Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/2/2018 στις 9:31 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Στο steam την παλεύει ο κόσμος?! Vote with your bloody wallet my ass, που είναι ο Fulgore να χώσει?! Μα γιατι να τα χωσω?Εδω το BF2 που εγινε ολο αυτο το σκηνικο που πηρε και τοσες διαστασεις με τα lootboxes και πουλησε 7m. Πλεον δεν μου κανει τιποτα εντυπωση και εδω και καιρο εχω γραψει εκει που δεν πιανει μελανι ολες τις gaming κοινοτητες οπως και γενικα τα online multiplayer παιχνιδια. Δες και το τελευταιο Sword Art Online μιας και ανεφερες για το steam και τις κριτικες τι νεα τακτικη στα pre orders εφαρμοσαν(και μαλιστα εχει και παρα πολυ κοσμο). Εγω το εχω ξαναπει και το ξαναλεω. 1)Τα forum αποτελουν μειοψηφια και σε καμια περιπτωση δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο την αγορα και τους gamers στο συνολο. 2)Το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι ιδιοι οι gamers και οχι οι εταιρειες που κανουν οτι κανουν.Αλλα σιγα μην κατσουν να το παραδεχτουν. Μετα το Denuvo στα παιχνιδια μας πειραξε που στα single player παιχνιδια θα τα τερματισεις 1-2φορες,θα τα κανεις Uninstall και ποιος δινει δεκαρα. Τελος βλεπω στο metacritic ορισμενα site και εδωσαν 6 και 7 στα 10 για το Metal Gear,αλλο ενα δειγμα του ποσο πουλημενα ειναι και τα μεγαλυτερα site http://www.metacritic.com/game/playstation-4/metal-gear-survive/critic-reviews. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore 3
solidsnake222 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Χαχαχαχαχαχα, κλαίωωωωωω Konami charges $10 for save slots in Metal Gear Survive, only one available Χαχαχα αυτές οι εταιρείες πρέπει να σβηστούν από το χάρτη. --------- Το έχει αγοράσει κανείς το game; Με παρέα βγαίνει το "στορυ" η δεν παλεύεται ούτε με παρέα; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από solidsnake222 1
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, solidsnake222 είπε Χαχαχα αυτές οι εταιρείες πρέπει να σβηστούν από το χάρτη. --------- Το έχει αγοράσει κανείς το game; Με παρέα βγαίνει το "στορυ" η δεν παλεύεται ούτε με παρέα; Αφου εισαι οπως λες τοσο καθετος προς εταιρειες οπως η konami,για ποιο λογο ρωτας αν το εχει αγορασει καποιος το παιχνιδι και αν αξιζει? Βασικα με ολα τα παραπανω για ποιο λογο να το αγορασει καποιος και συγκεκριμενα day one(που ειναι ακριβοτερα)?Για να μπει μετα στο forum και να κραζει? 1
solidsnake222 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Αφου εισαι οπως λες τοσο καθετος προς εταιρειες οπως η konami,για ποιο λογο ρωτας αν το εχει αγορασει καποιος το παιχνιδι και αν αξιζει? Βασικα με ολα τα παραπανω για ποιο λογο να το αγορασει καποιος και συγκεκριμενα day one(που ειναι ακριβοτερα)?Για να μπει μετα στο forum και να κραζει? Ναι είμαι κάθετος σε αυτές τις πρακτικές και ρώτησα να δω αν το παιχνίδι αξίζει με παρέα (δεν είπα πουθενά ότι θα το αγοράσω). Το παιχνίδι είναι καθαρό άρμεγμα παρόλα αυτά κάποιος μπορεί να του έδωσε μια ευκαιρία και εγώ θέλω την γνώμη του(για αυτήν την δουλειά είναι το φόρουμ). Δεν είναι day one έχει βγει εδώ και 5 μέρες. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από solidsnake222 1
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, solidsnake222 είπε Δεν είναι day one έχει βγει εδώ και 5 μέρες. Τι Γιαννης,τι Γιαννακης που λεμε δηλαδη. 2 ώρες πριν, solidsnake222 είπε Ναι είμαι κάθετος σε αυτές τις πρακτικές και ρώτησα να δω αν το παιχνίδι αξίζει με παρέα (δεν είπα πουθενά ότι θα το αγοράσω). Εξακολουθω να μην ακολουθαω το σκεπτικο σου. Λες οτι εισαι καθετος σε αυτες τις πρακτικες και οτι ειναι καθαρα αρμεγμα και δεν αναφερεις αν θα το αγορασεις αλλα σε ενδιαφερει να μαθεις αν αξιζει με παρεα? Προφανως και δεν αξιζει οχι με παρεα αλλα γενικα να ασχοληθει καποιος μαζι του. Αν για καποιο λογο θες να δεις με τα ματια σου αυτο το πραγμα μπορεις να ψαξεις ολο το youtube(που ειναι γεματο απο αυτα),αλλα και streams στο twitch. 2 ώρες πριν, solidsnake222 είπε μπορεί να του έδωσε μια ευκαιρία και εγώ θέλω την γνώμη του(για αυτήν την δουλειά είναι το φόρουμ). Για το τελευταιο κομματι(σε παρενθεση εχεις δικιο)αλλα επειδη ακριβως ειμαστε forum και ειχαν γραφτει δυο πραγματα πριν βγει το παιχνιδι(ποσο μαλλον τωρα που βγηκε),θελω να πιστευω οτι κανενας δεν εκανε το λαθος να δωσει 35 ή 40ευρω(αναλογα απο που το αγορασε)για να παιξει αυτη την πατατα. Υπαρχουν απειρα καλυτερα(και φθηνοτερα)παιχνιδια για να παιξει καποιος με παρεα απο αυτη την βλακεια που πηρε την αποφαση να βγαλει η Konami. Ουτε καμια απολυτως σχεση εχει με τα metal gear παιχνιδια,ουτε ενδιαφερον/αξιολογο gameplay,ουτε ειναι να πεις οτι κοστιζει ξερω γω 15-20ευρω να πεις οτι το παιρνεις απλα για να γελασεις με την καταντια της Konami. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore 1
RedAlert539 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Η Konami νομίζω ότι εδώ και αρκετό καιρό(ειδικά μετά την φυγή του Kojima) απλά έχει παρατήσει το gaming και λίγο πριν την έξοδό της "ξεπέταξε" το συγκεκριμένο cash grab, χρησιμοποιώντας το όνομα του Metal Gear, για να αρπάξει ότι τελευταίο μπορεί. Κρίμα γιατί απ'ότι φαίνεται ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό franchise μόλις "πέθανε". RIP. 1
Damachi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Και η Namco - Bandai το παραχ"σε στα cash grab με τα μετριοτατα SAoffline . Γενικα απευθυνονται σε *** mobile market που ξεσκιζουν τη πιστωτικη του μπαμπα σε "ingame purchases"
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Metal Gear Survive Launches with 92% Less Players than Metal Gear Solid V on Steam Well no shit Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα