th3ofilos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ο δισκος ειναι αυτος http://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-seagate-stbv2000200-expansion-desktop-external-drive-35-2tb-usb-30-black-p-PER.301968 , στο HD Sentinel Και μετα απο Read + WRITE + read test (refresh data area) Εχω κανει backup οτι εχει μεσα αλαλ το τεστ το εκανα με τα αρχεια μεσα. Μπορω με καποιον τροπο να αυξησω την ζωη του??? Υπαρχει περιπτωση να βοηθησει ενα μηδενικο format??
c_access Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δεν νομιζω να εχει νοημα να κανεις οτιδηποτε για τον συγκεκριμενο δισκο, εχει παρα πολλα bad sectors. Απο την στιγμη που εχεις backup πετα τον και παρε εναν αλλο. Εγω προσωπικα δεν θα επιστευομουν να βαλω κανενα αρχειο στον συγκεκριμενο.
th3ofilos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δεν νομιζω να εχει νοημα να κανεις οτιδηποτε για τον συγκεκριμενο δισκο, εχει παρα πολλα bad sectors. Απο την στιγμη που εχεις backup πετα τον και παρε εναν αλλο. Εγω προσωπικα δεν θα επιστευομουν να βαλω κανενα αρχειο στον συγκεκριμενο. Ναι κατι τετοιο θα γινει αλλα ελεγα μηπως μπορουσα να κανω κατι.
cuprakatos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ειναι σα να εχεις στα επειγοντα ασθενη με διαμελισμένο κορμί σε κώμα και απλά αναπνέει με δυσκολία !!!!! Τι να του κάνεις του ταλαίπωρου ??????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα