Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Παιδια.. Πριν 2 χρονια αγορασα το Sony Z1 Compact και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι εχτες... Το κινητο ειχε 3% μπαταρια και ξαφνικα εκλεισε μονο του και δεν εχει ξανα αναψει... Εχω δοκιμασει 3 φορτιστες και δεν βλεπω τπτ..... Το Λεντακι αντι να ειναι κοκκινο ( δηλαδη οτι φορτιζει ) αναβωσβηνει συνεχως ... Εχω ψαχτει στο ιντερνετ αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.. μπορει κανεις να με βοηθησει  ?

Δημοσ.

Καλησπερα Παιδια.. Πριν 2 χρονια αγορασα το Sony Z1 Compact και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι εχτες... Το κινητο ειχε 3% μπαταρια και ξαφνικα εκλεισε μονο του και δεν εχει ξανα αναψει... Εχω δοκιμασει 3 φορτιστες και δεν βλεπω τπτ..... Το Λεντακι αντι να ειναι κοκκινο ( δηλαδη οτι φορτιζει ) αναβωσβηνει συνεχως ... Εχω ψαχτει στο ιντερνετ αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.. μπορει κανεις να με βοηθησει  ?

Άστο να φορτίσει από πρίζα τουλάχιστον για κανά δύωρο και μετά δοκίμασε. Εάν δεν γίνεται τίποτα, δες εάν μπαίνει σε recovery.

Δημοσ.

Το αφησα ολο το βραδυ και δεν εγινε τπτ .... πατησα το κουμπι για να αναψει μαζι με αυτο που δυναμωωνει η ενταση και δεν εγινε παλι τπτ

Δημοσ.

η μπαταρία πέθαινε και δυστυχώς πρέπει να βγάλεις το καπάκι προσεκτικά για να φτάσεις στην μπαταριά 

Υπαρχιουν βιντεο να δω για αυτο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...