Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.

επεσαν κατι λεφτα στα χερια μου και θα παρω μια μηχανη 600cc συγκεκριμενα την honda cbr 600F του 2000.

θα βγαλω και ασφαλεια.το ξερω οτι δεν θα με καλυπτουν αλλα δεν πειραζει.

το προβλημα ειναι οτι παρολο που ειμαι προθυμος να βγαλω διπλωμα,αφου εχω και τα λεφτα να το κανω,ηλικιακα δεν μπορω.ειμαι 21 χρονων.

ειναι κανενας στο φορουμ που οδηγαει μεγαλη μηχανη χωρις διπλωμα?

σε περιπτωση που σε γραψουν για διπλωμα,απο κει και περα τι γινετε?τι πληρωνω?ποτε?

δεν υπαρχει λογος να γραψει καποιος σχολια τυπου

μην οδηγας χωρις διπλωμα

παρε πιο μικρη μηχανη

κλπ κλπ.

τσαμπα κοπο θα κανει.

μια συγκεκριμενη ερωτηση κανω και θα ηθελα εαν ειναι δυνατο μια απαντηση.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

φιλε ποσα αλογα βγαζει η μηχανη? μηπως σε καλυπτει το μικρο διπλωμα με βαση τους ιππους της μηχανης εννοω... για κοιταξε το... παλια η μηχανη δεν νομιζω να βγαζει πολλα

Μπορεί να πας και αυτόφορο

μπορει και οχι :devil:  

σορρυ αλλα δεν κρατηθηκα :ph34r: :-) 

Δημοσ.

νομιζω βγαζει κοντα στα 70 αλογα.

αυτοφορο? αυτο δεν το εχω ακουσει πουθενα.

ευχαριστω παντως για την πληροφορηση.

φιλε ποσα αλογα βγαζει η μηχανη? μηπως σε καλυπτει το μικρο διπλωμα με βαση τους ιππους της μηχανης εννοω... για κοιταξε το... παλια η μηχανη δεν νομιζω να βγαζει πολλα

μπορει και οχι :devil:  

σορρυ αλλα δεν κρατηθηκα :ph34r: :-)

νομιζω βγαζει κοντα στα 70 αλογα.

Δημοσ.

To cbr 600 πάει πάνω από 100 ίππους 120 νομίζω

Εδιτ

Να συμπληρώσω ότι η μοτοσυκλέτα αυτή δεν κάνει για νέους οδηγούς, εδώ ή νομοθεσία είναι σωστή

Δημοσ.

To cbr 600 πάει πάνω από 100 ίππους 120 νομίζω

εστω.υπαρχει περιπτωση απλα να με γραψουν και να παω δικαστηριο μετα απο χ μηνες?

Δημοσ.

Τι να σε κανουν.. αντε κανα δικαστηριο και αν σε σταματησουν. Τεσπα δες να δωσεις καλα φραγκα για κρανος ΚΑΙ φυσικα ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Δημοσ.

Το πρόβλημα ξέρεις πιο είναι; ότι επειδή εσύ έχεις κ@υλώσει να οδηγήσεις μηχανή που δεν γνωρίζεις μπορεί να σκοτώσεις κανα άνθρωπο ή ακόμα να κλείσεις και κανέναν μέσα αν σε σκοτώσει (ακόμα και αν δεν φταίει ο ίδιος αλλά φταις εσύ).

Όταν ανοίγεις τέτοια θέματα να περιμένεις και αντιδράσεις.

Δυστυχώς από όσα λέγονται και γράφονται οι ποινές δεν είναι κάτι το σημαντικό(δεν τις εφαρμόζουν οι Αστυνομικοί βασικά). Βέβαια φαντάζομαι εξαρτάτε και σε τι αστυνομικό θα πέσεις. Αν ο Αστυνομικός είναι εντάξει ή δεν είναι στις μέρες του μπορεί εύκολα να σε σκίσει.

Ο νόμος προβλέπει φυλάκιση 12 μηνών αλλά συνήθως την γλυτώνεις με κανα 200αρι πρόστιμο. Οπότε το αυτόφωρο εύκολα παίζει.

Αλλά να ξέρεις κάτι πολύ σημαντικό, αν πας και πέσεις πάνω σε καναν άνθρωπο και ΔΕΝ έχεις δίπλωμα για την μηχανή την έχεις γ@μήσει παρα πολύ άσχημα.

Αλλά να σε ρωτήσω και κάτι άλλο,

Πόσο χρονών είσαι; Από την φωτο σε κόβω 19-20.

Δεν μπορείς να περιμένεις λίγα χρονάκια;

Δημοσ.

Το πρόβλημα ξέρεις πιο είναι; ότι επειδή εσύ έχεις κ@υλώσει να οδηγήσεις μηχανή που δεν γνωρίζεις μπορεί να σκοτώσεις κανα άνθρωπο ή ακόμα να κλείσεις και κανέναν μέσα αν σε σκοτώσει (ακόμα και αν δεν φταίει ο ίδιος αλλά φταις εσύ).

Όταν ανοίγεις τέτοια θέματα να περιμένεις και αντιδράσεις.

Δυστυχώς από όσα λέγονται και γράφονται οι ποινές δεν είναι κάτι το σημαντικό(δεν τις εφαρμόζουν οι Αστυνομικοί βασικά). Βέβαια φαντάζομαι εξαρτάτε και σε τι αστυνομικό θα πέσεις. Αν ο Αστυνομικός είναι εντάξει ή δεν είναι στις μέρες του μπορεί εύκολα να σε σκίσει.

Ο νόμος προβλέπει φυλάκιση 12 μηνών αλλά συνήθως την γλυτώνεις με κανα 200αρι πρόστιμο. Οπότε το αυτόφωρο εύκολα παίζει.

Αλλά να ξέρεις κάτι πολύ σημαντικό, αν πας και πέσεις πάνω σε καναν άνθρωπο και ΔΕΝ έχεις δίπλωμα για την μηχανή την έχεις γ@μήσει παρα πολύ άσχημα.

Αλλά να σε ρωτήσω και κάτι άλλο,

Πόσο χρονών είσαι; Από την φωτο σε κόβω 19-20.

Δεν μπορείς να περιμένεις λίγα χρονάκια;

ειμαι 21 ετων.

και οπως ανεφερα πιο πριν,ξερω τι μπορει να γινει σε περιπτωση που τρακαρω η οτιδηποτε αλλο.

παρολα αυτα εγω συνεχιζω να λεω οτι θα την παρω την μηχανη.

οποτε,η ερωτηση που εχω να κανω εγω ειναι¨η εξης.

ποτε πρεπει να τα δωσω αυτα τα 200 πχ. ? πανω στο αυτοφορο? την ωρα του δικαστηριο μετα απο κανενα χρονο?

Θέλεις πολλούς χ μήνες για να πάρεις αυτο το δίπλωμα, άρα δεν καλύπτεσαι από πουθενά.

οποτε απλα δινω το προστιμο σε περιπτωση δικαστηριου και φευγω κυριος??

Τι να σε κανουν.. αντε κανα δικαστηριο και αν σε σταματησουν. Τεσπα δες να δωσεις καλα φραγκα για κρανος ΚΑΙ φυσικα ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

αυτο εννοειται ετσι κι αλλιως δεν ειχα ποτε προβλημα με κρανος και λοιπα,ισα ισα μου αρεσει κιολας.

οποτε σε περιπτωση δικαστηριου μετα απο 1 χρονο πχ εμφανιζομαι δινω το προστιμο και γεια σας?

Δημοσ.

Αν φτάσεις στο δικαστήριο και ΔΕΝ έχεις δίπλωμα δεν θα φύγεις τόσο εύκολα.

Λογικά θα σου ρίξει την ποινή φυλάκισης εξαγοράσιμη αλλά φυσικά θα δώσεις αρκετά παραπάνω από 200€.

Δημοσ.

Αν φτάσεις στο δικαστήριο και ΔΕΝ έχεις δίπλωμα δεν θα φύγεις τόσο εύκολα.

Λογικά θα σου ρίξει την ποινή φυλάκισης εξαγοράσιμη αλλά φυσικά θα δώσεις αρκετά παραπάνω από 200

ξερεις περιπου ποσο παραπανω? αντικειμενικα τελειως, δεν εισαι και τροχαια....

Δημοσ.

Από όσο γνωρίζω είναι οι μέρες φυλάκισης (12 μήνες)  επί 3 εως 100 ευρώ ανάλογα διάφορα κριτήρια όπως οικονομική κατάσταση, οικογένεια κτλ.

Με λιγα λόγια στην καλύτερη θα πληρώσεις 1 χιλιάρικο.

Δημοσ.

τουλάχιστον ας ευχηθούμε όταν θα πέσει ο φίλος να σπάσει κανένα πόδι ή χέρι ώστε να μη μπορεί να ξανα οδηγήσει.

τέτοια άτομα καλά θα είναι να εκλείψουν από τους δρόμους.

Αμήν 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...