Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αν οι τιμές των ρύπων για τα τέλη του 2017 μείνουν ίδιες με αυτές του 2016, παίζει να πληρώσεις λιγότερα για το CR-V σου...

Το 2λιτρο δεν έχεις? 192gr έχει αν δεν κάνω λάθος με 2.78euro (κλίμακα 181-200) ανά γραμμάριο, βγαίνει 533.76. :P

Σχεδόν 160 euro λιγότερα. :D

Δεν γραφει καθολου για ρυπους η αδεια κυκλοφοριας

post-40980-0-84715300-1471515776_thumb.jpg

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχεις αυτό http://www.autoevolution.com/cars/honda-cr-v-2007.html#aeng_honda-cr-v-2007-20 τότε είσαι στα 192gr

Αν έχεις αυτό http://www.autoevolution.com/cars/honda-cr-v-2004.html#aeng_honda-cr-v-2004-20i τότε είσαι στα 215gr

Αλλά νομίζω ότι είσαι με 1997cm3 κι όχι 1998cm3 που είναι το 2ο, οπότε 192gr, αλλά και το 215gr να είχες πάλι λιγότερα από πέρσυ θα πληρώσες εφόσον μείνουν ίδιες οι τιμές ανά γραμμάριο...

Δημοσ.
Εντωμεταξυ στο δικό μου είχα βαλει αναρτήσεις,ζαντολαστιχα,φρένα πάνω από 1,5κ και τώρα κάθεται χωρίς πινακίδες, εκεί που δεν είχα

αποθήκη τώρα έχω  :lol:  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Αν έχεις αυτό http://www.autoevolution.com/cars/honda-cr-v-2007.html#aeng_honda-cr-v-2007-20 τότε είσαι στα 192gr

Αν έχεις αυτό http://www.autoevolution.com/cars/honda-cr-v-2004.html#aeng_honda-cr-v-2004-20i τότε είσαι στα 215gr

Αλλά νομίζω ότι είσαι με 1997cm3 κι όχι 1998cm3 που είναι το 2ο, οπότε 192gr, αλλά και το 215gr να είχες πάλι λιγότερα από πέρσυ θα πληρώσες εφόσον μείνουν ίδιες οι τιμές ανά γραμμάριο...

Του 2008 είναι οποτε μαλλον στο πρωτο είμαι .Το δημοσιο όμως αφου δεν το γραφει η αδεια θα το ξερει ?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κάτι διάβασα ότι τεχνικά είναι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, ότι έχουν στοιχεία δηλαδή για ρύπους για όλα τα αυτοκίνητα από το 2007 και μετά.

Πράγμα όχι παράλογο...

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι διάβασα ότι τεχνικά είναι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, ότι έχουν στοιχεία δηλαδή για ρύπους για όλα τα αυτοκίνητα από το 2007 και μετά.

Πράγμα όχι παράλογο...

Μακαρι τετοια...προοδος !!!

Δημοσ.

Του 2008 είναι οποτε μαλλον στο πρωτο είμαι .Το δημοσιο όμως αφου δεν το γραφει η αδεια θα το ξερει ?

Ρίξε μια ματιά και εδώ. Είναι της κυπριακής κυβέρνηση για να βλέπεις τους ρύπους του αυτοκινήτου σου.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια για τέλη κυκλοφορίας με τους ρύπους στα αυτοκίνητα που έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας 1/1/2007, έχει ακούσει κανείς πόσο θα χρεώσουν το ρύπο?

Το C4 1,6 που έχω εγώ ας πούμε, με βάση το κυπριακό site, φτάνει τους 169 ρύπους. Αν κοστολογήσει 2€ τον ρύπο π.χ., αυτό σημαίνει 338€ για μένα, aka κατάθεση πινακίδων asap

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακούστε τιποτα άλλο;

Ότι παίζει να μειώσουν κι άλλο τους ρύπους στην κατηγορίων των μηδενικών τελών, με αποτέλεσμα οι πιο πάνω σκάλες να φάνε bump κατηγορία...

teli-2016-CO2.jpg

Πχ οι μελλοντικές να είναι 0-85gr κι όχι 0-90 και πχ η 91-100 να πάει στα 0.98 και την θέση της στα 0.90 να την πάρει το 86-90

Δεν θα βρω και τόσο παράξενο να πάνε την τσάμπα κατηγορία στο 0-79γρ που είναι νομίζω το τρέχον χαμηλότερο...

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά δεν έχει νόημα να συζητάμε τι ακούσαμε, τι μας είπανε και τι φανταζόμαστε.

τελική απόφαση δεν έχει παρθεί.

μέχρι τότε περιμένουμε. ό,τι και να λέμε είναι απλά για να περνάει η ώρα.

και επειδή ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, ας πω κι εγώ το δικό μου

απ' ότι ακούω, προβλέπω μείωση σε αυτούς που πληρώνουν μεγάλα τέλη και αύξηση σε αυτούς με μικρότερα.

δηλαδή θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι το 135αρι για τα 1200cc θα αυξηθεί (για τη συντριπτική πλειοψηφία)

τώρα τι τους κάνει να πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα πάρουν πίσω πινακίδες αυτοί με τα δίλιτρα δε το καταλαβαίνω.

άντε και τις πάρουν. θα παραδώσουν πινακίδες άλλοι με 1400cc. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...