Jimkar1908 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, Θέλω την βοήθειά σας....ξέρω το συγκεκριμένο θέμα έχει κουράσει αρκετά κατά καιρούς αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Σε μία 2όροφη πολυκατοικία λοιπόν ο 2ος όροφος και το ισόγειο είναι δικά μου. Έχουν το ίδιο ρολόι (με 2 πίνακες βέβαια) ρεύματος και την ίδια γραμμή κεραίας. Έχω την Νόβα στον 2ο όροφο....όταν θέλω να πάω στην γκαρσονιέρα παίρνω τον αποκωδικοποιητή και τον συνδέω καθώς έχει την ίδια εγκατάσταση με τον πάνω όροφο από το ίδιο δορυφορικό πιάτο. Ωστόσο επειδή πέφτει ξύλο με τον πατέρα μου όταν έχει αγώνες ψάχνω να βρώ μία λύση ώστε να είναι ο δέκτης κανονικά στον 2ο όροφο αλλά να πιάνω και εγώ στο ισόγειο με κάποιο τρόπο....δεν με ενδιαφέρει να αλλάζω κανάλι από κάτω....απλά να έρχεται το σήμα....περιμένω την βοήθειά σας. ΥΓ: Λύσεις με ασύρματα δεν νομίζω να βοηθήσουν όπως δεν βοήθησαν και στο ίντερνετ καθώς είναι ιδιόμορφη η διαρρύθμιση και κοιτάζουν από διαφορετικές πλευρές και δεν πιάνει το σήμα...... Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα