leftermann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 έτσι είναι, αλλά έχω την εντύπωση ότι υπολογίζεται η ταξινόμηση στην ελλάδα και όχι η πρώτη ταξινόμηση στο εξωτερικό. Ξέρω αρκετούς που έχουν το ίδιο αυτοκίνητο (έχουμε και κλαμπ ), όλοι μεταχειρισμένο από εξωτερικό, όλοι με βάση τις εκπομπές πληρώνουμε τέλη. Θα ρωτήσω και στο κλαμπ να δω τι συμβαίνει με τους άλλους.
Joshua21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 έτσι είναι, αλλά έχω την εντύπωση ότι υπολογίζεται η ταξινόμηση στην ελλάδα και όχι η πρώτη ταξινόμηση στο εξωτερικό. Ξέρω αρκετούς που έχουν το ίδιο αυτοκίνητο (έχουμε και κλαμπ ), όλοι μεταχειρισμένο από εξωτερικό, όλοι με βάση τις εκπομπές πληρώνουμε τέλη. Θα ρωτήσω και στο κλαμπ να δω τι συμβαίνει με τους άλλους. Λάθος εντύπωση έχεις, δες τον νόμο: α) Επιβατικά αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ή σε χώρα της Ε.Ε./ΕΟΧ, έως τις 31.10.2010 και δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας της πρώτης ταξινόμησής τους στην Ελλάδα ή σε χώρα της ΕΕ/ΕΟΧ, με βάση τον κυλινδρισμό του κινητήρα αυτών .................... β) Επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομούμενα για πρώτη φορά στην Ελλάδα ή σε χώρα της Ε.Ε./ΕΟΧ, από 1.11.2010 και μετά, αποκλειστικά με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (γραμμάρια CO2 ανα χιλιόμετρο). Λαμβάνονται υπόψη οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, όπως αυτές αναγράφονται στην άδεια του οχήματος
leftermann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 γιαπ, όντως, το διασταύρωσα, από φέτος ισχύει το "στην Ελλάδα ή σε χώρα της ΕΕ". Μέχρι πέρυσι ήταν σκέτο στην Ελλάδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα