Προς το περιεχόμενο

H Samsung επιβεβαίωσε την διάθεση του Galaxy Tab S3 τον Σεπτέμβριο

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι φήμες ότι η Samsung θα προχωρήσει στην διάθεση του νέου Galaxy Tab S3 τον Σεπτέμβριο επιβεβαιώθηκαν επίσημα.

Σε μία ανάρτηση στην Κολομβιανή ιστοσελίδα της, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η διάθεση του διαδόχου του Galaxy Tab S2 θα συμπέσει με το launch του Galaxy Note7, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 2 Σεπτεμβρίου.

Αν και η εταιρεία δεν αποκάλυψε και πολλά για το Galaxy Tab S3, επισήμανε ότι πρόκειται να διαθέτει ισχυρότερο επεξεργαστή (ώστε να επιτρέπει την διαδραστικότητα με στοιχεία που απαιτούν καλή απόδοση σε μία φορητή συσκευή) καθώς και μερικές ακόμη καινοτομίες, για τις οποίες δεν ανακοίνωσε το παραμικρό. Επίσης η εταιρεία σε σχετική ανάρτηση έκανε γνωστό, όπως περιμέναμε, ότι το νέο Galaxy Tab S3 θα έχει παρόμοιες –αν και βελτιωμένες- ιδιότητες με τον προκάτοχό του.

Από άποψη χαρακτηριστικών, και σύμφωνα με φήμες, περιμένουμε το νέο Galaxy Tab S3 να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με οθόνη 8,0 ιντσών και με οθόνη (και στις δύο περιπτώσεις AMOLED) 9,7 ιντσών καθώς και με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 652. Θα διαθέτει, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, εμπρόσθια κάμερα 2,0Megapixels και κύρια κάμερα 8,0 Megapixels ενώ η μπαταρία του αναμένεται να διαθέτει χωρητικότητα 4000mA. Να αναφέρουμε ότι μαζί με το Galaxy Tab S3, η Κορεάτικη εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει και το νέο της smartwatch, Gear S3 σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 31 Αυγούστου.

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Samsun αποφασισε να μας αφησει στα κρυα τα νερα χωρις αναβαθμιση σε lolipop στο tab pro 8.4. Απο τοτε samsung ακριβο ταπλετ ποτε ξανα.... Suport 0

Εχω το tab S και δεν το αλλαζω με τίποτα. Δεν ξαναπαίρνω tablet με αναλογία οθόνης 4:3.

Επίσης ενα tab A που είχα για λίγες μερες μου είχε σπασει τα νευρα γιατί όταν το κρατουσα πλάγια συνεχεια πατιωντουσαν τα κουμπια αφής.

• Like 1

παρτε z3 tablet compact να σωθειτε και αναβαθμισεις απο sony και χωρις προβληματα ασε που η samsung γιατι εχει δυσκολο μενου και τοσο μεγαλα εικονιδια για τοιφλους μας περασε

• Like 1

εγω ξερω οτι η samsung παρουσιασε j5 2015 και j5 2016 με μονη διαφορα σε αυτα τα μοντελα οτι το ενα εχει 8gb το αλο εχει 16gb και οτι το ενα εχει  5 οθονη το αλο 5.2 και ερχεται το ενα με 5.1 και το αλο με το 6 λειτουργικο και απο μνημη 1.5 και το αλο 2 δεν ειναι λιγο κοροιδια αυτο η sony Ποτε δεν εχει κανει κατι τετοιο

Το tab s 10.5 ηταν ανωτερο ως συσκευη απο το 9.7,εχανε ομως στο θεμα επεξεργαστή.

Η Samsung αποφευγει να αναβαθμισει τα πολυ δυνατα μοντελα της για αρκετό καιρό κ δε βλεπω το 10.5 S να παίρνει την 6.0.1 ως όφειλε.

Αν θελουν να ανεβουν επιπεδο θα πρέπει να βαλουν μεγαλύτερη μπαταρια,stereo ηχεια,αδιαβροχοποιηση κ SD820-4gb dddr4 σε τιμη περιπου 500-550€ αρχικη για το 9.7 lte.

Επισης να μην παρατανε τις αναβαθμισεις μετα τον πρώτο χρόνο,πραγμα που δειχνει ασέβειά στον πελάτη-καταναλωτή!

Ρε παιδιά εχω δει το tab s2 και δε λέω έχει μία οθοναρα που τα σπάει,αλλα δε σας τη σπάει που δεν έχει support? Tablet και εγώ θεωρώ nexus ή κανά kindle αν δε θες πολλά πολλά,τωρα εξαρτάται τι κάνει κάποιος αλλά με αυτά τα λεφτά περνεις ένα chromebook ξέρω γω

Πριν καταλήξω στο tab s2 δοκίμασα το ipad mini 4 και το z3 compact lte. To ipad απροβληματιστο, αλλα περισσότερο αποτελεί ένα μεγάλο iPhone, παρά εναν mini υπολογιστή που μπορει να κανει τα παντα ,όπως ήθελα εγώ. Το z3 επίσης εξαιρετικό, αλλά υστερούσε σημαντικά σε οθόνη σε σχέση με το tab s2. Επιπλέον βρήκα το ratio 4:3 πολύ πιο πρακτικό για την δική μου χρήση , οπότε δεν τό σκέφτηκα και πολύ. Σήμερα είμαι με ένα tab s2 lte, το οποίο με υπηρετεί πίστα και καθημερινά. Προσωπικα το θεωρώ από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της αγοράς και ειδικά όταν είχε πέσει κάτω από τα 300 ευρω στην έκδοση Lte αποτελούσε ταυτόχρονα και κορυφαίο vfm.

Όσο για την έκδοση του 2016, είναι προφανές ότι δεν αποτελεί σημαντική αναβάθμιση.

• Like 1

εγω ξερω οτι η samsung παρουσιασε j5 2015 και j5 2016 με μονη διαφορα σε αυτα τα μοντελα οτι το ενα εχει 8gb το αλο εχει 16gb και οτι το ενα εχει 5 οθονη το αλο 5.2 και ερχεται το ενα με 5.1 και το αλο με το 6 λειτουργικο και απο μνημη 1.5 και το αλο 2 δεν ειναι λιγο κοροιδια αυτο η sony Ποτε δεν εχει κανει κατι τετοιο

Ναι η Sony είναι ακόμα χειρότερη. Έβγαλε z1 z2 z3 z4 z5 ακριβώς ίδια στα περισσότερα. Για αυτό τα πάει χάλια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...