zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δεν γίνεται να υπάρξει μαζική αντίδραση σε κάτι τέτοιο. Ο καθένας τα ζυγίζει και αποφασίζει.
torq Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Για γέλια ή για κλάματα; θα μειώσουν τα τέλη από αυτούς που δίνουν 600€+ κατά 20€ και θα τρέξει ο άλλος να πάρει πίσω τις πινακίδες. και από την άλλη αυτοί που δίνουν 135 μπορεί να φτάσουν σε σημείο να δίνουν 200€. πανέξυπνο. όσο για τις αντιδράσεις που λένε μερικοί και επειδή το ακούω από πολλούς ακόμα και στον κύκλο μου. έχω παρατηρήσει λοιπόν ότι ο έλληνας είναι τόσο κότα που μόνο να γκρινιάζει ξέρει. όλοι φωνάζουν για αντιδράσεις αλλά κανείς δε κάνει κάποιο βήμα αντίδρασης. ΟΛΟΙ περιμένουν από κάποιον άλλον να κάνει το βήμα (όποιο και να είναι αυτό) και να επωφεληθούν και αυτοί μετά. ακούω ατάκες καθημερινά, αλλά τις βλέπουμε κιόλας να γράφονται στο νετ του στυλ: -πρέπει να μη πληρώσει κανείς να δούμε μετά τι θα κάνουνε. (μη μου πείτε ότι δε το έχετε ακούσει εντωμεταξύ, αυτοί που το λένε, είναι οι πρώτοι που τρέχουν να πληρώσουν (τέλη κυκλοφορίας, ενφια,...) μη τυχόν φάνε κανένα πρόστιμο. περιμένουν από τους άλλους όμως να μη πληρώσουν. αυτό που λέμε στο χωριό μου... πούστης με ξένο κώλο. επίσης μαζική αντίδραση δε μπορεί να γίνει αλλά δεν είναι της παρούσης να το συζητήσουμε. και πολύ περισσότερο σε αυτό το φόρουμ. 3
Haldol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 θα μειώσουν τα τέλη από αυτούς που δίνουν 600€+ κατά 20€ και θα τρέξει ο άλλος να πάρει πίσω τις πινακίδες. και από την άλλη αυτοί που δίνουν 135 μπορεί να φτάσουν σε σημείο να δίνουν 200€. πανέξυπνο. Μα εννοείται. Άλλωστε, από τα 600€ τέλη, τα 20€ έκαναν τη διαφορά και κατέθετε πινακίδες ο κόσμος! Όχι τα υπόλοιπα (που είναι ένας μισθός) , προς θεού! Περιμένω νέο κύμα κατάθεσης πινακίδων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Γουστάρω να διαβάζω τίτλους άρθρων για "ανακατανομή βαρών" στα υποτιθέμενα ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας (aka ΟΧΙ φόρος)... ...μόνο μπινελίκια όμως. 1
soteras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Άραγε τα ΜΜΜ (λεωφορεία) θα πλρώσουνε τίποτα καθώς ένα μόνο λεωφορείο απλά βγάζει ότι βγάζουν τα αμάξια όλων εδώ μέσα.
dimitrisOP Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 δηλαδη το δικο μου απο 920 το εκαναν 900 ευρω , τρεχω να τις παρω... απλα γελια πραγματα και μιλαμε για ενα αυτοκινητο που τωρα αξιζει 5000
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Που το διαβάσατε αυτό για τα 20 euro μείωση? Μέχρι στιγμής βλέπω μόνο αυτό "Μικρές μειώσεις τελών κυκλοφορίας για τα μεσαίου και μεγάλου κυβισμού Ι.Χ. αυτοκίνητα που πρωτοκυκλοφόρησαν την περίοδο από το 2000 έως το 2005 σε Ε.Ε. ή Ελλάδα. Μεγαλύτερες μειώσεις στα τέλη για τα μεσαίου και μεγάλου κυβισμού Ι.Χ. τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ε.Ε. ή την Ελλάδα πριν από το 2000."
YourTrueLegend Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Παντως, 10 σελιδες κραξιμο γκρινια και ξαναγκρινια για φημες που καθε εβδομαδα ανατρεπει η μια την αλλη. Δηλαδη δεν εχετε καταλαβει ποσο ανουσιο ειναι ολο αυτο; Περιμενετε τουλαχιστον να ανακοινωθουν τα νεα τελη και μετα αρχιστε. Λιγη υπομονη θελει και θα τη μαθετε τη λυπητερη, μην ανησυχειτε.
dimitrisOP Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Που το διαβάσατε αυτό για τα 20 euro μείωση? Μέχρι στιγμής βλέπω μόνο αυτό "Μικρές μειώσεις τελών κυκλοφορίας για τα μεσαίου και μεγάλου κυβισμού Ι.Χ. αυτοκίνητα που πρωτοκυκλοφόρησαν την περίοδο από το 2000 έως το 2005 σε Ε.Ε. ή Ελλάδα. Μεγαλύτερες μειώσεις στα τέλη για τα μεσαίου και μεγάλου κυβισμού Ι.Χ. τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ε.Ε. ή την Ελλάδα πριν από το 2000." δηλαδη εγω δεν δικαιουμαι καμια μειωση Παντως, 10 σελιδες κραξιμο γκρινια και ξαναγκρινια για φημες που καθε εβδομαδα ανατρεπει η μια την αλλη. Δηλαδη δεν εχετε καταλαβει ποσο ανουσιο ειναι ολο αυτο; Περιμενετε τουλαχιστον να ανακοινωθουν τα νεα τελη και μετα αρχιστε. Λιγη υπομονη θελει και θα τη μαθετε τη λυπητερη, μην ανησυχειτε. καλα μην νομιζεις οτι θα αλλαξουν και τιποτα φοβερο στο τελος, απλα θα ανεβαζουν λιγο τα χαμηλα θα κοψουν και κανα 50 ευρω στην καλυτερη για τις σαβουρες και αυτο ειναι ολο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Τι έτος πήρες το δικό σου? 2006? 2007+ ?
Joshua21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 δηλαδη εγω δεν δικαιουμαι καμια μειωση Δικαιούσαι, αλλά τη μικρή 1
dimitrisOP Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Τι έτος πήρες το δικό σου? 2006? 2007+ ? το 2006 , ουτε μειωση ουτε αυξηση δηλαδη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 No news = good news 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 το 2006 , ουτε μειωση ουτε αυξηση δηλαδη Κάτσε να πάνε με ρύπους από 1/1/2006 αντί για 1/1/2007 που "ακούγεται", και θα δεις κι εσύ μαζί με μας...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Είχε ακουστεί ότι αρχικά σκεφτόντουσαν να τους πάνε από το 2003, αλλά ήταν too much
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα