christakos07 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα στην παρέα, Σήμερα έστησα το κάτωθι pc για γρφείο συγγενικού προσώπου. Τροφοδοτικό έχω το CORSAIR και όχι αυτό της φωτογραφίας. Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά την εγκατάσταση των windows όπου όλα κυλούσαν ομαλά. Ξαφνικά έκλεισε και αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Πατώντας το button ανοίγματος μπορεί να στιγμίαια να ανοίξουν οι ανεμιστήρες και ύστερα να κλείσει. Είναι τροφοδοτικό όπως νομίζω ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο;
Sheogorath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βγαλε το 4πινο 12αρι του επεξεργαστη και δες αν μεινει ανοικτο (δεν κλεισει μετα απο ενα δεκατο δευτερ). Προφανως δεν θα εχεις εικονα. Αν ετσι με βγαλμενο τετραπινο δεν κλεισει, εχει βραχυκυκλωμα μητρικη ή προβλημα επεξεργαστης. 1
christakos07 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Έκανα βίδες το δικό μου πισί για να δοκιμάσω το τροφοδοτικό. Μέχρι στιγμής λειτουργεί κανονικά. Άρα νομίζω ότι η δουλειά μυρίζει τροφοδοτικό. Για να σιγουρέψω την δουλειά με το τροφοδοτικό: Αν σετάρω το "βλαμμένο" τροφοδοτικό στο σύστημα της υπογραφής μου, υπάρχει ενδεχόμενο στην περίπτωση που έχω κάνει λάθος διάγνωση να αντέξει το όλο σύστημα ή λόγω μη επαρκών watt θα κλείσει κατευθείαν; Money money έστω οτι το καινουριο τροφοδοτικό είναι λειτουργικό. Μπορεί να αντέξει το σύστημα της υπογραφής μου;
Sakiz105 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Έκανα βίδες το δικό μου πισί για να δοκιμάσω το τροφοδοτικό. Μέχρι στιγμής λειτουργεί κανονικά. Άρα νομίζω ότι η δουλειά μυρίζει τροφοδοτικό. Για να σιγουρέψω την δουλειά με το τροφοδοτικό: Αν σετάρω το "βλαμμένο" τροφοδοτικό στο σύστημα της υπογραφής μου, υπάρχει ενδεχόμενο στην περίπτωση που έχω κάνει λάθος διάγνωση να αντέξει το όλο σύστημα ή λόγω μη επαρκών watt θα κλείσει κατευθείαν; Money money έστω οτι το καινουριο τροφοδοτικό είναι λειτουργικό. Μπορεί να αντέξει το σύστημα της υπογραφής μου; τροφοδοτικο ειναι ναι.Δεν χρειαζεται καν να το βαλεις στο δικο σου.Επεσε η ασφαλεια του τροφοδοτικου για αυτο δεν ανοιγει ο υπολογιστης.
christakos07 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ελπίζω να θεωρηθεί DOA το τροφοδοτικό. Τώρα θα αρχίσουν τα γέλια με το e-shop.
Sheogorath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Και που ξέρεις ότι δεν έπεσε η ασφάλεια στο τροφοδοτικό λόγω βραχυκυκλώματος μητρικής?
christakos07 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αφού λειτουργεί κανονικά με το δικό μου τροφοδοτικό..(απαντάς φαντάζομαι στον Sakiz105?)
benign Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Παντως ατυχης επιλογη μητρικης και τροφοδοτικου.Ενταξει καταλαβαινω οτι πατε για φτηνο συστημα γραφειου,αλλα υπηρχαν καπως καλυτερες επιλογες. Μπορει να ειναι οπως ειπε ο Sheo ειτε τροφοδοτικο ειτε μητρικη,λογικα με βαση τα συνηθισμενα ποσοστα αστοχιας στο hardware λιγο πιο πιθανο να φταιει το τροφοδοτικο.
Sheogorath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αφού λειτουργεί κανονικά με το δικό μου τροφοδοτικό..(απαντάς φαντάζομαι στον Sakiz105?) Ναι, δεν το πρόσεξα στο μήνυμά σου, my bad. 1
benign Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Έκανα βίδες το δικό μου πισί για να δοκιμάσω το τροφοδοτικό. Μέχρι στιγμής λειτουργεί κανονικά. Άρα νομίζω ότι η δουλειά μυρίζει τροφοδοτικό. Για να σιγουρέψω την δουλειά με το τροφοδοτικό: Αν σετάρω το "βλαμμένο" τροφοδοτικό στο σύστημα της υπογραφής μου, υπάρχει ενδεχόμενο στην περίπτωση που έχω κάνει λάθος διάγνωση να αντέξει το όλο σύστημα ή λόγω μη επαρκών watt θα κλείσει κατευθείαν; Money money έστω οτι το καινουριο τροφοδοτικό είναι λειτουργικό. Μπορεί να αντέξει το σύστημα της υπογραφής μου; Δεν θα δοκιμαζα να βαλω το φτηνιαρικο τροφοδοτικο στο καλο σου συστηματακι,αυτο θα ηταν σαν να επιζητας τα προβληματα,οχι μην σου καψει τιποτε,ουτε για αστειο.
christakos07 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Από πότε η corsair θεωρείται φτηνιάρικη?
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Από πότε η corsair θεωρείται φτηνιάρικη? Η εταιρεία δεν θεωρείται! Η συγκεκριμένη σειρά VS μαζί με την CX, ναι θεωρείται! Πίστεψέ με! 1
christakos07 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 My mistake then. Αύριο θα πάει για αντικατάσταση το καταραμένο. Το ζήτημα μου είναι ότι δεν μπορώ να ανεβώ πολύ στο budget(συν δεν ξέρω πως ακριβώς θα γίνει η διαδικασία αν αγοράσω κάτι ακριβότερο μιας και υπάρχει τιμολόγιο κομμένο). Είναι προτιμότερο το zalman?
benign Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Από πότε η corsair θεωρείται φτηνιάρικη? Στην φωτο ειδα το deepcool για αυτο εγραψα ''φτηνιαρικο'' .Τα Corsair VS για συστημα γραφειου ειναι ενταξει. My mistake then. Αύριο θα πάει για αντικατάσταση το καταραμένο. Το ζήτημα μου είναι ότι δεν μπορώ να ανεβώ πολύ στο budget(συν δεν ξέρω πως ακριβώς θα γίνει η διαδικασία αν αγοράσω κάτι ακριβότερο μιας και υπάρχει τιμολόγιο κομμένο). Είναι προτιμότερο το zalman? Για μενα ,ναι,καπως καλυτερο στα λεφτα αλλα απλα σας εκατσε ατυχια,δεν ειναι θεμα ποιοτητας εφοσον ειχατε το Corsair. 1
christakos07 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Έχουμε διαφωνία απόψεων παραπάνω Εν τέλει όταν με το καλό(ελπίζω σύντομα) πάρω αντικαταστάτη να προτιμήσω το ίδιο ή το Zalman ZM350-FX?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα