GianniSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 και εγώ g3 είχα και έχω και ήταν να πάω στο 6p αλλά με τέτοιες επιδώσεις και τιμή το 1+3 είναι τρελό vfm.βέβαια γούστα είναι αυτά. Εξαρτάται τι ζητάς πάντα. Η κάμερα και η μπαταρία αλλά και η οθόνη για μένα είναι πολύ σημαντικά. Θυσίασα εσωτερικό χώρο (άλλωστε δεν μου χρειάζεται παραπάνω) και ελάχιστα σε επιδόσεις για να κερδίσω τα πιο πάνω. Οι διαφορές τους μικρές σε κάποια, σε κάποια άλλα μεγαλύτερες δεν λέω, αλλά δεν μπορείς να το τιμολογείς στα 300, αφού είναι σαφώς καλύτερο τηλέφωνο από αυτά που κυκλοφορούν σε αυτή την τιμή. Ένας φίλος πάντως που ο ίδιος έχει το Nexus και η γυναίκα του το 1+3 μου είπε να μην το σκεφτώ καν.
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Θελεις κορυφαιες επιδοσεις, αλλα οθονη και καμερα επιπεδου 2014/2015 και μικρη αυτονομια; Πας σε 1+3. Θελεις top καμερα και οθονη, αμεσες αναβαθμισεις(ηδη τρέχει επισημα android 7.0) , αλλα αρκεισαι σε επιδοσεις επιπεδου 2015 και καλυτερη αυτονομια; Πας σε nexus 6p.
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 το 1+3 έχει καλύτερη κάμερα σύμφωνα με αρκετά reviews
GianniSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 το 1+3 έχει καλύτερη κάμερα σύμφωνα με αρκετά reviews Σε σχέση με ότι διάβασα εγώ όχι. Απλά το app του Nexus δεν είναι τόσο καλό, αλλά κανονίζεται με άλλο. Προσωπικά δεν βρίσκω κανένα σοβαρό πλεονέκτημα στο 1+3 έναντι του Nexus ειδικά αν βάλουμε μέσα και την εγγύηση αλλά και τα updates.
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 η εγγύηση είναι αρβάτο στο 6p.τεσπα, γούστα είναι αυτά.απλά όταν είχα επιλέξει 2gb ram αντι 3 στο g3 το χιλιμετάνιωσα, δεν το ξανακάνω.
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 To 1+3 έχει νεώτερο επεξεργαστή μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη και 6 ραμ έναντι 3 που όμως αυτά είναι gimmick παρά ουσίας. 5.5 οθόνη έναντι 5.7. Διαφορά σε επιδόσεις δεν θα δεις πάντως αφού για αυτό φημίζονται τα Nexus. Έχει σαφώς ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ οθόνη αφού έχει πολύ χαμηλότερη ανάλυση αν και amoled που έχει και το 6Ρ. Κάμερα πιο καλή ειδικά στον χαμηλό φωτισμό το 2ο όπως και μπαταρία το Nexus. 1 χρόνος έξτρα εγγύηση για το Nexus συν τα κλασσικά πλεονεκτήματα της σειράς με τις αναβαθμίσεις κλπ. Υποστηρίζουν και τα 2 fast charge. Κανένα δεν δέχεται SD. Το Nexus έρχεται και με ακουστικά και 2 καλώδια USB-C που δεν έχει το άλλο. To Nexus έχει το καλύτερο δακτυλικό αποτύπωμα και μια μέρα που το χρησιμοποιώ είναι πραγματικά πολύ βολικό. Έχει επίσης στερεοφωνικά ηχεία. Και στα 2 παρουσιάστηκαν μικροπροβλήματα με του Nexus ως τώρα να ναι software άρα και γρήγορα επιλύσιμα. Σαν μειονέκτημα του Nexus θεωρώ το πραγματικά μεγάλο μέγεθος του παρότι προέρχομαι από το G3. To 1+3 είναι περίπου 4% μικρότερο και 20 gr ελαφρύτερο. Αν είχαν 70-100Ε διαφορά θα έλεγα πως αξίζει το 1+3, αλλά στην ίδια τιμή έστω και με λιγότερη μνήμη θεωρώ πως η αγορά του Nexus είναι πιο συμφέρουσα. 2χρονια εγγυηση εχει το OnePlus κανονικα για μας στην Ευρωπη. Οσο για το δακτυλικο αποτυπωμα ξαναδες τα συγκριτικα γιατι το OnePlus εχει απο τα πιο γρηγορα της αγορας. Το Nexus ειχε περυσι το καλυτερο(κλασσικα που του συγκρινανε με το τοτε iphone)εχουν αλλαξει οι καιροι. Ουτε βεβαια η αυτονομια του nexus ειναι πολυ καλυτερη λογω της μεγαλυτερης αναλυσης ειναι πανω κατω στα ιδια. Γρηγορη φορτιση το OnePlus εχει την καλυτερη της αγορας. Επισης το OnePlus σου δινει την δυνατοτητα τα πλαινα κουμπια διπλα απο το fingerprint id να τα αλλαξεις οπως θες εσυ. Καμερα επισης εχουν πανω κατω την ιδια,σε αλλες συνθηκες κερδιζει το nexus σε αλλες χανει απο το OnePlus. Τελος να θυμισουμε και το μεγαλο θεμα που ειχε δημιουργηθει με το nexus και το λυγισμα. Ισχυει οτι το nexus εχει τα στερεο ηχεια που ειναι μεγαλο θετικο στον τομεα ηχου,τις αναβαθμισεις απο google μερια και stock android,οπως και μεγαλυτερη αναλυση/πιο ομορφη οθονη,αλλα και παλι παραμενει συσκευη του 2015 και μαλιστα με τον προβληματικο Snap 810(ισως γιαυτο να μην εχει τοσο καλη αυτονομια). Δεν ειναι τοσο μονοπλευρα τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεις αγαπητε. Σε σχέση με ότι διάβασα εγώ όχι. Απλά το app του Nexus δεν είναι τόσο καλό, αλλά κανονίζεται με άλλο. Προσωπικά δεν βρίσκω κανένα σοβαρό πλεονέκτημα στο 1+3 έναντι του Nexus ειδικά αν βάλουμε μέσα και την εγγύηση αλλά και τα updates. Για την καμερα τα reviews λενε οτι ειναι κατωτερη απο τις τωρινες ναυαρχιδες του 2016 αλλα στα ιδια επιπεδα με τις ναυαρχιδες του 2015 για την ακριβεια. Οι διαφορές τους μικρές σε κάποια, σε κάποια άλλα μεγαλύτερες δεν λέω, αλλά δεν μπορείς να το τιμολογείς στα 300, αφού είναι σαφώς καλύτερο τηλέφωνο από αυτά που κυκλοφορούν σε αυτή την τιμή. Το Nexus δεν μπορεις να το τιμολογεις στα 300ευρω αφου ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο αυτα που κυκλοφορουν αλλα το OnePlus3 μπορεις? Επίσης θεωρώ αστείο να τιμολογείς το Nexus στα ίδια χρήματα που αγοράζεις ενδεικτικά τα Mate S, Xiaomi Mi 4c, P9 lite, LG G3 32G (αυτό αντικατέστησα. έστω και το 16αρι) Galaxy j7. Αν είχαν 70-100Ε διαφορά θα έλεγα πως αξίζει το 1+3 Λιγο μπερδεμενα μας τα λες. Ένας φίλος πάντως που ο ίδιος έχει το Nexus και η γυναίκα του το 1+3 μου είπε να μην το σκεφτώ καν. Α ενταξυ σοβαρος λογος αγορας λεμε.Τι περιεργο καποιος να υπερασπιστει την αγορα του.... 1
newsformobiles Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πάντως κοιτώντας για ειδήσεις σήμερα, είδα ότι αναμένεται να βγούνε αναβαθμίσεις σε Hydrogen OS 2.5 και Oxygen 3.1 για όποιους ενδιαφέρει.
GianniSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 2χρονια εγγυηση εχει το OnePlus κανονικα για μας στην Ευρωπη. Οσο για το δακτυλικο αποτυπωμα ξαναδες τα συγκριτικα γιατι το OnePlus εχει απο τα πιο γρηγορα της αγορας. Το Nexus ειχε περυσι το καλυτερο(κλασσικα που του συγκρινανε με το τοτε iphone)εχουν αλλαξει οι καιροι. Ουτε βεβαια η αυτονομια του nexus ειναι πολυ καλυτερη λογω της μεγαλυτερης αναλυσης ειναι πανω κατω στα ιδια. Γρηγορη φορτιση το OnePlus εχει την καλυτερη της αγορας. Επισης το OnePlus σου δινει την δυνατοτητα τα πλαινα κουμπια διπλα απο το fingerprint id να τα αλλαξεις οπως θες εσυ. Καμερα επισης εχουν πανω κατω την ιδια,σε αλλες συνθηκες κερδιζει το nexus σε αλλες χανει απο το OnePlus. Τελος να θυμισουμε και το μεγαλο θεμα που ειχε δημιουργηθει με το nexus και το λυγισμα. Ισχυει οτι το nexus εχει τα στερεο ηχεια που ειναι μεγαλο θετικο στον τομεα ηχου,τις αναβαθμισεις απο google μερια και stock android,οπως και μεγαλυτερη αναλυση/πιο ομορφη οθονη,αλλα και παλι παραμενει συσκευη του 2015 και μαλιστα με τον προβληματικο Snap 810(ισως γιαυτο να μην εχει τοσο καλη αυτονομια). Δεν ειναι τοσο μονοπλευρα τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεις αγαπητε. Για την καμερα τα reviews λενε οτι ειναι κατωτερη απο τις τωρινες ναυαρχιδες του 2016 αλλα στα ιδια επιπεδα με τις ναυαρχιδες του 2015 για την ακριβεια. Το Nexus δεν μπορεις να το τιμολογεις στα 300ευρω αφου ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο αυτα που κυκλοφορουν αλλα το OnePlus3 μπορεις? Λιγο μπερδεμενα μας τα λες. Α ενταξυ σοβαρος λογος αγορας λεμε.Τι περιεργο καποιος να υπερασπιστει την αγορα του.... Δεν είπα ΠΟΤΕ πως οι διαφορές είναι μεγάλες έλεος!! δεν είπα επίσης ΠΟΤΕ πως είναι πολύ καλύτερο το Nexus, είπα απλά πως στα σημεία για μένα κερδίζει. Για το επιχείρημα με τον φίλο μου προφανώς η άποψη του είναι πιο τεκμηριωμένη αφού σε αντίθεση με σένα έχει και τα 2 κινητά στο σπίτι του, οπότε η σύγκριση είναι άμεση δεν νομίζεις; Η πραγματικότητα είναι πως ενώ οι διαφορές τους δεν είναι τόσο σημαντικές τελικά χάνει σε ένα βασικό παράγοντα με αρκετή διαφορά. Την οθόνη. Όσο για την σύγκριση μου στην τιμή μάλλον ξεχνάς που ήταν το Nexus όταν ξεκίνησα να ψάχνω τηλέφωνο. 50-70Ε παραπάνω. Άρα ναι στέκει αυτό που είπα, εκείνη την εποχή ήταν καλύτερη αγορά το 1+3 με βάση το κόστος. Στα ίδια όμως για μένα η υποκειμενική μου άποψη αυτή είναι.
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δεν είπα ΠΟΤΕ πως οι διαφορές είναι μεγάλες έλεος!! δεν είπα επίσης ΠΟΤΕ πως είναι πολύ καλύτερο το Nexus, είπα απλά πως στα σημεία για μένα κερδίζει. Για το επιχείρημα με τον φίλο μου προφανώς η άποψη του είναι πιο τεκμηριωμένη αφού σε αντίθεση με σένα έχει και τα 2 κινητά στο σπίτι του, οπότε η σύγκριση είναι άμεση δεν νομίζεις; Η πραγματικότητα είναι πως ενώ οι διαφορές τους δεν είναι τόσο σημαντικές τελικά χάνει σε ένα βασικό παράγοντα με αρκετή διαφορά. Την οθόνη. Όσο για την σύγκριση μου στην τιμή μάλλον ξεχνάς που ήταν το Nexus όταν ξεκίνησα να ψάχνω τηλέφωνο. 50-70Ε παραπάνω. Άρα ναι στέκει αυτό που είπα, εκείνη την εποχή ήταν καλύτερη αγορά το 1+3 με βάση το κόστος. Στα ίδια όμως για μένα η υποκειμενική μου άποψη αυτή είναι. Δυστηχως δεν εχει να μου λεει κατι αυτο αγαπητε. Δηλαδη εγω αν ειχα Galaxy S6 edge και ο αδερφος μου Nexus 6p και με ρωταγε ενας φιλος μου για αγορα ποιο απο τα δυο και εγω του ελεγα να παρει το κατωτερο αντικειμενικα s6 edge, θα ηταν καλυτερη η αποψη μου απο το αν ρωταγε σε καποιο forum? Btw τεκμηριωμενη αποψη=επιχειρηματα ,οχι απαντησεις οπως η παρακατω. Ένας φίλος πάντως που ο ίδιος έχει το Nexus και η γυναίκα του το 1+3 μου είπε να μην το σκεφτώ καν. Και το ξαναλεω αν εσενα προσωπικα σε καλυψε περισσοτερο σε αυτα που προσφερει το Nexus 6p καλα εκανες και το πηρες. Το να ισοπεδωνουμε ομως το OnePlus3 στο Insomnia χωρις λογο ειναι που δεν καταλαβαινω. Ουτε εγω εχω το εν λογω κινητο αλλα γνωριζω οτι αυτο μαζι με το Zte Axon 7 ειναι οι πιο ευχαριστες κυκλοφοριες κινητων τα τελευταια χρονια αφου προσφερουν κορυφαια specs και ποιοτητα κατασκευης σε χαμηλο(σε σχεση με τις ναυαρχιδες)κοστος αγορας.
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δεν είπα ΠΟΤΕ πως οι διαφορές είναι μεγάλες έλεος!! δεν είπα επίσης ΠΟΤΕ πως είναι πολύ καλύτερο το Nexus, είπα απλά πως στα σημεία για μένα κερδίζει. Για το επιχείρημα με τον φίλο μου προφανώς η άποψη του είναι πιο τεκμηριωμένη αφού σε αντίθεση με σένα έχει και τα 2 κινητά στο σπίτι του, οπότε η σύγκριση είναι άμεση δεν νομίζεις; Η πραγματικότητα είναι πως ενώ οι διαφορές τους δεν είναι τόσο σημαντικές τελικά χάνει σε ένα βασικό παράγοντα με αρκετή διαφορά. Την οθόνη. Όσο για την σύγκριση μου στην τιμή μάλλον ξεχνάς που ήταν το Nexus όταν ξεκίνησα να ψάχνω τηλέφωνο. 50-70Ε παραπάνω. Άρα ναι στέκει αυτό που είπα, εκείνη την εποχή ήταν καλύτερη αγορά το 1+3 με βάση το κόστος. Στα ίδια όμως για μένα η υποκειμενική μου άποψη αυτή είναι. Καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Σε 4 βασικους τομεις(επιδοσεις, οθονη, καμερα, αυτονομια) ενος smartphone, το nexus 6p υπερτερει στους 3 (οθονη, καμερα, αυτονομια) εναντι του oneplus 3. Για καποιον ομως που θελει τοπ επιδοσεις, το oneplus 3 ειναι προτιμοτερο. Οποτε ο αγοραστης ζυγιζει τι επιθυμει.
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 δεν υπερτερεί σε καμία κάμερα ούτε και στην μπαταρία.το 6p έχει το χειρότερο τσιπακι που έχει βγει, τρομερά ενεργοβόρο συν την 2κ ανάλυση.Η μπαταρία είναι σε παραπλήσια επίπεδα όπως και η κάμερα.
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Βασικα το nexus 6p το πιστευω και εγω οτι θα ειχε πολυ καλυτερη αυτονομια αν δεν φοραγε τον εν λογω επεξεργαστη. Μεγα λαθος οπως και η οθονη των 5.7ιντσων(πρεπει να εχει και πολυ υψηλο δεικτη Sar αν θυμαμαι καλα) αλλα αλλο κακο αυτο. Απο το S6 edge παντως που ειναι ιδια χρονολογια κινητα ειναι σιγουρα καλυτερο.
GianniSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δυστηχως δεν εχει να μου λεει κατι αυτο αγαπητε. Δηλαδη εγω αν ειχα Galaxy S6 edge και ο αδερφος μου Nexus 6p και με ρωταγε ενας φιλος μου για αγορα ποιο απο τα δυο και εγω του ελεγα να παρει το κατωτερο αντικειμενικα s6 edge, θα ηταν καλυτερη η αποψη μου απο το αν ρωταγε σε καποιο forum? Btw τεκμηριωμενη αποψη=επιχειρηματα ,οχι απαντησεις οπως η παρακατω. Και το ξαναλεω αν εσενα προσωπικα σε καλυψε περισσοτερο σε αυτα που προσφερει το Nexus 6p καλα εκανες και το πηρες. Το να ισοπεδωνουμε ομως το OnePlus3 στο Insomnia χωρις λογο ειναι που δεν καταλαβαινω. Ουτε εγω εχω το εν λογω κινητο αλλα γνωριζω οτι αυτο μαζι με το Zte Axon 7 ειναι οι πιο ευχαριστες κυκλοφοριες κινητων τα τελευταια χρονια αφου προσφερουν κορυφαια specs και ποιοτητα κατασκευης σε χαμηλο(σε σχεση με τις ναυαρχιδες)κοστος αγορας. Σου διαφεύγει πως δεν είμαι εγώ που κοστολόγησα το 1+3 στα 300, αλλά άλλος το Nexus, οπότε ποιος ισοπεδώνει τι εδώ; Μάλιστα κάποιος ζήτησε σύγκριση των δύο συσκευών και είπα αυτά που βρήκα και με έκαναν εμένα να επιλέξω το Nexus, διάβασε την, και πες μου αν προκύπτει ισοπέδωση. Όσο για τον φίλο μου ναι θα τον εμπιστευτώ πολύ περισσότερο από κάποιον σε ένα φόρουμ που δεν γνωρίζω και ο ίδιος παραδέχεται πως δεν τις έπιασε στα χέρια του όταν μάλιστα μπορεί να απαντήσει το ΓΙΑΤΙ είναι καλύτερο.
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 μα δεν είναι ισοπέδωση, κατα την γνώμη μου και σύμφωνα με τον ανταγωνισμό το 6p θα έπρεπε να είχε μαξ 350 και όχι παραπάνω.για εκεί αξίζει και για αυτό πήγε άπατο και το 1+3 ξεπούλησε σε 1 μήνα.προφανώς ο κόσμος μόνο χαζός δεν είναι. και μιλάω για ένα κινητό που μέχρι πριν ένα δίμηνο το είχα στην λίστα για να το αγοράσω και το έψαξα πάρα πολύ.είναι πολύ καλό κινητό αλλά με λάθος τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα