Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι καινουργιος στο φόρουμ θελω να κανω καποιες ερωτησεις να μου πειτε την γνωμη σας σκεφτομαι να παρω λαπτοπ αλλα μεταχειρισμενο απο την staren computers εχω ακουσει οτι ειναι εξουσιοδοτημενο κι εμπιστο κι δινει 1 χρονο εγγύηση μου πρωτειναν ενα nec versa pro και ενα λενοβο αλλα δεν εμαθα πολλες πληροφορίες μου ειπαν να παω απτο μαγαζι να τα δοκιμάσω αλλα φοβαμαι οτι μετα απο 1 χρονο μηπως χαλασει γτ θα ειναι μεταχειρισμενο η θα κολαει πολυ απτην αλλη σκέφτομαι για καινούργιο ταμπλετ ενα samsung galaxy tab e 9.6 κι πιστεύω ότι θα ηταν καλυτερη επιλογή απο ενα μεταχειρισμενο αλλα πρωτιμω λαπτοπ πιο πολυ θελω για απλη χρήση ταινιες ίντερνετ μουσικη

Δημοσ.

παρε ταμπλετ και κοτσαρε του ενα mouse-keyboard για καλύτερη εμπειρία στο internet

Ειναι πιο ωραίο με mouse kai keyboard ?.....ειναι καλη επιλογη το Samsung galaxy tab e?

Δημοσ.

Ειναι πιο ωραίο με mouse kai keyboard ?.....ειναι καλη επιλογη το Samsung galaxy tab e?

Ναι.

Μή δώσεις ούτε εύρω για refurbished σκουπίδι και δή στα λαμόγια που τα φέρνουν. Θα δώσεις λεφτά για κάτι παλιό.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι.

Μή δώσεις ούτε εύρω για refurbished σκουπίδι και δή στα λαμόγια που τα φέρνουν. Θα δώσεις λεφτά για κάτι παλιό.

Ευχαριστώ πολύ θα αγοράσω το ταμπλετ καλύτερα να εχω κι το κεφαλι μου ήσυχο δεν αξιζει να πεταμε τα λεφτα μας οπου να ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...