Alithinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Είδα αυτό εδώ: http://www.skroutz.gr/s/8082375/Gigabyte-GSmart-Classic-8GB.html και έχει αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του. Ξέρετε τίποτα για την εταιρία ? είναι καλή, θα αντέξει το κινητό 3-4 χρόνια χωρίς προβλήματα ? ή μήπως αξίζει καλύτερα το http://www.skroutz.gr/s/7129068/ZTE-Blade-L3-8GB.html
L0k0p0k013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Σε αυτά τα χρήματα πάντα έτσι? την λύση της κίνας δεν την κοιτάς έτσι? Γιατί το blade δεν θα στο πρότεινα το έχει γνωστός μου είναι ψιλοαθλια συσκευη, η οθόνη βρομιζει για πλάκα γιατί είναι πλαστική και μετά απο κάνα 10λεπτο θες καθάρισμα,όπως επίσης ο διαθέσιμος χωρίς αποθηκευσης είναι για κλάματα. Δεν θα προλαβαινεις να σβηνεις πράγματα για να εγκαταστησεις αλλά.
@topos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Γιατι οχι moto e? Στα ιδια χρηματα κ το προτεινει αρκετος κοσμος..
AggelosTz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πιστεύω ότι είναι πλέον νόμος κάτω από 100€ από Ελλαδα δύο κινητά μπορείς να αγορασεις χωρίς να πεταξεις τα λεφτά σου Moto E 2nd από αντροιντ και Lumia 640 το απλό . 1
Alithinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 μοτορολα δε βρίσκω σε κάποιο κατάστημα κοντά. παιδιά windows phone δε θέλω... είδα και 2 ακόμα στα ίδια κυβικά, το Lenovo A2010 και το Huawei Y3 II. Μεταξύ αυτών πιο θα διαλέγατε ? Από θέμα αξιοπιστίας ?
panos- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 μοτορολα δε βρίσκω σε κάποιο κατάστημα κοντά. Δεν σε ενδιαφέρει από το ίντερνετ; είδα και 2 ακόμα στα ίδια κυβικά, το Lenovo A2010 και το Huawei Y3 II. Μεταξύ αυτών πιο θα διαλέγατε ? Από θέμα αξιοπιστίας ? ΚΑΝΕΝΑ.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 100€ παίρνεις το mi4c από Κίνα και είσαι κυριλέ για 2 χρόνια.
panos- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 100€ παίρνεις το mi4c από Κίνα και είσαι κυριλέ για 2 χρόνια. Κάτσε, ο φίλος ψάχνει μέχρι στιγμής από ότι κατάλαβα από τοπικό κατάστημα στην πολη, για να πάρει απο Κίνα πρέπει πρώτα να ψωνίσει απο καταστημα ιντερνετικο στην Ελλαδα!
GianniSM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Σε αυτά τα χρήματα η μοναδική επιλογή που έχεις είναι το Μοτο Ε. Οτιδήποτε άλλο πάρεις από Ελλάδα θα ναι ΧΑΛΙΑ
panos- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Σε αυτά τα χρήματα η μοναδική επιλογή που έχεις είναι το Μοτο Ε. Οτιδήποτε άλλο πάρεις από Ελλάδα θα ναι ΧΑΛΙΑ Λεει οτι στα τοπικα μαγαζακια (Το Κινητο της Ποπης κλπ) δεν εχει Motorola... Απο ιντερνετ για καποιο λογο απ'οτι καταλαβα δεν θελει.
GianniSM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Λεει οτι στα τοπικα μαγαζακια (Το Κινητο της Ποπης κλπ) δεν εχει Motorola... Απο ιντερνετ για καποιο λογο απ'οτι καταλαβα δεν θελει. Το καταλαβαίνω αυτό, αλλά ισχύει ότι είπα πιο πάνω. Κάτι άλλο εκτός από αυτό θα το μισήσει, πόσο μάλλον να του πάει και 2-3 χρόνια που θέλει... 1
panos- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το καταλαβαίνω αυτό, αλλά ισχύει ότι είπα πιο πάνω. Κάτι άλλο εκτός από αυτό θα το μισήσει, πόσο μάλλον να του πάει και 2-3 χρόνια που θέλει... Αφου δεν θελει ας παει σε κατι που θα του κρατησει χωρις κολληματα 5 μηνες.
ziaba Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Κάτσε, ο φίλος ψάχνει μέχρι στιγμής από ότι κατάλαβα από τοπικό κατάστημα στην πολη, για να πάρει απο Κίνα πρέπει πρώτα να ψωνίσει απο καταστημα ιντερνετικο στην Ελλαδα! για να το δει από κοντά μάλλον... η γνώμη μου το ΜΟΤΟ Ε δεν αξίζει γιατί δεν έχει φλας για φωτογραφίες + το οποίο εκτελεί και έργο του φακού πολλές φορές
GianniSM Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 για να το δει από κοντά μάλλον... η γνώμη μου το ΜΟΤΟ Ε δεν αξίζει γιατί δεν έχει φλας για φωτογραφίες + το οποίο εκτελεί και έργο του φακού πολλές φορές Στο μπρελόκ μου έχω φακό, στον αναπτήρα μου έχω φακό. Δεν είναι σοβαρός λόγος για να μην το πάρει. Με το μπάτζετ του αναγκαστικά πρέπει να κάνει συμβιβασμούς, ε το φλας είναι ο μικρότερος. Ότι άλλο πάρει θα το σικτιρτίζει στον μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα