PANOS93GR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα ραδιόφωνο για το αμάξι που να έχει usb και βασικότερο από όλα να διαβάζει καλά φακέλους είμαι ανάμεσα από kenwood και pioneer πητε μου της γνώμες σας ακόμη και για άλλη μάρκα ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Οτι επώνυμο πάρεις μια χαρά θα είναι.Αποφασίζεις σύμφωνα με την τσέπη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PANOS93GR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Οτι επώνυμο πάρεις μια χαρά θα είναι.Αποφασίζεις σύμφωνα με την τσέπη σου. Άπλα έχω ακούσει τα keenwood είναι καλύτερα στον ήχο γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κανένας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 καλό ειναι νά επιλέξεις ενα πού νά εχει κ control - προσωπικά διάλεξα ενα sony μέ control κ ειδικά σέ ταξίδι ειναι παρα πολύ χρήσιμο -εξυπηρετικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Άπλα έχω ακούσει τα keenwood είναι καλύτερα στον ήχο γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κανένας Δε θα καταλάβεις διαφορά, επίσης υπάρχουν μοντέλα και μοντέλα. Ανάμεσα σε kenwood, pioneer, jvc επέλεξε αυτό που έχει την καλύτερη τιμή αναλογικά με τα χαρακτηριστικά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα ραδιόφωνο για το αμάξι που να έχει usb και βασικότερο από όλα να διαβάζει καλά φακέλους είμαι ανάμεσα από kenwood και pioneer πητε μου της γνώμες σας ακόμη και για άλλη μάρκα ευχαριστώ Πήρα αυτό στο κατάστημα του Ρέντη με δωρεάν εγκατάσταση που την κάνουν στο υπόγειο του καταστήματος. Είναι 1 χαρά για τα χρήματά του.Αν το πάρεις διάλεξε με την άσπρη οθόνη όπου τα γράμματα είναι ευδιάκριτα.Με την μπλε οθόνη είναι χάλια. https://www.skroutz.gr/s/7313629/Pioneer-DEH-1800UB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα ραδιόφωνο για το αμάξι που να έχει usb και βασικότερο από όλα να διαβάζει καλά φακέλους είμαι ανάμεσα από kenwood και pioneer πητε μου της γνώμες σας ακόμη και για άλλη μάρκα ευχαριστώ Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με αυτό αλλά αν εννοείς να τους διαβάζει όπως πχ στο pc ή το laptop και όχι απλά με αλφαβητική σειρά αρχείου, τότε μάλλον θα απογοητευθείς. Αυτό είναι που ήθελα εγώ αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν το βρήκα (εννοώ σε απλές μονάδες και όχι σε car pc style μηχανήματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα