Προς το περιεχόμενο

NieR Automata [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλα να χανεις στο tutorial(οχι με afk για το ending) ειναι καπως :lol: τελως παντων με τις ρυθμισεις του FAR :

TargetFPS=0 (disables VSYNC from FAR tool, you won't get screen tearing in borderless fullscreen)

LimiterTolerance=0.01

BackBufferCount=-1

PreRenderLimit=3

PresentationInterval=-1

Borderless=true

Center=true

Fullscreen=true

Overrideres=[your resolution e;g 1920x1080]

• If you're still getting terrible frame-stuttering  you can try LimiterTolerance=0.005

• If using a controller set...

Manage=true

Timeout=1.000 (this makes the cursor go away when using controller)

• Additional Recommendations include opening FAR.ini and setting...

GlobalIlluminationWorkgrounds=16 (low), 32 (medium/recommended), 64 (high), 128 (ultra)

0 - Medium, 1 - High, 2 - Ultra, 3 - Low, 4 - Off

BloomWidth=[your X resolution e;g 1920]

AOWidth=[your X resolution e;g 1920]

AOHeight=[your Y resolution e;g 1080]  κτλ , κτλ . Δε παιζεις με πληκτρολογιο εννοειται .

Αμα σου κρασαρει συνεχεια πας και απενεργοποιεις πυρηνες

After launcher and running Nier Automata, go to Task Manager and find NieRAutomata.exe on the Details tab. Then right click it, choose Set Affinity, and disable every second CPU. for a dual core,  you should have CPU 0,1,2 and 3. Disable 1 and 3. For a quadcore, disable 1,3,5, and 7.

googlare τα υπολοιπα γιατι ειναι στη γκριζα ζωνη no posting pirate links κτλ .

Δημοσ.

Ωραία settings για κάποιον που έχει προβλήματα σε performance, ειδικά το GlobalIlluminationWorkgrounds σε medium μου έδωσε 10+ fps.

Απλά προσοχή με το PreRenderLimit καθώς με τιμή 3 αυξάνει πολύ το Input latency. Θα πρότεινα 1 ή την default τιμή -1.

Οι ρυθμίσεις γίνονται στα αρχεία dxgi.ini και FAR.ini.

Δημοσ.

γιατί γράφουμε τα ίδια που έχουν γραφτεί 2-3 σελίδες πίσω;

(για το FAR και τα fps boosts..)

ελπίζω μην με πείτε forum cop πάλι ε :P

το θέμα με τον όλον χαβαλέ είναι ένα,

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ το παιχνίδι έστω;

Δημοσ.

γιατί γράφουμε τα ίδια που έχουν γραφτεί 2-3 σελίδες πίσω;

(για το FAR και τα fps boosts..)

ελπίζω μην με πείτε forum cop πάλι ε :P

το θέμα με τον όλον χαβαλέ είναι ένα,

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ το παιχνίδι έστω;

Δεν παρακολουθούσα το νήμα απο την αρχή, έχεις δίκιο με ένα γρήγορο search έχει ξανα αναφερθεί κάτι παρόμοιο στην σελίδα 11.  Εδώ οι επιλογές συγκεντρωτικά: link

Επίσης έβαλα και 'γω το Enhanced Clear Graphics που αφαιρεί την ασπρίλα και γενικώς κάνει κουκλί του game  :P

Το παιχνίδι αξίζει πραγματικά όπως έχω ξαναπεί και είναι κρίμα που έχει ακόμα το ψεγάδι με τα προβλήματα σε performance. 

Δημοσ.

που να τρεχει σε native1440P πλακα μας κανεις ; εδω κανουμε κρα στις ρυθμισεις ουτε real 1080 δεν πιανει

Δημοσ.

οχι GTX 1080 ti παντως :P

Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω στο Summer Sale και διαβάζω πολλά και διαφορα για το performance

rx480 των φτωχων

Δεν βγάζει πολύ νόημα αν δεν μπορείς να χτυπήσεις 60 fps με 480, το Ps4Pro που έχει ουσιαστικά μια underclocked 480 με κάποια custom part είναι στα 1080p60 με κάποια drops βεβαια.

Δημοσ.

Ίσως με ρυθμίσεις που είναι αντίστοιχες του PS4 να μπορείς

Σε απλό PS4 πάντως το παιχνίδι είναι οπτικό αισχος οπότε δεν καταλαβαίνω τη σύγκριση των κακων γραφικών της κονσόλας με των καλύτερων του pc που πέφτουν τα frames άρα καλύτερα να το παίξω στη κονσόλα.

Στο pro δεν το έχω δει αλλά στο PS4 είναι πάρα πολύ κακό και για κανένα λόγο δε θα ήθελα να το παίξω εκεί αφού είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στο pc θα έχω καλύτερα αποτελέσματα και ας μην είναι τα ιδανικά αφού είναι κακογραμμένο το παιχνίδι

Δημοσ.

Στο pro δεν το έχω δει αλλά στο PS4 είναι πάρα πολύ κακό και για κανένα λόγο δε θα ήθελα να το παίξω εκεί αφού είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στο pc θα έχω καλύτερα αποτελέσματα και ας μην είναι τα ιδανικά αφού είναι κακογραμμένο το παιχνίδι

Από το Digital Foundry:

jpg

jpg

jpg

jpg

Φυσικά με το Pro δεν έχεις το FAR αλλα δεν το λες και τραγικό σε σύγκριση.

Δημοσ.

1 ώρα και 28 λεπτά ο πρόλογος στο easy με auto-chip οn...

Επιτέλους δυνατότητα για save...

γα-νι-α-σα-με...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...