Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Survive [22 Φεβ 2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Epic fail απλα.... Πολύ κρίμα που πιάνουν ένα τόσο μεγάλο όνομα και το χαλάνε....

Μετά θα βγάλουν και metal. Gear moba μετά metal gear hack n slash... Mmo...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα θέλει κανεις να παίξει MGS χωρίς Κόζιμα team?! Προσωπικά το έχω δεχτεί ότι μετά από 18 χρονια το αγαπημένο μου series τέλος, τουλάχιστον απόλαυσα το τελευταίο όσο μπορούσα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ηρεμήστε.

Είναι φανερό πως πρόκειται για απέλπιδα προσπάθεια να εκβιάσουν τον Κοτζίμα.

"Γύρνα πίσω αλλιώς θα βιάσουμε χωρίς έλεος το πνευματικό σου παιδί ".

Νομίζω μέχρι στιγμής κάνουν πολύ καλή δουλειά με τον εκβιασμό.

• Like 1
Δημοσ.

Κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς παίχτηκε αλλα προσωπικά πιστεύω ότι χέστηκε ο Κόζιμα, ναι ok το παιδί του ήταν το MGS (τόσα χρονια θα χόρτασε) αλλα τώρα που του λύθηκαν τα χερια θα σπείρει...ήδη από το teaser και μονο είμαι hooked (για το Death Stranding εννοώ φυσικά).

Δημοσ.

Το rising κατά περίεργο λόγο ήταν πολύ καλό κατ'εμέ..προτρεχουμε από ένα και μόνο trailer..

Δημοσ.

Τωρα ειδα και τα Dislikes που εχει το εν λογω trailer,καθολου περιεργο :P.

Οσο για το Rising τουλαχιστον το ξεραμε οτι ηταν spinoff και ακομα και ο κεντρικος χαρακτηρας και οχι μονο ειχαν σχεση με το συμπαν του Metal Gear. Επισης ηταν και απο σοβαρο studio,αν και hack and slash παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς, μια χαρά ήταν το Rising, στην τελική λίγο πιο depth σε main character υπό την καθοδήγηση του Κόζιμα. Επίσης ok trailer είναι αλλα τα zombies δεν νομίζω να φυγούν από main theme οποτε... :eek:

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά το βλέπω το trailer το ξανά βλέπω και με τπτ δν μου κάθεται καλά ..

Μακάρι να ακυρωθεί και ας αφησουν υσηχο το MGS

Μακάρι να βγει το Death Stranding στο pc να έχουμε κάτι να παίζουμε γιατί αυτό εδώ... μου προκαλεί αναγούλα

Δημοσ.

Εάν πάει καλά σε πωλήσεις, αυτή η σκουλικότρυπα σίγουρα θα τους κάνει βόλτα και από άλλες παράλληλες διαστάσεις. Κάτι ξέρουν που την έβαλαν στην "πλοκή".

Ετοιμαστείτε και για MGS Candy Crush Saga. 

• Like 1
Δημοσ.

To Metal Gear Rising για εμενα ηταν παρα πολυ cheesy και αρκετα "Ιαπωνικο" με την κακη εννοια που με χαλασε αρκετα αλλα ομως ειχε αρκετα καλο gameplay που με εκανε να παραβλεψω τα κακα του στοιχεια και να το τερματισω. Μπορω να πω οτι απο θεμα gameplay/μαχων ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τα τελευταια χρονια.

Εαν το καινουργιο "Metal Gear" παρα τα προφανη αθλια στοιχεια του (zombie alternative universe) εχει καλο gameplay μπορω να κανω το ιδιο και σ' αυτο αλλα αμφιβαλλω οτι θα γινει αυτο.

Εάν πάει καλά σε πωλήσεις, αυτή η σκουλικότρυπα σίγουρα θα τους κάνει βόλτα και από άλλες παράλληλες διαστάσεις. Κάτι ξέρουν που την έβαλαν στην "πλοκή".

Ετοιμαστείτε και για MGS Candy Crush Saga. 

Ετοιμαζουν Metal Gear pachinko (pachinko = κατι σαν τα φρουτακια που εχουν στην Ιαπωνια). Απλα τραγικοι...

Δημοσ.

Το μόνο κάλο είναι οτι η ολη *** με το parallel univers δεν χαλάει το υπόλοιπο lore. Οταν βγει αν ειναι fun to play παραβλέψτε τον τίτλο και διασκεδάστε το. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...