ALXIOA Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 καλημερες. πηρα χτες εναν ssd 240gb.και εκανα με το προγραμμα EaseUS Partition clone τον σκληρο δισκο c στον ssd.. αλλα οταν τελειωσε η διαδικασια και εβγαλα των c: ο ssd δεν μπορει να μουταρει. μου γραφει η οθονη.. Non-system disk error replace and strike any key when ready..! ο ssd εχει παρει ολα τα δεδομενα απο των c. δεν ειναι αδειος θελω να πω..! τι παιζει??
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Λογικά δεν έγινε το cloning σωστά , για αυτο σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να μην γίνεται clone του δίσκου αλλα καθαρή εγκατάσταση για να αποφεύγονται τετοια προβλήματα. Στην περίπτωση σου θα πρότεινα να κάνεις format και κανονικά καθαρή εγκατάσταση στον ssd να περαστούν σωστά τα windows οι drivers και ολα
ALXIOA Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 δεν γινετε.. πρεπει να γινει clone.. εχω πολλα προγραμματα τις δουλειας μεσα με κωδικους πολυ δυσκολα να τα ξαναβρω. και για αυτο θελω να γινει αντιγραφο..!! ενα καλο προγραμμα για αντιγραφη δισκου παρακαλω..??
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μπορείς απλα να πάρεις τα πράγματα σου χειροκίνητα απο τον αλλο δίσκο και κωδικούς και τα πάντα με προγράμματα αυτο προτείνω εγώ , τώρα για πρόγραμμα περίμενε καποιον να σου προτείνει
ALXIOA Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μπορείς απλα να πάρεις τα πράγματα σου χειροκίνητα απο τον αλλο δίσκο και κωδικούς και τα πάντα με προγράμματα αυτο προτείνω εγώ , τώρα για πρόγραμμα περίμενε καποιον να σου προτείνει οκ σε ευχαριστω . θα περιμενω..!!
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Υπάρχουν δυο ήδη cloning,το ένα κάνει ένα προς ένα αντίγραφο (οπότε θέλει ίδια χωρητικότητα) και ένα που αντιγράφει μόνο τα αρχεία αλλά όχι την δομή του δίσκου οπότε δεν περνάνε οι πληροφορίες για την εκκίνηση. Ξεκίνα με το DVD τον windows και κάνε μερικές φορές επιδιόρθωση εκκίνησης μέχρι να περάσει τα απαραίτητα αρχεία. Να ξέρεις ότι πάλι ενδέχεται κάποια προγράμματα να μην τρέχουν από τον νέο δίσκο,ανάλογα πόσο καλή προστασία έχουν.
ALXIOA Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Υπάρχουν δυο ήδη cloning,το ένα κάνει ένα προς ένα αντίγραφο (οπότε θέλει ίδια χωρητικότητα) και ένα που αντιγράφει μόνο τα αρχεία αλλά όχι την δομή του δίσκου οπότε δεν περνάνε οι πληροφορίες για την εκκίνηση. Ξεκίνα με το DVD τον windows και κάνε μερικές φορές επιδιόρθωση εκκίνησης μέχρι να περάσει τα απαραίτητα αρχεία. Να ξέρεις ότι πάλι ενδέχεται κάποια προγράμματα να μην τρέχουν από τον νέο δίσκο,ανάλογα πόσο καλή προστασία έχουν. ναι αυτο θελω. αντιγραφο ενα προς ενα. ιδια χωρητικοτητα ειναι και τα 2 .απο 200 gb. βασικα εχω ενα σκληρο 500 χωρισμενο 300-200. στα 200 ειναι ο c. αυτον θελω να παρω πληρες αντιγραφο στον νεο ssd που ειναι 240gb..!! με πιο αξιοπιστο προγραμμα μπορω να το κανω.??
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί το διαμέρισμα δεν είναι δίσκος,ή παίρνεις όλον τον δίσκο 500gb ένα προς ένα,ή κάνεις αυτό που έκανες και κάνεις επιδιόρθωση για να φτιάξει η εκκίνηση.
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 ναι αυτο θελω. αντιγραφο ενα προς ενα. ιδια χωρητικοτητα ειναι και τα 2 .απο 200 gb. βασικα εχω ενα σκληρο 500 χωρισμενο 300-200. στα 200 ειναι ο c. αυτον θελω να παρω πληρες αντιγραφο στον νεο ssd που ειναι 240gb..!! με πιο αξιοπιστο προγραμμα μπορω να το κανω.?? Να υποθέσω ότι ο 500αρης δεν έχει data πάνω από 240gb? Με το Acronis True Image μπορείς να κανεις cloning και θα κάνει αυτόματα τον χωρισμό των partitions στον ssd. Το Acronis όμως δεν είναι free.
dancer_69 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Επειδή έκανα κι εγώ αυτή τη διαδικασία πρόσφατα 2 φορές(μια μεταφορά από έναν HDD σε άλλον και τη 2η από τον HDD σε SSD), δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα περισσότερο. Έκανα κλώνο το διαμερίσματος των windows σε ένα διαμέρισμα που έφτιαξα ίδιας χωρητικότητας στον SSD και τα windows ξεκίνησαν και λειτούργησαν χωρίς πρόβλημα. Ο λόγος που στην δική σου περίπτωση δεν αναγνωρίζεται το διαμέρισμα ότι έχει τα windows μάλλον είναι το ότι τα αρχεία εκκίνησης των windows βρίσκονται σε άλλο διαμέρισμα ή δίσκο. Πάντως με επιδιόρθωση από το DVD των windows κατά πάσα πιθανότητα θα διορθωθεί. Ίσως βέβαια να μη λειτουργήσει η αυτόματη επιδιόρθωση και να πρέπει μέσω της γραμμής εντολών να δώσεις τις εντολές fixboot και fixmbr για να εγκατασταθούν τα αρχεία εκκίνησης και ο bootloader. Αν ψάξεις στο google θα βρεις πληροφορίες για το πως γίνεται ακριβώς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα