evetsou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σε ολους! Θελω να αγορασω ενα κινητο τηλεφωνο που να ειμαι σιγουρη πως θα με ικανοποιησει και θα ειναι ανετο αρκετα απο αποψη επιδοσεων για καμια 2ετια αλλα δεν μπορω να δωσω και παραπανω απο 200 ευρω. Σε αυτη την κατηγορια κατεληξα σε δυο τηλεφωνα στο Xiaomi redmi note 3 pro με τον snapdragon επεξεργαστη και 3gb ram και αναμεσα στο Umi Super που με δελεασε η εμφανιση του αλλα και τα 4gb ram... Ξερω για την Xiaomi οτι ειναι μια εταιρεια ναι μεν κινεζικη αλλα με ποιοτητα ευρωπαικων για την Umi δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι στα ιδια επιπεδα ή αν το συγκεκριμενο μοντελο ανταποκρινεται σε αυτα.... Περιμενω λοιπον την γνωμη των εμπειρων ή αν εχετε να μου προτεινεται και καποιο αλλο το πολυ μεχρι 250 ευρω αξια.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Στα 250 πας σε xiaomi mi5 3/32 Στα 180 xiaomi note 3 pro 3/32
evetsou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 250 για mi5 δεν ειναι λιγα??? εγω οπου το εχω ψαξει κανει 350+
newsformobiles Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 250 για mi5 δεν ειναι λιγα??? εγω οπου το εχω ψαξει κανει 350+ Σήμερα έγραφα ότι η Xiaomi έριξε τις τιμές στο Mi5, οπότε ναι εάν θέλεις μέχρι τα 250€ το εν λόγο κινητό είναι μία πολύ καλή επιλογή. Αλλιώς το Redmi Note 3 Pro που σου είπαν βλέπω στο Kimovil πάει στα 167$.
evetsou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Σήμερα έγραφα ότι η Xiaomi έριξε τις τιμές στο Mi5, οπότε ναι εάν θέλεις μέχρι τα 250€ το εν λόγο κινητό είναι μία πολύ καλή επιλογή. Αλλιώς το Redmi Note 3 Pro που σου είπαν βλέπω στο Kimovil πάει στα 167$ Υποθετω μιλας για αγορα απο Κινα ετσι? Για το Umi Super δηλαδη να μην το σκεφτομαι καθολου λετε?
newsformobiles Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Υποθετω μιλας για αγορα απο Κινα ετσι? Για το Umi Super δηλαδη να μην το σκεφτομαι καθολου λετε? Ναι, για αγορά από κινεζομάγαζο. Για το Umi Super, το έχει κερδίσει ένας διαχειριστής στο φόρουμ της MIUI και είναι να του κάνει παρουσίαση....οπότε δεν ξέρω να σου πω. Κάτσε να δούμε τι θα δει και βλέπουμε. Σαν χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό, αλλά το θέμα είναι στη πράξη τι γίνεται.
evetsou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ναι, για αγορά από κινεζομάγαζο. Για το Umi Super, το έχει κερδίσει ένας διαχειριστής στο φόρουμ της MIUI και είναι να του κάνει παρουσίαση....οπότε δεν ξέρω να σου πω. Κάτσε να δούμε τι θα δει και βλέπουμε. Σαν χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό, αλλά το θέμα είναι στη πράξη τι γίνεται. Σαν χαρακτηριστικα ειναι καλο...απο οτι εχω δει απο reviews του εξωτερικου...η καμερα δεν ειναι καλη βασικα λενε το λογισμικο της εχει θεμα και οχι σαν καμερα...δεν κολλαει πουθενα λογω των 4gb ram, ειναι λιγο βαρυ σαν τηλεφωνο και το ηχειο παρολο που ειναι στην κατω πλευρα δεν ειναι αρκετα δυνατο. Αυτα
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 250 για mi5 δεν ειναι λιγα??? εγω οπου το εχω ψαξει κανει 350+ http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi5-32gb 257 στο gearbet 252 σε 2 πωλητες στο aliexpress
newsformobiles Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi5-32gb 257 στο gearbet 252 σε 2 πωλητες στο aliexpress Στο λινκ που δίνεις 257 είναι το Geekbuying, όχι το Gearbest. To Gearbest είναι στα 285€, έλεγξε το. 1
evetsou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βρε παιδια δεν ειναι ομως λιγο σπαστικο το να περιμενεις ενα μηνα περιπου για να σου ερθει και μετα να εχεις και το αγχος μην σε περασουν απο τελωνειο?
newsformobiles Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βρε παιδια δεν ειναι ομως λιγο σπαστικο το να περιμενεις ενα μηνα περιπου για να σου ερθει και μετα να εχεις και το αγχος μην σε περασουν απο τελωνειο? 15 - 20 ημέρες κάνεις συνήθως και η πιθανότητα είναι κάτω από 1%. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα για αποστολή από ευρωπαϊκή αποθήκη, όπως έρχεται άμεσα και χωρίς καθόλου φόβο τελωνείου.
L0k0p0k013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το διλλημα δεν υπάρχει καν redmi note 3 pro. Η umi ως εταιρεία είναι τουλάχιστον αστεία. 1
evetsou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ναι το καταλαβα...... ηταν πολυ ξεκαθαρο απο την πλευρα ολων σας με διακριτικο τροπο ο καθενας χαχαχαχα.... με βαλατε σε μια αλλη διαδικασια τωρα για το mi5... το θεμα ειναι οτι ειμαι ανυπομονη και το να κατσει η γκαντεμια να περιμενω κανενα μηνα να ερθει το κινητο θα με κανει να τραβαω τα κοτσιδακια μου χαχαχα Επισης εχω ακομα μια απορια το να μην κολλαει πουθενα ενα τηλεφωνο παιζει ρολο και ο επεξεργαστης πολυ ή το ποση ram θα εχεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα