George1998Sid Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Παιδιά μπορώ να παραγγείλω το Oneplus3 από το εξωτερικό με χρεωστική κάρτα ελληνικής τράπεζας ή θα υπάρξει θέμα με τα capital controls
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ειχα κανει κανονικα αγορα τον Δεκεμβριο που μας περασε με χρεωστικη Εθνικης.Λογικο αλλωστε μιας και η OnePlus σκεψου οτι δινει μεχρι και δωρεαν μεταφορικα για μας στην Ελλαδα. Το μονο προβλημα ειναι οτι ακουω/διαβαζω οτι υπαρχει θεμα μεγαλης ζητησης για το κινητο και οι παραγγελιες θα μπορουν να γινουν απο Σεπτεμβριο μερια.
newsformobiles Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέχρι τις 12/9 η OnePlus σταματάει τις πωλήσεις στην ευρώπη λόγο αδυναμίας προμήθευσης με κινητά την αγορά. Δες εδώ.
johnyboy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 αναγκαστικά θα κάνουμε υπομονή όλοι μέχρι να ανοίξουν οι παραγγελίες.το κινητό πουλάει σαν τρελό από την πρώτη μέρα που βγήκε.
mgee Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Πριν ενα μηνα το αγορασα με χρεωστικη της alpha ,απλα μεσω paypal.
Donacgreece Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Και εγώ το πήρα κανονικά πριν μια βδομάδα με χρεωστικη της Εθνικής και PayPal.
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 σιγά μην το βρεις τόσο.καταρχήν ελάχιστοι τα πουλάνε και αυτό πάνω από την αρχική τιμή.εγώ το πήρα μέσω mailboxde και περιμένω.
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Αν καποιος πουλάει ενδιαφέρομαι, μέχρι 360€ Φανταζομαι αναφερεσαι σε μεταχειρισμενο που ειναι λογικη τιμη
GianniSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Στα ίδια λεφτά πλέον είναι και το Nexus 6P που από χθες το χω στα χέρια μου, και κατόπιν συμβουλής των συμφορουμιτών το ακύρωσα την παραγγελία του 1+3 νομίζω πως είναι πιο καλή αγορά.
GianniSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Σε χαρακτηριστικά τι διάφορες έχουν; To 1+3 έχει νεώτερο επεξεργαστή μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη και 6 ραμ έναντι 3 που όμως αυτά είναι gimmick παρά ουσίας. 5.5 οθόνη έναντι 5.7. Διαφορά σε επιδόσεις δεν θα δεις πάντως αφού για αυτό φημίζονται τα Nexus. Έχει σαφώς ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ οθόνη αφού έχει πολύ χαμηλότερη ανάλυση αν και amoled που έχει και το 6Ρ. Κάμερα πιο καλή ειδικά στον χαμηλό φωτισμό το 2ο όπως και μπαταρία το Nexus. 1 χρόνος έξτρα εγγύηση για το Nexus συν τα κλασσικά πλεονεκτήματα της σειράς με τις αναβαθμίσεις κλπ. Υποστηρίζουν και τα 2 fast charge. Κανένα δεν δέχεται SD. Το Nexus έρχεται και με ακουστικά και 2 καλώδια USB-C που δεν έχει το άλλο. To Nexus έχει το καλύτερο δακτυλικό αποτύπωμα και μια μέρα που το χρησιμοποιώ είναι πραγματικά πολύ βολικό. Έχει επίσης στερεοφωνικά ηχεία. Και στα 2 παρουσιάστηκαν μικροπροβλήματα με του Nexus ως τώρα να ναι software άρα και γρήγορα επιλύσιμα. Σαν μειονέκτημα του Nexus θεωρώ το πραγματικά μεγάλο μέγεθος του παρότι προέρχομαι από το G3. To 1+3 είναι περίπου 4% μικρότερο και 20 gr ελαφρύτερο. Αν είχαν 70-100Ε διαφορά θα έλεγα πως αξίζει το 1+3, αλλά στην ίδια τιμή έστω και με λιγότερη μνήμη θεωρώ πως η αγορά του Nexus είναι πιο συμφέρουσα. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2016 από GianniSM 1
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης των 2 κινητών, το 1+3 είναι χαλαρά πολύ καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.για την εγγύηση και τα 2 έχουν 2 χρόνια.καλύτερο δαχτυλικό αποτύπωμα από το 1+3 δεν έχει κανένα κινητό, το λένε σε όλα τα review. το 6p θα ήταν δίκαιο στα 300 ευρώ
GianniSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης των 2 κινητών, το 1+3 είναι χαλαρά πολύ καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.για την εγγύηση και τα 2 έχουν 2 χρόνια.καλύτερο δαχτυλικό αποτύπωμα από το 1+3 δεν έχει κανένα κινητό, το λένε σε όλα τα review. το 6p θα ήταν δίκαιο στα 300 ευρώ Καλύτερο είναι μόνο σε επιδόσεις. Αν αυτό είναι το ζητούμενο σου, τότε ναι είναι το πιο καλό. Σαν σύνολο τουλάχιστον μέσα από την δική μου έρευνα αγοράς εφόσον πλέον είναι στα ίδια χρήματα η δική μου υποκειμενική άποψη είναι πως το Nexus 6P είναι πιο καλή αγορά. Έβαλα κάτω και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός με όσο πιο αντικειμενικό τρόπο μπορούσα. Επίσης θεωρώ αστείο να τιμολογείς το Nexus στα ίδια χρήματα που αγοράζεις ενδεικτικά τα Mate S, Xiaomi Mi 4c, P9 lite, LG G3 32G (αυτό αντικατέστησα. έστω και το 16αρι) Galaxy j7.
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 και εγώ g3 είχα και έχω και ήταν να πάω στο 6p αλλά με τέτοιες επιδώσεις και τιμή το 1+3 είναι τρελό vfm.βέβαια γούστα είναι αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα