Προς το περιεχόμενο

NieR Automata [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-nier-automata-cd-key-compare-prices/

Βεβαια κλασσικα στο Insomnia(και στην Ελλαδα)οταν μιλαμε για pc gaming ο κοσμος κοιταζει μονο αν το παιχνιδι κοστιζει 10-15ευρω περιπου απο κλειδαδικο.

Αναφέρθηκε πιο πάνω ότι η τιμή του παιχνιδιού είναι «ξεφτίλα».

Για τα δικά μου δεδομένα (που πρέπει να εργαστώ πάνω από μία μέρα για να τα βγάλω) τα €40 σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται «ξεφτίλα». Θεωρούνται «νορμάλ» τιμή, όσο πρέπει να κοστίζει ένα μέσο pc game τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του.

Εκεί αποσκοπούσε η ερώτησή μου. Μου φαίνεται έχουμε μαζευτεί πολλοί πλούσιοι στο insomnia. :/

• Like 4
  • Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τα δικά μου δεδομένα (που πρέπει να εργαστώ πάνω από μία μέρα για να τα βγάλω) τα €40 σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται «ξεφτίλα». Θεωρούνται «νορμάλ» τιμή, όσο πρέπει να κοστίζει ένα μέσο pc game τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του.

Εκεί αποσκοπούσε η ερώτησή μου. Μου φαίνεται έχουμε μαζευτεί πολλοί πλούσιοι στο insomnia. :/

Δεν το ξερεις?Επειδη δεν εχει multiplayer πρεπει ενα παιχνιδι να κοστιζει μεγιστο 20-25ευρω day one αλλιως ειναι απαγορευτικη τιμη. Λες και υποχρεωνει κανεις κανενα να αγορασει το παιχνιδι(ειδικα αν δεν τον ενδιαφερει κιολας τοσο πολυ)day one που ειναι και ακριβοτερο οπως και ολα τα τεχνολογικα προιοντα.

Εγω ξερω οτι οσοι εχουν παιξει(ή και δει anime)αρκετα Jrpg παιχνιδια θα εκτιμησουν τα βηματα προς τα πισω που εχουν γινει στο θεμα του hack n slash για να δωθει βαση επιτελους στην ιστορια. Γιαυτο και το παιχνιδι δεν θεωρειται hack n slash αλλα action rpg

Θα το ειχα παρει ηδη η αληθεια ειναι...αλλα αυτο το 40αρι μου καθεται βαρυ...Το εδωσα για το Division που επαιξα και ποσες ωρες multi και αλλες τοσες co-op,απο αυτη την αποψη λεω δεν αξιζει.Ιστορια και gameplay μπορει να εχει δεκα φορες καλυτερο!Αλλα αυτο ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο!Εδω και καιρω περιμενω να πεσει κατω απο το ψυχολογιο οριο των 30 να το παρω και τπτ...

Δεν γινεται να βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι το εν λογω παιχνιδι με την μετριοτητα που ακουει στο ονομα division.

Εδω θα ειμαστε πρωτα ο Θεος οταν παραπανω κοσμος παιξει το εν λογω παιχνιδι τι συναισθηματα θα εχει απο τον συνολικο σχεδιασμο(ιστορια,χαρακτηρες,soundtrack)του.

Για μενα μαζι με το Horizon zero dawn(για μερικους και το Nioh αν και εμενα δεν με πολυ κερδισε)απο τις μεγαλες εκπληξεις αυτης της γενιας.

Δημοσ.

Τι λες ρε παιδι μου δεν εχει multiplayer ε?Τεραστιο αρνητικο. Μηπως να το βαζουν αυτο και στα αρνητικα των παιχνιδιων οσον αφορα τα reviews?

Ειδα και tomb raider και doom που εχουν multiplayer ποσο τα επαιξε ο κοσμος.

