Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα πριν 3 μηνες τον παραπανω ssd απ το πλαισιο. Απ την πρωτη μερα το sentinel μου εδινε υγεια 99%. Ο σκληρος δουλευε αριστα οποτε δεν εδωσα σημασια. Πριν μερικες μερες και μετα απο αναβαθμιση των windows, το συστημα εγινε αργο και παρουσιαζε σκαλωματα.  Παραλληλα η υγεια στο sentinel φαινοταν 95%.  Εκανα σημερα clean install windows 10. Παλι μου φαινεται οτι υπαρχουν καποια μικροσκαλωματα αλλα θα το αφησω 2-3 μερες να δω πως θα παει. Επισης και παλι η υγεια στο 95%.  

Η πτωση εχει βαση 'η το προγραμμα δεν ειναι αξιοπιστο? Εχω εγγυηση οποτε αν ειναι προβλημα να παω να μου τον αλλαξουν. Ευχαριστω.

Δημοσ.

οσο "φαγώνεται" ο δίσκος τόσο πέφτει η υγεία του.

Γράφει στο παράθυρο κάποιο πρόβλημα;

ποσα ΤΒ εγγραφών σου γράφει οτι έχεις;

Δημοσ.

Στο παραθυρο γραφει οτι λειτουργει τελεια. Που βλεπω ποσα tb εγγραφων εχει κανει?  Παντως η χρηση μεχρι τωρα ειναι μικρη. Εχω βαλει ενα σκληρο για κατεβασματα και αυτος δεχεται τον μεγαλο ογκο εγγραφων.  Οτι το συστημα ειναι πιο αργο απο πριν, πιστευεις οτι ειναι τυχαιο με την ταυτοχρονη πτωση υγειας?   

Μολις εκανα αναβαθμιση του firmware της ocz και η υγεια ανεβηκε στο 100%. Οποτε ο λογος που βαρυνε το συστημα μου, δεν ειναι ο δισκος. Θα ψαξω να δω τι ειναι. Ευχαριστω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...