Προς το περιεχόμενο

Pepsi P1S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα είδα το κινητό της Pepsi που έβγαλε πρόσφατα και θα ήθελα να ακούσω λίγες γνώμες. Τα specs φαίνονται μια χαρά, ειδικά για τα 87.5 ευρώ που το δίνουν.. Αλλά πρόκειται για κινεζιά? Γενικά αυτά τα κινητά έχουν μικρό χρόνο ζωής?

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα είδα το κινητό της Pepsi που έβγαλε πρόσφατα και θα ήθελα να ακούσω λίγες γνώμες. Τα specs φαίνονται μια χαρά, ειδικά για τα 87.5 ευρώ που το δίνουν.. Αλλά πρόκειται για κινεζιά? Γενικά αυτά τα κινητά έχουν μικρό χρόνο ζωής?

Μιλάς γι' αυτό εδώ υποθέτω.....Είχα γράψει σχετικά προ καιρό, γιατί φαινόταν ενδιαφέρον ότι η Pepsi έβγαλε κινητό, αλλά δεν ξέρω τι μέλλον μπορεί να έχει. Καλύτερα κοίτα κάτι άλλο πια.

Δημοσ.

Παιδιά είναι κάποιος που το έχει πάρει ή έχει ακούσει κάτι παραπάνω? γιατί δεν υπάρχουν και πολλά reviews στο internet

Δημοσ.

Αν το προσφέρουν με τουλάχιστον 6μηνη προσφορά στην αγορά αναψυκτικών pepsi τότε αξίζει .Αλλιώς θα περιμένω την προσφορά της κόκα κολα.

Δημοσ.

Eχει κάνει review ο Σάκης Καρπας (unboxohilics) ναι ήταν ιδιαίτερα θετικός κ ενθουσιασμενος! Δν ξέρω εγώ θα το είχα στα υπόψη μου στα σίγουρα πάντως!

Δημοσ.

Για αρχή νομίζουν όλοι οτι είναι samsung ε μετά αρχίζουν τα δίψασα φέρε λίγο το κινητό σου και άλλα τέτοια σαχλά!

Δημοσ.

Λοιπόν, αν και δεν εμπιστεύομαι Pepsi, δεν υπάρχει μάρκα που να εμπιστεύομαι σε αυτήν την τιμή. 

Να μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως.

Δημοσ.

Πολυ καλο φαινεται στα ~90 ευρω. Αν ψαξεις και μπορεις να δωσεις λιγα παραπανω, βρισκεις το Redmi 3/3s στα ~102 ευρω, με μικροτερη οθονη αλλα  πιο πολλα features, αλλιως παιζει μπαλα μονο του σε τιμες κατω απο 100 ευρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...