Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν μπορώ να βάλω στo pc ram 8+4 GB..

Να είναι σύνολο δηλαδή 12GB.. της έχω βάλει κανονικά απλά είναι σωστό αυτό?? να βγάλω την μια??

μήπως πρέπει να μοιράζεται η Ram η κάτι τέτοιο δεν ξέρω... ξέρει κάποιος??

Δημοσ.

τι μητρικη εχεις και τι μνημες λιγο ποιο συγκεκριμενα... δλδ μια 8αρα και μια 4αρα εχεις βαλει ? και τι μαρκα συχνοτητα κλπ...

Δημοσ.

μητρική MSI 970A-G43 (MS-7693).. Ram hyper-x fury 8GB 1866 MHZ και μια 4GB ίδια

τι μητρικη εχεις και τι μνημες λιγο ποιο συγκεκριμενα... δλδ μια 8αρα και μια 4αρα εχεις βαλει ? και τι μαρκα συχνοτητα κλπ...

Δημοσ.

ε νταξ τοτε ...ιδανικα ηθελε 2 ιδιες για να δουλευει και το dual channel αλλα δε νομιζω να εχεις καποιο ιδιαιτερο θεμα...

Δημοσ.

ε νταξ τοτε ...ιδανικα ηθελε 2 ιδιες για να δουλευει και το dual channel αλλα δε νομιζω να εχεις καποιο ιδιαιτερο θεμα...

Το ρώτησα επειδή κάποιες φορές μου κάνει lag δεν ξέρω.. μπορεί να φταίει και ο σκληρός.. τες πα ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες!!!

Δημοσ.

Το ρώτησα επειδή κάποιες φορές μου κάνει lag δεν ξέρω.. μπορεί να φταίει και ο σκληρός.. τες πα ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες!!!

δε νομιζω να εχει να κανει με το λαγκ...αλλα αν θες απλο ειναι να το δοκιμασεις..βγαζεις την 4αρα και βλεπεις...

πιθανον ομως ειναι απο κατι αλλο...η μνημη συνηθως η πεζει η δε πεζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...