ΕΙναι η δεν ειναι ενα feature παραπανω σε ενα παιχνιδι?Αν το multi ειναι καλο το θεωρουμε σαν συν?Ενω αν ειναι κακο και δεν το παιζει κανεις απλα αδιαφορεις γιατι σου εχουν δωσει ενα καλο SP παιχνιδι οταν λειπει ομως εγω θα το θεωρω μειονεκτημα εν ετη 2017...Και ας ηταν κατι πολυ απλο ισα ισα να υπαρχει και ας μην το επαιζα ποτε...

Οσο για την τιμη αυτη καθ'αυτη φυσικα και ειναι αισχρη!Και τα 40ευρο μετα απο 2μηνες και ποσο μαλλον τα 60 που ζηταει το ξεφτιλικι που ονομαζεται stream!Οπως ειπα και σε αλλο topic παιχνιδι του 2015 που το steam κοστολογουσε 20 ευρο το πηρα κατω απο 2ευρο!Θα μου πεις οτι δηλαδη τοσο κοστολογεις την προσπαθεια καποιων ανθρωπων που εργαστηκαν και ξοδευσαν ιδρωτα χρονο και μερακι για να σου προσφερουν κατι ωστε να το ευχαριστηθεις?Οχι δεν την κοστολογω τοσο αλλα οσο δεν υπαρχει καποια μεση λυση θα κοιταω την τσεπη μου καλως η κακως!Ας το ειχε 5ευρο το steam να το παρω η 7!Οχι ομως 10 φορες πανω!Ελεος δλδ!

Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν χρειαζεται να συμφωνουμε για αυτο εχουμε δημοκρατια ομως μην δικαιολογουμε τα παντα πλεον!Ειναι πασυφανες οτι τα αρπαζουν οπως μπορουν οι εταιριες και καλως η κακως θα την παθουν και οι "μικροτερες" που μπορει να μην φταινε και σε τιποτα.

Δημοσ.

Fulgore no offence αλλα άμα και εσύ έπαιρνες 400 euro μισθό μονο τέτοιες τιμές θα κοιτούσες πιστεύω ;) Παρόλα αυτά νομίζω 30 euro είναι μια λογική τιμή για ένα καλο game.

Αγαπητε no offence αλλα αμα επαιρνα 400ευρω μισθο δεν θα κοιταζα να αγορασω οτι παιχνιδι κυκλοφορει day one ή γενικα τα παιχνιδια που θα αγοραζα θα ηταν(οπως και ειναι τωρα)μετρημενα στα δακτυλα. Γιατι νομιζεις δεν αγορασα battlefield ή Titanfall ή call of duty?Γιατι εχω ηδη το Overwatch.

Φετος εχω αγορασει ως τωρα τα persona 5,horizon zero dawn,nier automata,uncharted 4 used (και λογικα το Legend of heroes αυτο τον μηνα ή τον αλλο στο pc).

Δεν αγορασα φυσικα τιποτα τους προηγουμενους μηνες ακριβως για αυτο το λογο(πχ resident evil 7,mass effect τα αλλα wildlands και for honor δεν με ενδιαφερουν)και θα περιμενω σε εκπτωση για αυτα.

Με λιγα λογια οπως καταλαβαινεις κανω το αυτονοητο.

Κανω ερευνα αγορας στα παιχνιδια που με ενδιαφερουν και απο εκει κρινω ποτε(αφου μπορω οικονομικα)να αγορασω το καθε παιχνιδι σε σχεση και με τα μελλοντικα παιχνιδια που θα βγουν μεχρι τον Αυγουστο/Σεπτεμβριο απο τα οποια μονο το Final Fantasy 12 με ενδιαφερει περισσοτερο για day one αγορα.

Αρα μιλαμε για 6 παιχνιδια περιπου απο Γεναρη μεχρι Αυγουστο-Σεπτεμβριο.Ε δεν το λες και μια περιουσια σε παιχνιδια.

ΕΙναι η δεν ειναι ενα feature παραπανω σε ενα παιχνιδι?Αν το multi ειναι καλο το θεωρουμε σαν συν?Ενω αν ειναι κακο και δεν το παιζει κανεις απλα αδιαφορεις γιατι σου εχουν δωσει ενα καλο SP παιχνιδι οταν λειπει ομως εγω θα το θεωρω μειονεκτημα εν ετη 2017...

Ξερεις ποσες φορες εχω διαβασει να παρακαλαει κοσμος να μην υπαρχει το multiplayer σε αρκετα παιχνιδια(που δεν το χρειαζονται)και τα χρηματα/ποροι να πηγαιναν καλυτερα σε ενα καλυτερο single player campaign?

Τι να το κανω το αχρηστο multiplayer αν δεν ταιριαζει με το εν λογω παιχνιδι?

Οσο για την τιμη αυτη καθ'αυτη φυσικα και ειναι αισχρη!Και τα 40ευρο μετα απο 2μηνες και ποσο μαλλον τα 60 που ζηταει το ξεφτιλικι που ονομαζεται stream!Οπως ειπα και σε αλλο topic παιχνιδι του 2015 που το steam κοστολογουσε 20 ευρο το πηρα κατω απο 2ευρο

Ναι τοσο το κοστολογει το steam για να εχουν λογο υπαρξης τα steam sales. Τα κλειδαδικα δεν εχουν αντιστοιχα sales οπως το steam(οπως και τα σκρουτζομαγαζα)γιαυτο και ριχνουν οσο μπορουν τις τιμες.

Οσο για τα περι τιμης το ξαναλεω. Σεβομαι απολυτα αυτον ο οποιος ειναι κατα των 40 και 60ευρω παιχνιδιων επειδη δεν τα βγαζει ευκολα περα.

Αλλα αυτο το ατομο ακριβως τον λογο δεν θα τον ενδιαφερει να παρει το παιχνιδι τον πρωτο καιρο που γνωριζει οτι κοστιζει ακριβοτερα.

Και οι τιμες των τσιμπημενων gaming περιφερειακων για πολλους ειναι ξεφτιλα και απαγορευτικες δεν παει να πει κατι αυτο.

Δημοσ.

Αρα λοιπον οι εταιριες εχουν το προβλημα που λενε οτι εχουμε αυτο το budget θα κανουμε single και Multi ενω θα επρεπε να ειναι 2 ξεχωριστα κομματια...Ωστοσο οταν δεν υπαρχει το ενα απο τα 2 εγω το θεωρω μειονεκτημα και τα υπολοιπα που σωστα λες και ακομα και εγω εχω πει (οτι δηλαδη προτιμω που το W3 δεν ειχε multi αλλα βγηκε παιχνιδαρα) τα αφηνουμε στην απ'εξω γτ δεν βοηθανε καπου αλλου την συζητηση!

Οσο για τα steam sales ειναι κατι αντιστοιχο με τις εκπτωσεις και τις επιδοτησεις του γερμανου και της κοσμοτε και των Public παλι πιο ακριβα απο το σκρουτζ βγαινουν!

Για την τιμη μετα απο καιρο που γραφεις σου απαντησα οτι παιχνιδι 2 χρονων δεν ειχε την παραμικρη μειωση στο steam 20 ξεκινησε 20 εχει και σημερα!

Τα gaming περιφερειακα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο δεν πιστευω να τα ταυτιζεις με τα παιχνιδια...

Δημοσ.

Τα gaming περιφερειακα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο δεν πιστευω να τα ταυτιζεις με τα παιχνιδια...

Τα ταυτιζω μονο στην νοοτροπια της τιμης-κοροιδιας που εχει ο καθενας απλα για διαφορετικα πραγματα.

Ενα λογικο και σοβαρο επιχειρημα που μπορει να δωσει καποιος για τα 38ευρω του Nier automata που περιμενει να πεσει η τιμη του ειναι επειδη εχει ηδη αλλα παιχνιδια να παιξει ή επειδη εχει τεχνικα θεματα.

Τελος παντων μικρη αξια εχουν ολα αυτα αφου ουτως ή αλλως γνωριζουμε(οσοι συμμετεχουμε στα θεματα αυτα)απο που θα το παιξουν ολοι το εν λογω παιχνιδι μεχρι να πεσει η τιμη του...

Οσο για το παραπανω παντως ναι η τιμη ξεφτιλα πηγαινε στο οτι ειναι αρκετα υψηλα η τιμη του σε σχεση με αλλα παιχνιδια.

Δημοσ.

Προσωπικά ο κανόνας μου είναι μάξιμουμ 1 ευρώ ανα ώρα gaming για αγορές άνω των 20 ευρώ.

Για παράδειγμα δεν θα δώσω 50 ευρώ για παιχνίδι των 15 - 20 ωρών. Τα δίνω άνετα για παιχνίδι των 100 ωρών, αν και στο PC το sweet spot είναι τα 30 ευρώ αν περιμένεις να πέσουν λίγο οι τιμές (και να στρώσει και το παιχνίδι).

Εξαιρέσεις για τίτλους που θέλω να παίξω οπωσδήποτε άμεσα.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Οσο για το παραπανω παντως ναι η τιμη ξεφτιλα πηγαινε στο οτι ειναι αρκετα υψηλα η τιμη του σε σχεση με αλλα παιχνιδια.

Εγώ πάντως όταν διάβασα για «ξεφτίλα» έτριψα τα χέρια μου χαρούμενος ότι θα έχει πέσει στα €20-25 στα κλειδάδικα και απογοητεύθηκα όταν το είδα στα €40.

Τα €40 πάντως είναι κομπλέ τιμή για τόσο καινούριο game, ασχέτως που εγώ την παρούσα στιγμή δεν είμαι σε φάση να τα δώσω, γιατί έχω άλλες gaming προτεραιότητες atm.

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν διάβασα για «ξεφτίλα» έτριψα τα χέρια μου χαρούμενος ότι θα έχει πέσει στα €20-25 στα κλειδάδικα και απογοητεύθηκα όταν το είδα στα €40.

Τα €40 πάντως είναι κομπλέ τιμή για τόσο καινούριο game, ασχέτως που εγώ την παρούσα στιγμή δεν είμαι σε φάση να τα δώσω, γιατί έχω άλλες gaming προτεραιότητες atm.

2 μερες πριν κυκλοφορησει στο steam ειχαμε τις πρωτες τιμες στα κλειδαδικα οι οποιες ηταν αν δεν κανω λαθος γυρω στα 48ευρω περιπου αλλα με μολις 3 site ολα και ολα,γιαυτο και αργησαν να πεσουν οι τιμες του.

Γιαυτο και εγω το πηρα αρχικα στο ps4 επειδη ηταν και φθηνοτερο και κουτατο :P

Προσωπικά ο κανόνας μου είναι μάξιμουμ 1 ευρώ ανα ώρα gaming για αγορές άνω των 20 ευρώ.

Για παράδειγμα δεν θα δώσω 50 ευρώ για παιχνίδι των 15 - 20 ωρών. Τα δίνω άνετα για παιχνίδι των 100 ωρών, αν και στο PC το sweet spot είναι τα 30 ευρώ αν περιμένεις να πέσουν λίγο οι τιμές (και να στρώσει και το παιχνίδι).

Εξαιρέσεις για τίτλους που θέλω να παίξω οπωσδήποτε άμεσα.

Και εγω καπως ετσι με το παραπανω σκεπτικο λειτουργω περιπου στις day one αγορες σε γενικες γραμμες, χωρις βεβαια να εχω σαν καταλληλο μετρο τις 100ωρες γιατι δεν υπαρχουν και πολλα παιχνιδια που γενικα να τις φτανουν.

Δημοσ.

χαχαχα το ιδιο ακριβως επαθα και εγω :P

Αλλα τωρα θα πεσει γρηγορα αφου εσπασε

Δημοσ.

Μιας και το τερμάτισα επιτέλους, μπορώ να προσφέρω την άποψη μου για το παιχνίδι.

Για εμένα είναι must-play για οποιονδήποτε θεωρεί τον εαυτό του gamer. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που πειραματίζεται τόσο στο πως θα σου παρουσιάσει τον κόσμο, τους χαρακτήρες και το σενάριο όσο και στο gameplay. Πολύ συναισθηματικό και με ενδιαφέρον σενάριο. Αξίζει 60 ευρώ εύκολα, για να πω την άποψη μου και για τη διαφωνία που έχετε.

Το character/leveling system ωραίο με επιλογές αλλά αρκετά επιφανειακό. Μετανοιώνω που έπαιξα στην αρχή στο normal καθώς όταν άλλαξα σε hard απέκτησε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον η μάχη.

Το art design πολύ καλό, αλλά η ποιότητα των γραφικών δε μπορούσε να είναι πιο απογοητευτική. Ήχος και μουσική υποδειγματικά. Το soundtrack βοηθούσε τρομερά στη δημιουργία της φανταστικής ατμόσφαιρας που έχει το παιχνίδι.

Και τώρα για να διαφωνίσω με τον εαυτό μου που είπα ότι αξίζει 60 ευρώ, στην κατάσταση που είναι το παιχνίδι δεν τα αξίζει. Το εννοώ ότι από την άποψη εμπειρίας είναι τρομερό, όπως τρομερό είναι και τα crashes κάθε 1-2 ώρες σε παιχνίδι με save points και διάρκεια κάνα 50ωρο. Το performance είναι απαράδεκτο. Για τα γραφικά που έχει, θα έπρεπε να μπορώ να το τρέχω στα 100fps (τυχαίο νούμερο) και όχι να κατεβάζω settings και unofficial patch και να χαίρομαι όταν έχω 60 fps. Σε ένα boss (όποιος το χει παίξει θα καταλάβει) έπεφτα στα 30. Όταν η Square Enix αποφασίσει να ασχοληθεί και να βγάλει το patch που χρειάζεται το παιχνίδι επειγόντως, θα ξεφύγει από την κατάσταση flawed gem και θα μιλάμε για διαμάντι. Δεν περιμένω και πολλά με το ιστορικό της εταιρείας πάντως. Εδώ βγάλανε dlc, και ούτε κουβέντα για patch.

• Like 1
Δημοσ.

Σπανια πια βγαίνουν patches που μπορούν να properly optimize το game, οποτε dont hold your breath. Εγώ αποφάσισα να το πάρω στο PS4 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί με τα κάκιστα ports και την χρονοβόρα και κουραστική αναζήτηση σωστών ρυθμίσεων για να μπορείς να παίξεις το κάθε game.

• Like 2
Δημοσ.

Και στο PS4 αισχος είναι δε μπορώ να φανταστώ να είναι χειρότερο στο pc, δε γίνεται

Και ομως! Οπως ειχα γραψει παλαιοτερα το εκανα refund και το πηρα σε PS4. 

Ενταξει ειμαι ειδικη περιπτωση αλλα το συγκεκριμενο δεν εδινε με τιποτα εικονα στον projector. Not supported μυνημα. Στα τοσα χρονια που εχω το PC σε projector ειναι το μοναδικο που το εχει κανει αυτο.

Δοκιμασα και το 1ο Borderless window που ειχε βγει και εκει εδειχνε μεν ετρεχε απογοητευτικα δε. Πραγμα αδικαιολογητο με τετοια γραφικα για GTX 1060 σε 720p.

Σε PS4 Pro εκτος απο καποια μικρο drops το παιχνιδι πηγαινει μια χαρα.

Ειμαι ενημερος οτι εχουν φτιαξει πολυ τα πραγματα με το PC Port απο τοτε αλλα δεν μπορουσα να ρισκαρω ουτε να πειραματιστω πανω απο 2 ωρες in game, ουτε να αφησω να περασουν οι μερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...