Leuteris00 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ειμαι καινουργιος στο φόρουμ θελω να κανω καποιες ερωτησεις να μου πειτε την γνωμη σας σκεφτομαι να παρω λαπτοπ αλλα μεταχειρισμενο απο την staren computers εχω ακουσει οτι ειναι εξουσιοδοτημενο κι εμπιστο κι δινει 1 χρονο εγγύηση μου πρωτειναν ενα nec versa pro και ενα λενοβο αλλα δεν εμαθα πολλες πληροφορίες μου ειπαν να παω απτο μαγαζι να τα δοκιμάσω αλλα φοβαμαι οτι μετα απο 1 χρονο μηπως χαλασει γτ θα ειναι μεταχειρισμενο η θα κολαει πολυ απτην αλλη σκέφτομαι για καινούργιο ταμπλετ ενα samsung galaxy tab e 9.6 κι πιστεύω ότι θα ηταν καλυτερη επιλογή απο ενα μεταχειρισμενο αλλα πρωτιμω λαπτοπ πιο πολυ θελω για απλη χρήση ταινιες ίντερνετ μουσικη
d_gkal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 για απλη χρηση παρε ταμπλετ. για κατι παραπανω λαπτοπ 1
hackerW32 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 παρε ταμπλετ και κοτσαρε του ενα mouse-keyboard για καλύτερη εμπειρία στο internet
Leuteris00 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 παρε ταμπλετ και κοτσαρε του ενα mouse-keyboard για καλύτερη εμπειρία στο internet Ειναι πιο ωραίο με mouse kai keyboard ?.....ειναι καλη επιλογη το Samsung galaxy tab e?
sundance_kid Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ειναι πιο ωραίο με mouse kai keyboard ?.....ειναι καλη επιλογη το Samsung galaxy tab e? Ναι. Μή δώσεις ούτε εύρω για refurbished σκουπίδι και δή στα λαμόγια που τα φέρνουν. Θα δώσεις λεφτά για κάτι παλιό. 1
Leuteris00 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ναι. Μή δώσεις ούτε εύρω για refurbished σκουπίδι και δή στα λαμόγια που τα φέρνουν. Θα δώσεις λεφτά για κάτι παλιό. Ευχαριστώ πολύ θα αγοράσω το ταμπλετ καλύτερα να εχω κι το κεφαλι μου ήσυχο δεν αξιζει να πεταμε τα λεφτα μας οπου να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα