Προς το περιεχόμενο

NieR Automata [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει θέματα ανεξαρτήτου κάρτας, όπως το να μην φορτώνουν σωστά τα textures κλπ. Εγώ δεν άντεξα τέτοια προχειροδουλειά και το έστειλα για τσάι..

• Like 1
  • Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει θέματα ανεξαρτήτου κάρτας, όπως το να μην φορτώνουν σωστά τα textures κλπ. Εγώ δεν άντεξα τέτοια προχειροδουλειά και το έστειλα για τσάι..

Στα 1440p δεν ιδρώνει καθόλου η 1080 Ti με τον 1700, με λίγο brute force όλα δουλεύουν :P

Αλλα ναι είναι προχειροδουλειά, και υποψιάζομαι ότι η in-house μηχανή γραφικών τους τρώει μπουκάλι σε memory bandwidth σε υψηλές αναλύσεις, εξού και 1080p στο Pro και ότι ακόμα και 1080 Ti δεν μπορεί να κρατήσει 60 σε 4k χωρίς να κατεβάσεις ρυθμίσεις.
Δημοσ.

Θεμα με textures δεν ειχα εγω.

Γενικα παραπονο απο αποδοση δεν ειχα,περα απο το γεγονος οτι ζηταει αρκετο gpu usage για 60αρι και για το αποτελεσμα που βλεπεις στην οθονη.

Δημοσ.

η platinum ειναι γνωστο οτι δε το χει σε open world παιχνιδια (οσο ανοιχτα ειναι τεσπα) , επισης το παιχνιδι βγηκε με πολυ χαμηλο Budget καθως η αγαπητη bandai αλλα και το ιδιο το παιχνιδι απο πριν δεν ειχε την εμπορικη επιτυχια που ειχε το Automata... οποτε δικαιολογειται εν μερη η δυσκοιλια μηχ γραφικων...

Δημοσ.

η platinum ειναι γνωστο οτι δε το χει σε open world παιχνιδια (οσο ανοιχτα ειναι τεσπα) , επισης το παιχνιδι βγηκε με πολυ χαμηλο Budget καθως η αγαπητη bandai αλλα και το ιδιο το παιχνιδι απο πριν δεν ειχε την εμπορικη επιτυχια που ειχε το Automata... οποτε δικαιολογειται εν μερη η δυσκοιλια μηχ γραφικων...

Οχι αγαπητε να με συγχωρεις αλλα διαφωνω καθετα σε αυτο. Αν το παιχνιδι ειχε τα θεματακια του λογω budget,να μου το εβγαζε η εταιρεια στο pc στα 40ευρω και οχι στα 60 ή να το εβγαζε μετα απο 1-2μηνες ξερω γω.

Επισης διορθωση(αν και το ανεφερα και πιο πανω)αλλα ο publisher ειναι η Square enix και οχι η Bandai που δεν εχει καμια σχεση με τον εν λογω τιτλο. Εψαξα λιγο παραπανω και γνωριζω σε γενικες γραμμες τι παιζει και με Square enix και yoko taro.

Θυμιζω και το γνωστο video για το pre order μπλουζακι που εγινε αρκετα γνωστο για την τελευταια ατακα του τυπα.

https://www.youtube.com/watch?v=hhDL3Q86ofY

Δυστηχως ειναι κατι που απεχθανομαι στο pc οταν βλεπω τετοιου ειδους προχειροδουλειες οι οποιες δυστηχως ειναι παρα πολυ συχνο φαινομενο/πλειοψηφια τα τελευταια χρονια.

Ακομα και το γεγονος οτι εν ετη 2017 δεν εχουν ολα τα παιχνιδια υποστηριξη σε ultrawide αναλυση ή και σε ολες τις αναλυσεις μεχρι 4κ ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο.

Σε αυτο ειναι βεβαια που βοηθαει και η εν λογω ερευνα αγορας.

• Like 3
Δημοσ.

Well said Fulgore. Είναι κρίμα που παιχνιδάρες θάβονται από lazy ports και όλα αυτά γιατί κάποιοι γελοίοι με γραβάτα που δεν έχουν παίξει game στην ζωή τους αναζητούν το extra cent. Δεν θα μου φανεί περίεργο άμα σε μερικά χρονια δεν υπάρχει ούτε ένας γνωστός dev να δουλεύει για μεγάλο publisher. Ήδη κάποιοι έχουν κάνει τα δικά τους studio, τότε θέλω να δω τι θα κάνει η Square Enix και η κάθε SE.. :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Αλλα ναι είναι προχειροδουλειά, και υποψιάζομαι ότι η in-house μηχανή γραφικών τους τρώει μπουκάλι σε memory bandwidth σε υψηλές αναλύσεις, εξού και 1080p στο Pro και ότι ακόμα και 1080 Ti δεν μπορεί να κρατήσει 60 σε 4k χωρίς να κατεβάσεις ρυθμίσεις.

Για να φαει μπουκαλι απο memory bandwidth πρεπει να εχει μεγαλα, μεγαλα textures. Τα textures ακομα και σε 4Κ ειναι στη καλυτερη upscaled 512X512.

Εδω επαιζα FO4 με τη χαλια μηχανη γραφικων μονταρισμενο με το μικροτερο texture να ειναι 2048Χ2048 και το μεγαλυτερο 8192Χ8192 με την 970 και δεν ειχε προβλημα bandwidth.

Απλα το παιχνιδι ειναι πιο κακογραμμενο και επο εκθεση παιδιου Α δημοτικου.

Δημοσ.

Λαθος στο ονομα... Κρεμαστε με... Επισης αν ειχε χαμηλο budget Η οχι φαινεται...απο πολλα...και στην κονσολα και στο pc ...επισηςτο θεμα budget και τελικη τιμη προιοντος πεστα στην bandai.. λαθος Square enix... Εν 2017 εχει παιχνιδια που δεν υποστηριζουν την επιλογη του 1ου ,2ου , 3ου μονιτορ κλπ σαν επιλογη προβολης και αλλα ποσα. Το δεδομενο ειναι οτι ειχε μικρο budget γιατι δεν ηξεραν αν θα κατσει η οχι σαν εμπορικη επιτυχια. Yoko Taro .. το παιδι ειναι ιδιατερο... Το ξεραμε ηδη , δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που μπορει να κανει ζαφτι με τον Yoko Taro. 

Το κακο-καλο με τα pc ειναι οτι ενα παιχνιδι για να το απολαυσεις  πρεπει να το πεθανεις στα mod αλλα παλι καλα που υπαρχουν και αυτα και ομορφαινουν λιγο τα παιχνιδια σε πολλες περιπτωσεις...Ενα απο αυτα ειναι και αυτο το παιχνιδι

Δημοσ.

Το τερμάτισα και εγώ! Α μέχρι F σε 92ώρες και κάτι ψιλά.Μπορώ να πω ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει γενικά!

Τα καλά:

Τα soundtrack από άλλο πλανήτη.Άμα δεν πάρει βραβείο για την μουσική θα είναι χαντάκωμα τρελό.

Τρομερό animation και πολύ καλό gameplay (Platinum).

Πλοκή φαίνεται βατή στην αρχή αλλά παίρνει ρίσκα ευπρόσδεκτα για με

Να σκοτώνει την main heroine και με απελπιστικό τρόπο

και καταπιάνεται με δύσκολα φιλοσοφικά θέματα με αρκετή επιτυχία.

Ωραίο το concept με τα endings.

Τα κακά:

Τεχνικός τομέας απαράδεκτος.Κακό κονσολοπόρτ με texture-popup,μη υποστήριξη αναλύσεων που χρειάζεσαι mods

.Πολύ μεγάλο μέγεθος για το παιχνίδι.Νομίζω 50gb από τα οποία τα περισσότερα είναι τα cutscenes με υπερβολικό encoding (source Αθλητικό Κορίτσι).

Δεν έχει συντόμευση στο πληκτρολόγιο για dodge!Αν είναι δυνατόν εν έτη 2017.Πόνεσε το χέρι μου στο kb.

Δεν είναι game of the year αλλά αξίζει ένα 9 για με.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν πειράζει μωρέ οι pc gamers έχουν σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούν όπως ο rgb φωτισμός μέσα στο pc,αυτά είναι ψιλό πράγματα. Κατά τα άλλα το πάθημα του batman θα γινόταν μάθημα για εταιρείες και καταναλωτες/gamers,ναι τι ώρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...