nickname2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εχω κανει τρελο brainstorming για να βρω λογους για τους οποιους αξιζει ή οχι και επικρατει συγχυση στην καρδια και στο μυαλο. Ποια ειναι η γνωμη σας?Αξιζει για καποιον πρωτοετη πληροφορικης που θελει να μπει γρηγορα στον χωρο? (junior, baby, infant πειτε το οπως θετε).http://www.afdemp.org/bootcamp/#sixth 1
Predatorkill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 www.freecodecamp.com, καντο οπως χιλιαδες αλλοι. Παντελως δωρεαν. 3
Gilfoyle Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αυτό που λέει ο Predatorkill. Συνήθως τα bootcamps είναι για τους 'ατίθασους' που δε μπορούν να στρωθούν μόνοι τους και χρειάζονται κάποιον να τους το επιβάλλει. Το μόνο που αξίζει και δε μπορείς να πάρεις από τα online resources είναι οι γνωριμίες (που μπορείς να τις αποκτήσεις αλλιώς, πάλι δωρεάν). Το συγκεκριμένο επίσης απευθύνεται σε πτυχιούχους, όχι προπτυχιακούς.
Predatorkill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Gilfoyle ατιθασος ξεατιθασος, πρεπει και επιβαλλεται να στρωθει μονος του (οχι μονο στο bootcamp αλλα και στη σχολη του) αλλιως ας ασχοληθει με κατι αλλο.
Gilfoyle Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Gilfoyle ατιθασος ξεατιθασος, πρεπει και επιβαλλεται να στρωθει μονος του (οχι μονο στο bootcamp αλλα και στη σχολη του) αλλιως ας ασχοληθει με κατι αλλο. Προφανώς, απλά το θέμα είναι να κάνεις την αρχή. Κάποιοι μπορούν να το πάρουν απόφαση και να στρωθούν μόνοι τους, άλλοι χρειάζονται κάποια μορφή "σχολής" να τους στρώσει, άλλοι απλά χρειάζονται έναν mentor. Ο καθένας με τον τρόπο του.
nickname2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Νομίζω ότι είναι ωραίο πρόγραμμα overall. version control που έχουν στο γενικό πρόγραμμα, ειναι πολύ σημαντικο για το πρακτικο κομμάτι της δουλειάς και δεν διδάσκεται στα αεί απ όσο ξέρω. Απλά κάτι μέσα μου, μου λέει ότι είναι ιδανικό για αποφοίτους. Πόσο ρεαλιστικό είναι να πας με 3 μήνες εκπαίδευση χωρίς να έχεις ιδέα από πληροφορικη και να σταθεί ως full stack dev?
kaliakman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Νομίζω ότι είναι ωραίο πρόγραμμα overall. version control που έχουν στο γενικό πρόγραμμα, ειναι πολύ σημαντικο για το πρακτικο κομμάτι της δουλειάς και δεν διδάσκεται στα αεί απ όσο ξέρω. Απλά κάτι μέσα μου, μου λέει ότι είναι ιδανικό για αποφοίτους. Πόσο ρεαλιστικό είναι να πας με 3 μήνες εκπαίδευση χωρίς να έχεις ιδέα από πληροφορικη και να σταθεί ως full stack dev? Ότι έχει μπορείς να το μάθεις μόνος σου με άπειρα resources online. Για το vcs που λες δεν καταλαβαίνω γιατί το βάζεις ξεχωριστά. Το Udacity πχ έχει πολύ καλό και μικρό course για Git. Συνήθως στο εξωτερικό σε αντίστοιχα bootcamps δουλεύουν non-stop 3 μήνες με άπειρη πίεση και αν δεν κάνω λάθος αν δεν τραβάς σε διώχνουν. Τώρα πόση πληροφορία μένει είναι άλλο θέμα. 1
Predatorkill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ότι έχει μπορείς να το μάθεις μόνος σου με άπειρα resources online. Για το vcs που λες δεν καταλαβαίνω γιατί το βάζεις ξεχωριστά. Το Udacity πχ έχει πολύ καλό και μικρό course για Git. Συνήθως στο εξωτερικό σε αντίστοιχα bootcamps δουλεύουν non-stop 3 μήνες με άπειρη πίεση και αν δεν κάνω λάθος αν δεν τραβάς σε διώχνουν. Τώρα πόση πληροφορία μένει είναι άλλο θέμα. Στα αντιστοιχα του εξωτερικου που δεν εχουν «μονο» 1.000€ αλλα πολλα περισσοτερα πρεπει να εισαι πολυ μεγαλο γιδι για να τα δωσεις και να σε διωξουν επειδη δεν τραβας! Απλά κάτι μέσα μου, μου λέει ότι είναι ιδανικό για αποφοίτους.Πόσο ρεαλιστικό είναι να πας με 3 μήνες εκπαίδευση χωρίς να έχεις ιδέα από πληροφορικη και να σταθεί ως full stack dev? Στο freecodecamp συνηθως στους 6 μηνες βασει των στατιστικων που παραθετουν, βρισκουν δουλεια σε μη κερδοσκοπικες εταιριες ανα το κοσμο οσοι το ξεκινησουν. Υπαρχουν 2-3 ατομα που εχουν ολοκληρωσει ολο το προγραμμα σε 9-10 μηνες, συνηθως ομως οι περισσοτεροι σταματανε και βρισκουν δουλεια. 1
NickSym Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό πακέτο αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες ως προς την ποιότητα του.. Ο πιο ελκυστικός λόγος παρακολούθησης του είναι η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση όπως λένε αλλά ποιος ξέρει αν αληθεύει; Στην τελική αν υπάρχει εταιρία που δέχεται φοιτητές με υπερβολικά περιορισμένες γνώσεις τότε γιατί κάποιος απόφοιτος τετραετούς σχολής πληροφορικής να μην βρει άμεσα μια αξιόλογη δουλειά; Παρότι παρέχουν ένα αρκετά γεμάτο 3μηνο θεωρώ πως δεν είναι εφικτό κάποιος να κατανοήσει τόσες έννοιες σε βάθος τόσο σύντομα. Με μόλις μια βδομάδα πάνω-κάτω για κάθε "chapter" είναι αδιανόητο τη στιγμή που ένας πρωτάρης για να βγάλει ένα απλό project πάνω σε οτιδήποτε θα χρειαστεί κάνα μήνα ενασχόληση + τον χρόνο εκμάθησης. Όπως και να έχει, αφού (θα?) είσαι πρωτοετής φοιτητής πληροφορικής θες δεν θες δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις ταυτόχρονα με την σχολή σου.
Gilfoyle Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Το συγκεκριμένο επίσης απευθύνεται σε πτυχιούχους, όχι προπτυχιακούς. Σύμφωνα με ενημέρωση από τους ίδιους, αυτό πλέον άλλαξε και θα δέχονται και μη-πτυχιούχους. Πολύ σωστή κίνηση. Καλή τύχη σε όποιον το επιλέξει.
djcat Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μακριά και αγαπημένοι από τέτοια σεμινάρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα