρωπη με την σειρα smart se πουλανε πιο πολυ απο corsair.Καλο ειναι να βλεπουμε reviews αλλα οχι και να τα βγαζουμε ολα μαπα επειδη οι αμερικανοι αγοραζουν αβερτα μαλακιες (το πιο αστειο που εβλεπα ειναι να λενε 650w ελαχιστο για i5 +390 οταν ειχε βγει που η 390 με 500αρι καλο δουλευει αψογα (80% load το τροφοδοτικο)Η κατι 850w rmi που προτεινουν για τις 1080 τωρα...

• Like 1
Δημοσ.

Να μαστε πάλι.

Μόλις τώρα επικοινώνησε ο τεχνικός του eshop λέγοντας μου ότι το έχει 2 ώρες σε λειτουργία δίχως κάποιο προβλημα.

Που στο καλο έγκειται το πρόβλημα; Λειτούργησε μια φορά και στη συνέχεια οριακά άνοιγαν τα ανεμιστηρακια(καποιες φορές δεν ξεκινάγε καθόλου). Με το δικό μου τροφοδοτικό επαιξε κανονικά δίχως τσαλιμάκια.

Καμία ιδέα για το ποιος δουλεύει ποιον;

Το μόνο που δεν ειχα συνδεδεμένο στη δοκιμή με το δικο μου τροφοδοτικό ήταν το dvd-writer.

Δημοσ.

Αν δε πας στο ίδιο τότε σε αυτά τα χρήματα που αναφέρεις δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο από το e-shop. Μετά πάει στα 55 € 

http://www.e-shop.gr/ypologistes-trofodotika-psu-350w-be-quiet-corsair-seasonic-list?table=PER&category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&filter-11188=1&filter-8227=1&filter-283=1&filter-2891=1

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έλαβα μήνυμα αντικατάστασης.

Άρα παρουσίαζε σφάλμα σε βάθος χρόνου(τουλάχιστον στον τεχνικό του e-shop :P).

Στα +10 ευρώ(αρχική τιμή 40) τι έχετε να προτείνετε;

Thermaltake

Be quiet

Αυτά που βάζεις δεν έχουν καν πιστοποίηση εγώ δε θα τα έπαιρνα.

http://www.e-shop.gr/psu-corsair-cx430-80-plus-bronze-certified-430w-p-PER.549203

• Like 1
Δημοσ.

Ναι κ εγώ αυτό σκεφτόμουνα τώρα.Απλά παραπάνω ο συμφορουμίτης @cpttony είπε πως οι σειρές VS και CX δεν είναι και ότι καλύτερο.

Μεταξύ του πιστοποιημένου cx430 και του μη πιστοποιημένου thermatake λέω να πάω στο CX παρά την αρχικούς μπελάδες που με έβαλε η corsair. 

Δημοσ.

Για τη χρήση που το θέλεις είναι μια χαρά τροφοδοτικά, απλά δε κάνουν για extreme καταστάσεις. Τώρα με το πρώτο έπεσες στη περίπτωση θα μπορούσε να σου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και με ένα top τροφοδοτικό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...