Προς το περιεχόμενο

αλλαγη εξατμησης αυτοκινητου

glampes005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω γιατι δεν το εχω και πολυ σε αυτο το θεμα!

Εχω αγορασει εδω και 3 χρονια περιπου ενα peugeot 106 και ο προιγουμενος του ειχε αλλαξει την εξατμηση με μια μεγαλυτερη (μονο το πισω μερος ΟΧΙ ολοκληρη)!

Αμα την αλλαξω και βαλω την μαμισια (το κανονικο μεγεθως) θα δω καποια διαφορα στην καταναλωση βενζινης του αυτοκινητου?

Αν ναι, με ποια απο τις δυο θα εχω λιγοτερη καταναλωση!

Ευχαριστω! :-) :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω γιατι δεν το εχω και πολυ σε αυτο το θεμα!

Εχω αγορασει εδω και 3 χρονια περιπου ενα peugeot 106 και ο προιγουμενος του ειχε αλλαξει την εξατμηση με μια μεγαλυτερη (μονο το πισω μερος ΟΧΙ ολοκληρη)!

Αμα την αλλαξω και βαλω την μαμισια (το κανονικο μεγεθως) θα δω καποια διαφορα στην καταναλωση βενζινης του αυτοκινητου?

Αν ναι, με ποια απο τις δυο θα εχω λιγοτερη καταναλωση!

Ευχαριστω! :-) :-)

Δεν θα δεις διαφορα.

Αν μιλουσαμε για φουλ εξατμιση απο μπροστα και την εβγαζες για να βαλεις μαμα θα ανεβαζες καταναλωση. Βεβαια εχει να κανει και με την οδηγηση.

Εαν έχει πάνω ΚΑΙ σκούπες - φαράσια ή χιλτροχοάνη κλπ βάλε πάλι το μαμά φιλτροκούτι και με μαμά τελικό θα μειωθεί η κατανάλωση τουλάχιστον 10% (+ οτι θα πηγαίνει και πιο σβέλτα χωρίς θόρυβο).

Εαν είναι ΑΡΚΕΤΑ βελτιωμένο σε άλλα πράγματα (εγκέφαλο εκκεντοφόρους κλπ) δυστυχώς δν μπορείς να κερδίσεις κάτι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...