Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Στου γιου μου το Audi TT γραφει μονο οταν ηρθε Ελλαδα το 2004 αλλα ειναι μοντελλο 2001 Παλιότερα δεν το έγραφαν, από κάποια στιγμή και μετά το γράφουν. Στου γιου σου συγκεκριμένα δεν έχει καμία διαφορά αν το γράφει η όχι, αν είχε μπορούσες να ζητήσεις να συμπληρωθεί, το έχει κάνει πολύς κόσμος για να γλιτώσει τον φόρο πολυτελείας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παλιότερα δεν το έγραφαν, από κάποια στιγμή και μετά το γράφουν. Στου γιου σου συγκεκριμένα δεν έχει καμία διαφορά αν το γράφει η όχι, αν είχε μπορούσες να ζητήσεις να συμπληρωθεί, το έχει κάνει πολύς κόσμος για να γλιτώσει τον φόρο πολυτελείας. Αυτη η αδεια βγηκε πρν 3 χρονια .Δεν ειναι παλια .Δεν εχω λογο να το κανω τωρα .
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτη η αδεια βγηκε πρν 3 χρονια .Δεν ειναι παλια .Δεν εχω λογο να το κανω τωρα . Πριν 3 χρόνια απλά μεταβίβαση έγινε, η πρώτη άδεια στην Ελλάδα βγήκε το 2004, δεν το έγραφαν τότε, δεν υπάρχει καν στο σύστημα αυτό το στοιχείο για να αποτυπωθεί στην άδεια. Αν το ζητήσεις θα ελέγξουν τα χαρτιά του τελωνείου στο φάκελο του μηχανολογικού, έτσι θα μπει στο σύστημα η ημερομηνία πρώτης άδειας. 1
kalogeros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν τα λωφορεία του ΟΑΣΘ πληρώσουν και αυτά τέλη κυκλοφορίας σύμφωνα με τις εκπομπές ρύπων, μπορεί οι υπόλοιποι να μην χρειαστεί να πληρώσουμε. Μιλάμε για δισεκατομμύρια ευρώ. 4
Zus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω...δυο ενα μαυρο του 1999 της κορης και ενα ασημι Quatro του γιου του 2001 !!! Κόρη ανύπαντρη ελπιζω ε? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Κόρη ανύπαντρη ελπιζω ε? Ναι !!!!!!!!!!!
Haldol Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Συνειδητοποιώ ότι με τα (φημολογούμενα) νέα τέλη κυκλοφορίας, θα πληρώνω ~55€ το μήνα απλά και μόνο "για το δικαίωμα" να κυκλοφορώ το αμάξι (τέλη + ασφάλεια). Καλά όχι ότι και με τα προηγούμενα (255€ για 1400cc) ήταν φτηνότερα, απλά τώρα σπάμε και το ψυχολογικό φράγμα των 50 ευρώ το μήνα. Άραγε πόσο είναι το πρόστιμο αν δε πληρώσεις τα τέλη και σε πιάσουν...
Zus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Άραγε πόσο είναι το πρόστιμο αν δε πληρώσεις τα τέλη και σε πιάσουν... Διπλά τέλη είναι το πρόστιμο και δεν έχει αν σε πιάσουν. Δεν είναι παράβαση του ΚΟΚ. Σε πιάνουν κατευθείαν. Αν αποφασίσεις ότι μία ζωή δεν θα πληρώνεις τέλη, δεν θα μπορείς ούτε να πουλήσεις, ούτε να μεταβιβάσεις, ούτε να καταθέσεις πινακίδες για το αυτοκίνητό σου
Haldol Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, αυτό το ξέρω. Εγώ εννοούσα για χοντρή απάτη. Του στυλ βγάζεις νέες πινακίδες (και καλά λόγω απώλειας / κλοπής των παλιών) και με το νέο έτος κάνεις κατάθεση των πινακίδων για να μην πληρώνεις τα τέλη, ενώ κυκλοφορείς κανονικά με τις παλιές. Ε, εκεί πρέπει να σε πιάσουν σε έλεγχο για να την πατήσεις, δε σε τσιμπάνε αυτόματα από τα αρχεία. ( Βέβαια αν το έκανα θα μου άξιζε κάνας χρόνος στο φρέσκο - πέρα απ' το πρόστιμο, αλλά έχει ενδιαφέρον όπως και να 'χει. ) 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, αυτό το ξέρω. Εγώ εννοούσα για χοντρή απάτη. Του στυλ βγάζεις νέες πινακίδες (και καλά λόγω απώλειας / κλοπής των παλιών) και με το νέο έτος κάνεις κατάθεση των πινακίδων για να μην πληρώνεις τα τέλη, ενώ κυκλοφορείς κανονικά με τις παλιές. Ε, εκεί πρέπει να σε πιάσουν σε έλεγχο για να την πατήσεις, δε σε τσιμπάνε αυτόματα από τα αρχεία. ( Βέβαια αν το έκανα θα μου άξιζε κάνας χρόνος στο φρέσκο - πέρα απ' το πρόστιμο, αλλά έχει ενδιαφέρον όπως και να 'χει. ) Κάνε μια αναζήτηση στο google τις λέξεις "Λιάπης + πινακίδες" και θα μάθεις 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Για ενα ΤΤ του 1999 δεν αξιζει !!! 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ότι παίζει να μειώσουν κι άλλο τους ρύπους στην κατηγορίων των μηδενικών τελών, με αποτέλεσμα οι πιο πάνω σκάλες να φάνε bump κατηγορία... Πχ οι μελλοντικές να είναι 0-85gr κι όχι 0-90 και πχ η 91-100 να πάει στα 0.98 και την θέση της στα 0.90 να την πάρει το 86-90 Δεν θα βρω και τόσο παράξενο να πάνε την τσάμπα κατηγορία στο 0-79γρ που είναι νομίζω το τρέχον χαμηλότερο... Ευχαριστώ! Αν δεν έκανα κάτι λάθος 167 βγάζει. Ε κι αυτό δεν είναι 100% δίκαιο. Κάποιοι μπορεί να δουλεύουν μακριά πχ, κρίμα να πληρώνουν και βενζίνες και τέλη παραπάνω! Το οποίο ξέρεις τι σημαίνει για μας έτσι; 409 ευρώ! Μαζί θα κλαίμε σε ένα 3μηνο... Θα νιώθω σα να κυκλοφορω με πολυτελείας μετα... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2016 από GeorgeMan 1
NT1G Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο στα παλιά ΙΧ μεγάλου κυβισμού αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας Ενώ τα σενάρια για το σχέδιο του οικονομικού επιτελείου αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας δίνουν και παίρνουν, πηγές προσκείμενες στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή που θα επιφέρει επιβάρυνση τους ιδιοκτήτες ΙΧ. Αντίθετα, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, το μόνο που εξετάζεται είναι να υπάρξουν ελαφρύνσεις σε παλαιά και μεγάλου κυβισμού ΙΧ αυτοκίνητα προκειμένου να μην αναγκάζονται οι ιδιοκτήτες τους να καταθέτουν τις πιvακίδες τους. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι πρόκειται για μέτρο που στοχεύει στον περιορισμό του φαινομένου της μαζικής κατάθεσης πινακίδων στις εφορίες από ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.
Haldol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Το οποίο ξέρεις τι σημαίνει για μας έτσι; 409 ευρώ! Μαζί θα κλαίμε σε ένα 3μηνο... Θα νιώθω σα να κυκλοφορω σε πολυτελείας μετα... Τι αμάξι έχετε; Εγώ υπολόγισα το δικό μου στα 277,5 ευρώ (150 gr είμαι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα