Προς το περιεχόμενο

NieR Automata [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο 3ο playthrough θα δεις οτι θα μπεις στο ζουμι του παιχνιδιου μιας και τοτε γινονται και ολες οι μεγαλες αποκαλυψεις απο πλευρας ιστοριας κυριως.

Οσο για τα spoiler που αναφερεις,η αληθεια ειναι οτι και εμενα ο χαρτης δεν με βολεψε πολυ. Ειδικα για αντικειμενα τα οποια ειναι σε κατω οροφους ή τελος παντων δεν ειναι στην ιδια περιοχη με εσενα ο χαρτης εχει τα θεματακια του.

Για τα περι ρομποτ που λες υπαρχει λογος που ειναι στο δευτερο playthrough θα καταλαβεις αργοτερα αν και γενικα το δευτερο playthrough το βρηκα ισως το πιο αδυναμο απο τα 3,κυριως επειδη δεν μαθαινεις και παρα πολλα νεα σε σχεση με το πρωτο.

Το μονο που μπορω να δωσω σαν βοηθεια για να μην μπερδευτει ο κοσμος ειναι οτι δεν ειναι ολα τα quest του παιχνιδιου διαθεσιμα στο πρωτο run. Υπαρχουν quest τα οποια ειναι διαθεσιμα μονο στο δευτερο και αλλα μονο στο 3ο run λογω διαφορετικων χαρακτηρων.

Δεν μπορω να πω παραπανω κατι λογω spoiler.

Fulgore εγω ειχα αναλαβει καμποσα side quests τα οποια ηταν παντα διαθεσιμα με τις κλασσικες κοκκινες κουκιδες αλλα χαθηκανε μετα απο ενα σημειο οπως το yorha deserters. Θα ειναι διαθεσιμα στο δευτερο run που κανω τωρα η εκανα μπαμια και προχωρησα την κυρια ιστορια χωρις να τα τελειωσω?

Σε καποιο σημειο ο 9s σου λεει να εξετασεις το κεφαλι ενος Goliath ωστε να παρεις καποιες πληροφοριες. Αφου προσπαθησα κανα μισαωρο να το φτασω τελικα διαβασα οτι αυτο γινεται στο 2ο playthrough. Δεν το αναφερει πουθενα στο παιχνιδι αυτο.)

εχει απεναντι απο το κεφαλι στο εδαφος κατι σαν βραχο που καθεσαι πανω και το βλεπεις απεναντι σου. Εκει σου δινει ενα mark στο χαρτη για κατι εξαρτηματα

• Like 1
  • Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχτές έπαιξα την εισαγωγή του παιχνιδιού και μπορώ να πω αν και νωρίς ότι ενθουσιάστηκα. Όντως ο χάρτης μου φάνηκε και εμένα λίγος.

Στο δεύτερο και τρίτο playthrough περνάς από τις ίδιες τοποθεσίες ή το παιχνίδι αλλάζει και σε αυτό το τομέα όπως με τα quest?

Ρωτάω για να προετοιμαστώ ψυχολογικά...

Δημοσ.

Fulgore εγω ειχα αναλαβει καμποσα side quests τα οποια ηταν παντα διαθεσιμα με τις κλασσικες κοκκινες κουκιδες αλλα χαθηκανε μετα απο ενα σημειο οπως το yorha deserters. Θα ειναι διαθεσιμα στο δευτερο run που κανω τωρα η εκανα μπαμια και προχωρησα την κυρια ιστορια χωρις να τα τελειωσω?

Στα πρωτα 2 playthrough παιζεις στο ενα με την 2b αρχικα και στο δευτερο παιζεις απο την πλευρα του 9s.

Για το 3ο Playthrough που ειναι και το ζουμι του παιχνιδιου το αφηνω για εκπληξη.

Οσον αφορα τα quest υπαρχουν quests που ειναι διαθεσιμα μονο στο 2ο run και αλλα που ειναι διαθεσιμα μονο στο 3ο run. Στο 3ο run ομως μπορεις να κανεις ολα τα quest κανονικα.

Στο δεύτερο και τρίτο playthrough περνάς από τις ίδιες τοποθεσίες ή το παιχνίδι αλλάζει και σε αυτό το τομέα όπως με τα quest?

Ρωτάω για να προετοιμαστώ ψυχολογικά...

Επειδη θα σποιλαρω ασχημα αν το αναλυσω αυτο,θα πω μονο οτι το παιχνιδι δεν ειναι open world για να εχει τεραστιο explore. Σε ενα βαθμο οι τοποθεσιες οπως και οι περισσοτεροι εχθροι δεν εχουν μεγαλες διαφορες.

Το ολο ζουμι ομως ειναι οι 3 χαρακτηρες(οπως φαινονται στο εξωφυλλο του παιχνιδιου) και κυριως η ιστορια .

• Like 2
Δημοσ.

Παντως απο τι βλέπω σου δίνει ένα chapter select μετα το τέλος οπότε όποια sidequest χάσετε, μπορείτε να τα παίξετε μετα. Με λίγα λόγια δεν πρόκειται να χάσετε κάποιο quest.

Απλά απο ένα σημείο και μετά στο 1ο play-through δεν σε αφήνει να κάνεις sidequests.

Τώρα όσον αφορά τα ίδια τα sidequests μου φάνηκαν αρκετά generic (σκότωσε Χ απο το τάδε και φέρε μου πίσω Υ αντικείμενα, η συνόδεψε τον τάδε npc για μια απόσταση, κ.ο.κ ), βέβαια είχαν ωραίους διαλόγους και μάθαινες διάφορα πράγματα για τις μηχανές..

Παρ΄ όλα αυτά δεν ξέρω τι με τραβάει (ίσως ο ευχάριστα περίεργος και διαφορετικό σχεδιασμός του παιχνιδιού?) αλλά είναι απόλαυση μέχρι στιγμής.

Επίσης το map το σχολιάζει και ένας χαρακτήρας μέσα απο το παιχνίδι ότι όντως δεν είναι βολικό και άλλα "androids" έχουν παραπονεθεί :P  

ΥΓ. για την εξέταση κάνε το quest του

father servo

και θα σου βγάλει αυτά που πρέπει να φας για την εξέταση ακριβώς δίπλα.. 

• Like 2
Δημοσ.

να έχουμε να παίζουμε!

Θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα δοκιμάσω να τελειώσω τόσες φορές!

Δημοσ.

Βασικα ας βγαλουν με το καλο τα 3 βασικα playthrough και ας κοιταξουν τα ending στο youtube...

Και το Witcher 3 που εχει 3 βασικους δεν νομιζω οι περισσοτεροι να τους ειδαν και τους 3 παιζοντας το παιχνιδι :P

• Like 1
Δημοσ.

Εχει βγάλει κανείς το 3ο speed challenge? Μια ώρα το παλεύω και πάντα με προλαβαίνει για δέκατα του δευτερολέπτου  :mrgreen:

Επίσης στο πρώτο play-through μπορεί να πας σε όλα τα κοκκινάκια του χάρτη η μπορεί να ολοκληρώνονται σε επόμενο ?

Δημοσ.

Εχει βγάλει κανείς το 3ο speed challenge? Μια ώρα το παλεύω και πάντα με προλαβαίνει για δέκατα του δευτερολέπτου  :mrgreen:

Επίσης στο πρώτο play-through μπορεί να πας σε όλα τα κοκκινάκια του χάρτη η μπορεί να ολοκληρώνονται σε επόμενο ?

Δε θυμάμαι συγκεκριμένα να σου πω, αλλά θυμάμαι ποια ήταν τα βασικά guidelines. Φτιάξε ένα chip layout τίγκα στα speed boosts και evade distance boosts και προσπάθησε να βρεις shortcuts. Αν θυμάμαι καλά το τρίτο μου βγήκε πιο εύκολα από το δεύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Πανω κατω αυτο που ειπε ο Aruil,εγω το ειχα βγαλει βαζοντας πανω μου item που σου ανεβαζει speed λιγα δευτερα,και παταγα συνεχεια το κουμπι για dash/evade και το προλαβα στο τσακ.

Νομιζω δεν γινεται σε ολα να πας,καποια τα ειχα αφησει για τα επομενα playthrough οποτε δεν υπαρχει και μεγαλο θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...