logistoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Φυσικά με το Pro δεν έχεις το FAR αλλα δεν το λες και τραγικό σε σύγκριση.Και με αυτές τις ίδιες ρυθμίσεις τρέχει καλύτερα σε pro?
vste Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Και με αυτές τις ίδιες ρυθμίσεις τρέχει καλύτερα σε pro? Στο δικο μου PC (i3-6098, 16gb, gtx1060 6gb) ναι. Τρεχει σαφως καλυτερα στο Pro. Για αποφυγη παρεξηγησεων δεν εχω δοκιμασει το tool που κανει optimize το Nier σε PC.
Spartan117 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Και με αυτές τις ίδιες ρυθμίσεις τρέχει καλύτερα σε pro? Αυτό ρωτάω και εγώ Με 480 δεν πρέπει να τρέχει χειρότερα από το Pro, δεδομένου ότι το Pro έχει πρακτικά μια 480 με χαμηλότερα clocks (και custom h/w που το αξιοποιούν κυρίως οι first party devs). Εκτος και άμα το Nier τρέχει αρκετά πράματα σε FP16 στο Pro που τα τρέχει σε διπλό rate (8.4 tflops) και κλείνει την διαφορα, αλλα αμφιβάλλω...
logistoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 καλά πάντα παίζει και το ενδεχόμενο το port να είναι τόσο χάλια
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Κομπλέ τρέχει το παιχνίδι, αλλά χωρίς native res meh..
vste Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αυτό ρωτάω και εγώ Με 480 δεν πρέπει να τρέχει χειρότερα από το Pro, δεδομένου ότι το Pro έχει πρακτικά μια 480 με χαμηλότερα clocks (και custom h/w που το αξιοποιούν κυρίως οι first party devs). Εκτος και άμα το Nier τρέχει αρκετά πράματα σε FP16 στο Pro που τα τρέχει σε διπλό rate (8.4 tflops) και κλείνει την διαφορα, αλλα αμφιβάλλω... Υπαρχει και η περιπτωση του κακου port φιλτατε. Και το συγκεκριμενο δεν ειναι και το καλυτερο. Εδω ακομα δεν εχουν φτιαξει official το αθλιο full screen. Ενταξει το 99% των παιχνιδιων τρεχουν απο καλυτερα εως πολυ καλυτερα σε PC. Αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις. Ειδικα σε μεταφορες απο Ιαπωνες. Ακομα θυμαμαι την αρχικη κατασταση του 1ου Dark Souls.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα για το γμτ να εβλεπα πως ετρεχε στο δικο μου pc μεσω Θειου αλλα περιμενω να πεσει και αλλο η τιμη του(αφου το εχω ηδη παιξει στο ps4)να το παρω και ελπιζω να εχουν φτιαχτει μεχρι τοτε τα περισσοτερα. Παντως ο μονος λογος που κατανοω απολυτα οποιον περιμενει να αγορασει το εν λογω παιχνιδι σε καποια εκπτωση ειναι λογω της ποιοτητας του port του. Σε αυτο ειναι απαραδεκτοι. Και το πιο τραγικο ειναι οτι βγαζουν τωρα trailer του Vanquish και σου πετανε μεσα στην μαπα(στο 1:01-1:04) Unlocked resolution Unlocked Framerate Λες και ειναι σπανια εμπειρια αυτο στο pc gaming https://www.youtube.com/watch?v=kOp4XLA0oPk 2
cloud13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Για συχνα αλλα σε μη τακτα διαστηματα crashαρισματα ειδα οτι δεν επιασε η μεθοδος με το affinity. Υπαρχει καποια αλλη επιλογη? Το FAR ειναι μονο για αποδοση αρα δεν χρειαζεται να το κατεβασω σωστα? Το παιχνιδακι κατα τα αλλα τα σπαει ακομα και με πλητρολογιο ποντικι συνηθιζεις τον χειρισμο. (Το joystick που πηρα δεν κανει ουτε για ανακυκλωση δεν το αναγνωρισε ουτε το nier ουτε το Dark souls. κανω κατι λαθος?)
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ναι το παιχνιδι τα σπαει αλλα για ποιο λογο δεν θα το μαθουμε ποτε 1
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Για συχνα αλλα σε μη τακτα διαστηματα crashαρισματα ειδα οτι δεν επιασε η μεθοδος με το affinity. Υπαρχει καποια αλλη επιλογη? Το FAR ειναι μονο για αποδοση αρα δεν χρειαζεται να το κατεβασω σωστα? Το παιχνιδακι κατα τα αλλα τα σπαει ακομα και με πλητρολογιο ποντικι συνηθιζεις τον χειρισμο. (Το joystick που πηρα δεν κανει ουτε για ανακυκλωση δεν το αναγνωρισε ουτε το nier ουτε το Dark souls. κανω κατι λαθος?) βάλε αυτό για το gamepad http://www.x360ce.com/ εύκολο το σετάρισμα του το far το θες είτε εαν δεν σου αλλάζει την ανάλυση το παιχνίδι,είτε για να φτιάξεις τα θέματα απόδοσης που χει. 1
cloud13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 βάλε αυτό για το gamepad http://www.x360ce.com/ εύκολο το σετάρισμα του το far το θες είτε εαν δεν σου αλλάζει την ανάλυση το παιχνίδι,είτε για να φτιάξεις τα θέματα απόδοσης που χει. Απο αποδοση ειμαι ικανοποιημενος παιζω σε μετρια αναλυση λογω monitor οποτε δεν εχω προβλημα. Το θεμα ειναι τα crashes που κανει και ειδικα αν τυχει ακριβως μετα απο boss σε τιλταρει για πλακα! Ευχαριστω για τον emulator θα το δοκιμασω!
>-Nosakos<- Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Απο αποδοση ειμαι ικανοποιημενος παιζω σε μετρια αναλυση λογω monitor οποτε δεν εχω προβλημα. Το θεμα ειναι τα crashes που κανει και ειδικα αν τυχει ακριβως μετα απο boss σε τιλταρει για πλακα! Ευχαριστω για τον emulator θα το δοκιμασω! Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με crashes αλλά έχω ακούσει ως λύση να απενεργοποιήσεις κάποιους πυρήνες μέσω task manager και να αφήσεις μόνο 2 ή έναν (λόγω HT?). Task manager -> επιλέγεις το process του παιχνιδιού -> Set affinity -> check CPU 0 and CPU 2 η μόνο CPU 0 Και φυσικά πάντα υπάρχει η λύση του verify game integrity στο steam. 1
vste Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δεν το εχω τελειωσει ακομα 1η φορα αλλα ειμαι αρκετα μακρυα. Το παιχνιδι ειναι αυτο που λεμε "του γουστου μου" σε θεμα υποθεσης/gameplay εως τωρα, αλλα εχει καποιους μηχανισμους κολλημενους στο μακρυνο παρελθον. Για παραδειγμα (SPOILER): Σε καποιο σημειο ο 9s σου λεει να εξετασεις το κεφαλι ενος Goliath ωστε να παρεις καποιες πληροφοριες. Αφου προσπαθησα κανα μισαωρο να το φτασω τελικα διαβασα οτι αυτο γινεται στο 2ο playthrough. Δεν το αναφερει πουθενα στο παιχνιδι αυτο.) Σε καποιο αλλο σημειο πρεπει να επιστρεψεις στην βαση σου στο διαστημα ωστε να συνεχισει η ιστορια και ουτε εκει λεει κατι να σε κατευθυνει. Αν και αυτο το βρηκα χωρις walkthrough μιας και απλα ειχα πηξει και δοκιμαζα τα παντα Επισης ο χαρτης ειναι λιγο χαος και δεν βοηθαει ιδιαιτερα μιας και αρκετες φορες βρισκεσαι στο σημειο που θελεις αλλα το Quest μπορει να βρισκεται ειτε απο πανω, ειτε υπογεια, ειτε σε καποιο δωματιο και βρισκεσαι να ψαχνεις τριγυρω αρκετα. Γενικα εως τωρα προτιμω το 1ο Nier, χωρις να σημαινει οτι θεωρω κακο αυτο. Εντακει μικροπαραπονα ειναι απλα μιας και ειπαμε να μιλησουμε και για το παιχνιδι.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Γενικα εως τωρα προτιμω το 1ο Nier, χωρις να σημαινει οτι θεωρω κακο αυτο. Εντακει μικροπαραπονα ειναι απλα μιας και ειπαμε να μιλησουμε και για το παιχνιδι. Στο 3ο playthrough θα δεις οτι θα μπεις στο ζουμι του παιχνιδιου μιας και τοτε γινονται και ολες οι μεγαλες αποκαλυψεις απο πλευρας ιστοριας κυριως. Οσο για τα spoiler που αναφερεις,η αληθεια ειναι οτι και εμενα ο χαρτης δεν με βολεψε πολυ. Ειδικα για αντικειμενα τα οποια ειναι σε κατω οροφους ή τελος παντων δεν ειναι στην ιδια περιοχη με εσενα ο χαρτης εχει τα θεματακια του. Για τα περι ρομποτ που λες υπαρχει λογος που ειναι στο δευτερο playthrough θα καταλαβεις αργοτερα αν και γενικα το δευτερο playthrough το βρηκα ισως το πιο αδυναμο απο τα 3,κυριως επειδη δεν μαθαινεις και παρα πολλα νεα σε σχεση με το πρωτο. Το μονο που μπορω να δωσω σαν βοηθεια για να μην μπερδευτει ο κοσμος ειναι οτι δεν ειναι ολα τα quest του παιχνιδιου διαθεσιμα στο πρωτο run. Υπαρχουν quest τα οποια ειναι διαθεσιμα μονο στο δευτερο και αλλα μονο στο 3ο run λογω διαφορετικων χαρακτηρων. Δεν μπορω να πω παραπανω κατι λογω spoiler.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα