Unabomber Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Στα business trips κατα 80% πηγαινω μονος, σε holidays all alone αλλα συνηθως στο προορισμο που φτανω ολο και καποιον φιλο/γνωστο θα πετυχω.
FireKiller Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ταξιδεύω αρκετές φορές μόνος, αλλά πολλές φορές εκεί που θα πάω έχω γνωστούς για να περάσω χρόνο μαζί τους. 1
DDevil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ταξιδεύω αρκετές φορές μόνος, αλλά πολλές φορές εκεί που θα πάω έχω γνωστούς για να περάσω χρόνο μαζί τους. Kαμια φορά δεν νιώθετε την αναγκη να βγειτε μονοι σας εντελώς? εμενα ειτε σε αυτά τα μαγαζια που ειπα πριν ειτε και σε άλλα και να πάω σε ένα μερος και να μη βρω και κανεναν γνωστο δεν θα μου λειψει. Πχ σημερα βγηκα για να φάω - πιω ποτάκι μονος μου. Τοσες άλλες μερες βγαινω με παρέες κτλπ αλλα μερικές μέρες τις γουστάρω μονος μου. Και εγω θα ηθελα σε πολλα πράγματα να ειμαστε πιο απλοι αλλα δεν γινεται πάντα αυτό ειδικα στη χωρα που ζουμε , πχ βγαινεις σε ένα μαγαζι βλέπεις μια πας της μιλάς γνωρίζεστε κτλπ ουτε αν θα σε εγκρινουν οι φιλες της ουτε αν εισαι της κλικας τους ουτε τιποτα. 2
FireKiller Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Kαμια φορά δεν νιώθετε την αναγκη να βγειτε μονοι σας εντελώς? εμενα ειτε σε αυτά τα μαγαζια που ειπα πριν ειτε και σε άλλα και να πάω σε ένα μερος και να μη βρω και κανεναν γνωστο δεν θα μου λειψει. Πχ σημερα βγηκα για να φάω - πιω ποτάκι μονος μου. Τοσες άλλες μερες βγαινω με παρέες κτλπ αλλα μερικές μέρες τις γουστάρω μονος μου. Και εγω θα ηθελα σε πολλα πράγματα να ειμαστε πιο απλοι αλλα δεν γινεται πάντα αυτό ειδικα στη χωρα που ζουμε , πχ βγαινεις σε ένα μαγαζι βλέπεις μια πας της μιλάς γνωρίζεστε κτλπ ουτε αν θα σε εγκρινουν οι φιλες της ουτε αν εισαι της κλικας τους ουτε τιποτα. κοίτα αυτήν την περίοδο μένω μόνος στο εξωτερικό οπότε την μισή και μέρα είμαι εντελώς (συνήθως) μόνος. Γενικά όμως αν πάω κάπου για χ μέρες ναι θα κάνω μια βόλτα χωρίς να περιβάλομαι απαραίτητα από γνωστούς έστω για φαϊ (φαϊ > ποτό )
zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Kαμια φορά δεν νιώθετε την αναγκη να βγειτε μονοι σας εντελώς? εμενα ειτε σε αυτά τα μαγαζια που ειπα πριν ειτε και σε άλλα και να πάω σε ένα μερος και να μη βρω και κανεναν γνωστο δεν θα μου λειψει. Πχ σημερα βγηκα για να φάω - πιω ποτάκι μονος μου. Τοσες άλλες μερες βγαινω με παρέες κτλπ αλλα μερικές μέρες τις γουστάρω μονος μου. Και εγω θα ηθελα σε πολλα πράγματα να ειμαστε πιο απλοι αλλα δεν γινεται πάντα αυτό ειδικα στη χωρα που ζουμε , πχ βγαινεις σε ένα μαγαζι βλέπεις μια πας της μιλάς γνωρίζεστε κτλπ ουτε αν θα σε εγκρινουν οι φιλες της ουτε αν εισαι της κλικας τους ουτε τιποτα. Αυτό ναι, είναι ωραίο. Ακόμα και σε άλλη πόλη να πας είναι ωραία. Αλλά μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό ή διακοπές για μέρες δεν θα πήγαινα μόνος μου. 1
kathytherion Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εχει τυχει να ταξιδεψω μονη για να συναντησω φιλους στκν προορισμο μου και περασα μια χαρα, με τη μουσικουλα μου κλπ. Επισης ειχα παει εξωτερικο μονη μου κ εμενα μονη μου αλλα επειδη ηκουν σε μια δουλεια σεζον, ειχα συναναστροφες με συναδελφους κ βγαιναμε αρκετες φορες. Απολαμβανα πολυ ομως τις βολτες σε μια ξενη πολη και το επεδιωκα κιολας να ειμαι μονη για να τριγυριζω οπου γουσταρω! 3
DDevil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αυτό ναι, είναι ωραίο. Ακόμα και σε άλλη πόλη να πας είναι ωραία. Αλλά μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό ή διακοπές για μέρες δεν θα πήγαινα μόνος μου. Φιλε είναι άλλη φάση βραδάκι τωρα .... κατά τις 12 κάνεις ένα μπάνιο σενιάρεσαι καβαλάς τη μηχανή ή το αμαξι και δρομο! Πας αράζεις μονος σου παραγγέλνεις την ποτάρα και χαλαρώνεις.Ουτε αγχη ουτε γκρινια ουτε κρεβατομουρμούρες ουτε τιποτα! Και ολες χαμογελαστές!!!! Νιωθω σαν τον σκιουρο από το ice age που ειχε πεθάνει και ειχε βρεθει σε ένα μερος ολο με βελανιδια!!! Εχει τυχει να ταξιδεψω μονη για να συναντησω φιλους στκν προορισμο μου και περασα μια χαρα, με τη μουσικουλα μου κλπ. Επισης ειχα παει εξωτερικο μονη μου κ εμενα μονη μου αλλα επειδη ηκουν σε μια δουλεια σεζον, ειχα συναναστροφες με συναδελφους κ βγαιναμε αρκετες φορες. Απολαμβανα πολυ ομως τις βολτες σε μια ξενη πολη και το επεδιωκα κιολας να ειμαι μονη για να τριγυριζω οπου γουσταρω! Και εγω καλά τα πάω με τους συναδελφους στη δουλεια (κυριως επειδή δεν ασχολουμαι με κανεναν) αλλα για βολτα βγαινω μονο με ένα κολλητο και ως εκει. Εκεινο που θελω να κάνω είναι να βρω τιποτα στέκια που πάνε μονες τους κοπελες ή με μια φιλη τους ακομα και να ψηνονται για γνωριμια ! Το μεγαλο ταξιδι με τρενο είναι καλη φαση για καμια γνωριμιουλα αρκει να μην πέσεις σε καμια που δεν γουστάρει τέτοια και σε μελετάει για καμια βδομάδα μετα 1
*nenya* Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 θεωρω λιγο κακομοιρια να πας μονος ταξιδι , ειδικα εξωτερικο, χαθηκε να χεις παρεα? κατα προτιμηση θυληκο? για την ιστορια, ναι θα πηγαινα διακοπες μονος, αλλα πιστευω λογω ιδιοσυγκρασιας θα εβρισκα παρεα και συντροφια ον δε σποτ Δεν επιζητουμε ολοι συνεχως την παρεα αλλων ατομων. Τα μοναχικα ταξιδια ειναι ωραιοτατη ευκαιρια για περισυλλογη, για να δεις τι μπορεις να καταφερεις μονος σου σε ενα αγνωστο μερος, για να απολαυσεις τα παντα γυρω σου 100% με τον τροπο που θες εσυ χωρις την γκρινια συνταξιδιωτων, για να περασεις χρονο με τον εαυτο σου που μπορει να το εχεις αναγκη εκεινη την περιοδο πολυ περισσοτερο απ'το να περιτριγυριζεσαι απο γνωστους και φιλους. Εχω κανει σολο ταξιδι σε επαρχιακη πολη της Αγγλιας και απολαυσα την καθε στιγμη. Και οχι, δεν ενιωσα την αναγκη να μιλαω με κοσμο εδω κι εκει. Ηταν ενα ταξιδι μονο για μενα και θα ηθελα να το επαναλαβω στο μελλον. Και ας μου κολλησουν την ταμπελα της κακομοιρας και μιζερης. 11
nikoskon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Φέτος λέω να το επιχειρήσω. Η οικονομική και μη κατάσταση της παρέας μου δεν επιτρέπει έξοδα για ταξίδια. Αυτός είναι και ο λόγος που θα το επιχειρήσω μόνος. Στο θέμα του να γνωρίσω κόσμο στο ταξίδι δεν έχω θέμα, είμαι αρκετά κοινωνικός, αλλά δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Είμαι ωστόσο σίγουρος πως θα προκύψει. Από την στιγμή που έχω την δυνατότητα να κάνω κάποια ταξίδια, θα τα κάνω. Σίγουρα θα προσπαθήσω να το συνδυάσω με κάποια live καλλιτεχνών που γουστάρω, με κάποιο νέο tattoo, επισκέψεις σε συγκεκριμένα μέρη κλπ. Δηλαδή δεν θα είναι τόσο στα τυφλά αλλά σχετικά πλαναρισμένο. Θα διαφωνήσω για τα περί κακομοιριάς, μιζέριας κλπ... 2
vasioula1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 έχω κάνει ταξίδι χωρίς παρέα το μόνο που με χαλούσε ήταν όταν έτρωγα μόνη τις πρώτες μέρες μετά γνώρισα κάτι παιδιά και περάσαμε καλά δυστυχώς χάσαμε επαφή εδώ και χρόνια 1
idomeneas7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 'Εχω πάει μόνη μου εξωτερικό και πέρασα αδιάφορα. Δεν είχα ψάξει καλά που να πάω και τι να κάνω οπότε γύρναγα σαν την άδικη κατάρα με τα πόδια στην πόλη. Το ίντερνετ στα ξενοδοχεία ήταν πανάκριβο dial up τότε οπότε χρησιμοποιούσα μόνο κάτι τουριστικούς χάρτες. Από κόσμο δεν γνώρισα κανέναν...βασικά γνώρισα έναν λιγούρη γάλλο και έναν χοντρό τεξανό σε ενα μπαρ. Δεν είδα καθόλου ντόπιους, τουλάχιστον δεν κατάλαβα να είδα, όλο ξένους είχε. Τώρα να έφταιγε το μέρος, η χρονική στιγμή, εγώ που δεν ήξερα τι να κάνω, το ότι ήμουν μόνη ή ένας συνδυασμός? Πάντως μου φάνηκε κρυόκωλος προορισμός και δεν θέλω να ξαναπάω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα