Προς το περιεχόμενο

Windows Server 2012 ή Windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν χωρίς να μακρυγορήσω, έχω 2 επιλογές αυτή την στιγμή, να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου windows 7 professional ή να βάλω windows 2012 server edition essential ή standard, όλα αυτά γνήσια και οχι πειρατικά.

Σκέφτομαι επειδή δεν έχω την δυνατότητα να βάλω κάτι πιο νέο από τα win7 να βάλω καλύτερα windows server 2012. Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι αν η συγκεκριμένη έκδοση του windows server περιλαμβάνει τις λειτουργίες και τα apps που έχει και η κανονική έκδοση των windows 8 ή αυτά που έχει απευθύνονται μόνο σε κάποιον που τα χρειάζεται για διαχείρηση δικτύων και δεν έχουν καμιά σχέση με τον απλό home user.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λοιπόν χωρίς να μακρυγορήσω, έχω 2 επιλογές αυτή την στιγμή, να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου windows 7 professional ή να βάλω windows 2012 server edition essential ή standard, όλα αυτά γνήσια και οχι πειρατικά.

Σκέφτομαι επειδή δεν έχω την δυνατότητα να βάλω κάτι πιο νέο από τα win7 να βάλω καλύτερα windows server 2012. Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι αν η συγκεκριμένη έκδοση του windows server περιλαμβάνει τις λειτουργίες και τα apps που έχει και η κανονική έκδοση των windows 8 ή αυτά που έχει απευθύνονται μόνο σε κάποιον που τα χρειάζεται για διαχείρηση δικτύων και δεν έχουν καμιά σχέση με τον απλό home user.

Ευχαριστώ.

Τι να τα κανεις τα windoes server. Εχεις σκοπο να λςιτουργησει ο θπολογιστης σου ως σερβερ; Εχεις σκοπο να σηκωσεις καποια υπηρεσια που ια τρεχει 24/7; Να υποθεσω οχι.

Windows 7 pro βαλε

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις τη λειτουργικότητα των 8.1 τότε βάλε το 2012. Μόνο που θα πρέπει να το ρυθμίσεις εσύ για να γίνει workstation (ενεργοποίηση desktop και εγκατάσταση store) γιατί από μόνα τους τα 2012 δεν έχουν κάτι τέτοιο. Σαν λειτουργικό είναι ελαφρύ αλλά όπως είπα του λείπουν πολλές dekstop δυνατότητες οι οποίες μπορούν να εγκατασταθούν κατ' απαίτηση.

Από την άλλη τα 7 είναι ένα δοκιμασμένο και σταθερό λειτουργικό που όμως έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του και η ms έχει βάλει σκοπό να το σκοτώσει (και θα το κάνει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο).

Δες εδώ ένα θέμα που βρήκα στα γρήγορα.

Εγώ θα προτείνω κάτι άλλο. Βάλε τα 7άρια και αναβάθμισε τα σε 10 κατεβάζοντας το iso από την ms και κάνοντας upgrade. Η περίοδος της δωρεάν αναβάθμισης έχει μεν τελειώσει αλλά η ms έδωσε μια άτυπη παράταση στην διορία. Αν στο δεχτεί έχει καλώς,  αλλιώς πράξε όπως καταλαβαίνεις.

Μπορείς να κάνεις αναβάθμιση ή να κατεβάσεις το εργαλείο που θα σου κατεβάσει  :shock:  το iso από εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...