Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.Μετά από μεγάλες προσπάθειες για ιντερνετ στον πρωτο και στον τριτο ταυτοχρονα βρηκα την λυση αλλα εχω κολλησει καπου.Καταφερα να περασω ενα καλωδιο ethernet απ τον πρωτο στον τριτο ώστε να συνδέσω το ρούτερ μου με το range extender/access point της tp link που βρισκεται στον πρωτο οροφο για να μοιράζει wifi.ρύθμισα όλα τα σχετικά με static ip,gateway κλπ στο tp link παρόλαυτα δεν μπορεί να συνδεθεί και υποψιάζομαι πως φταίει το καλώδιο.είναι ενα stp καλώδιο μόνο που δεν έχει τα κλασσικά χρώματα που αναφέρονται στο ιντερνετ και έτσι έκανα την συνδεσμολογία με την δική μου κρίση.γνωρίζει κανέις κάτι ώστε να με βοηθήσει? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ παντου αναφερονται τα εξης καλωδια ethernet:πορτοκαλι-λευκο,πορτοκαλι,πρασινο-λευκο,μπλε,μπλε-λευκο,πρασινο,καφε-λευκο,καφε

τα δικα μου ειναι:πορτοκαλι,κοκκινο,ασπρο,διαφανο,βεραμαν,πρασινο,μπλε,κιτρινο

Δημοσ.

γιατι δεν μου κανει για stp?ειναι 4 ζευγαρια μεσα και το καθε ζευγαρι ειναι twisted?

οχι ειναι ολα μονα τους..το στυλ του ειναι stp εχει και γειωση.δεν ειναι σε pairs.λες να εφαγα πατατα? ειναι και 30m :/

Δημοσ.

καλωδιο Utp και να μην ειναι σε pairs δεν στεκει.μπορεις να το βγαλεις φωτογραφια?μηπως στην ακρη δεν ειναι σε pairs και λιγο πιο κατω ειναι?

γραψε και τον κωδικο του καλωδιου αν μπορεις να δουμε τι πηρες.

Δημοσ.

καλωδιο Utp και να μην ειναι σε pairs δεν στεκει.μπορεις να το βγαλεις φωτογραφια?μηπως στην ακρη δεν ειναι σε pairs και λιγο πιο κατω ειναι?

γραψε και τον κωδικο του καλωδιου αν μπορεις να δουμε τι πηρες.

φωτογραφια δεν μπορω να βγαλω γιατι δεν εχω smartphone.οχι δεν εχει καθολου pairs.γραφει "telephone cable 8cx0.60mm2 ADELEQ 043M"  πανω..μυριζομαι γκαφα!

Δημοσ.

μυριζομε λαθος καλωδιο.αν δεν ειναι twisted κιολας δεν παιζει να παιξει σωστα ειδικα στα 30 μετρα.αν ειναι απλα χυμα ολα τα καλωδια μεσα χωρις Pairs τοτε we have problem.

φωτογραφια δεν μπορω να βγαλω γιατι δεν εχω smartphone.οχι δεν εχει καθολου pairs.γραφει "telephone cable 8cx0.60mm2 ADELEQ 043M"  πανω..μυριζομαι γκαφα!

Δημοσ.

μυριζομε λαθος καλωδιο.αν δεν ειναι twisted κιολας δεν παιζει να παιξει σωστα ειδικα στα 30 μετρα.αν ειναι απλα χυμα ολα τα καλωδια μεσα χωρις Pairs τοτε we have problem.

Θα το αλλάξω αναγκαστικά τότε..Πριν λίγο ανακάλυψα ότι έχω ένα cat 5e γύρω στα 28m.Είναι οκ? Η θα πρότεινες κάποιο άλλο?

Δημοσ.

Θα το αλλάξω αναγκαστικά τότε..Πριν λίγο ανακάλυψα ότι έχω ένα cat 5e γύρω στα 28m.Είναι οκ? Η θα πρότεινες κάποιο άλλο?

μια χαρα ειναι.αν δεν περναει τιποτα κοντα απο ρευματα θα κανει μια χαρα:)και τα χρωματα θα μπουν συμφωνα με το t568b.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι.αν δεν περναει τιποτα κοντα απο ρευματα θα κανει μια χαρα :)και τα χρωματα θα μπουν συμφωνα με το t568b.

Λογικά θα περνάει κοντά απο ρεύματα αλλά θα φανεί! Ευχαριστώ πολύ για όλα! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...