Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
έχω το 535 έχει πάρει όλα τα updates του κανονικά.

παιδιά ένα έχω να πω, με 100 euro καλύτερο τηλέφωνο δεν παιζει. ειδικά τώρα με τα windows 10 πάει σφαίρα.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ χολή ρε παλικάρια για τα windows phones.... Έτσουξε που βγήκε αναβάθμιση εκεί που τα είχαμε για πέταμα ενώ κάτι άλλες συσκευές android έχουν μείνει ακόμα στην 4.4.2 και στην 5.0 και με χίλια μύρια όσα προβλήματα μετά την αναβαθμιση;;;; Μην ασχοληστε ψαχτε και κανα ποκεμον στον καμπινε και μην κράζετε.... Αυτά μπορούσαμε αυτά γουστάραμε αυτά πήραμε....

Δεν αλλάζει κάτι πάλι για πέταμα θα τα έχετε και με αναβάθμιση τώρα πλέον

45 λεπτά installing updates, μπαίνει τελικά, πρώτο κλικ & crash. Thanks Microsoft.

Μην κράζετε τα wp λέμε........αυτά είναι τηλέφωνα με σεβασμό στον χρήστη καταναλωτή......κατα τα αλλά όλοι οι άλλοι είναι πωρομενοι και ενάντια στην M$

Δημοσ.

Δεν γινεται αυτο που λες,πηγαινε στις ρυθμισεις,ενημερωση και ασφαλεια - προγραμμα windows insider - και πατα να γινεις windows insider αφου το κανεις θα σου κανει επανεκκινηση μολις ξανανοιξει το τηλ πηγαινε παλι στο windows insider και επελεξε release preview υστερα κανε check για ενημερωσεις και θα σου την εμφανιση

10.0.14393.67 αυτη κατεβασε απο της ρυθμισεις και τωρα λεει ενημερωμενο τηλεφωνο 

Δημοσ.

Μην κράζετε τα wp λέμε........αυτά είναι τηλέφωνα με σεβασμό στον χρήστη καταναλωτή......κατα τα αλλά όλοι οι άλλοι είναι πωρομενοι και ενάντια στην M$

Έκανα λίγο hijack το θέμα, σε PC ήταν.

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας.

Έχω το 535 με anniversary και όλα καλά.

Θέλω να το δώσω όμως στην αδερφή μου και σκέφτομαι να το κάνω reset.

Η ερώτηση μου είναι εάν μετά θα πρέπει να ξανά περάσω όλα τα update από την αρχή ή θα κρατήσει το anniversary.

Εάν πρέπει να όντως να κάνω όλα τα update μήπως υπάρχει κάποιος εναλλακτικός γρήγορος τρόπος από το να ξηλώνω ένα ένα ότι account έχω στο κινητό;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας.

Έχω το 535 με anniversary και όλα καλά.

Θέλω να το δώσω όμως στην αδερφή μου και σκέφτομαι να το κάνω reset.

Η ερώτηση μου είναι εάν μετά θα πρέπει να ξανά περάσω όλα τα update από την αρχή ή θα κρατήσει το anniversary.

Εάν πρέπει να όντως να κάνω όλα τα update μήπως υπάρχει κάποιος εναλλακτικός γρήγορος τρόπος από το να ξηλώνω ένα ένα ότι account έχω στο κινητό;

Ευχαριστώ.

Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε απολύτως. Reset θα κάνεις μέσα από τηλ, όμως, όχι με καλώδιο.

Δημοσ.

Ο chrispi775 βγάζει την χολή του απέναντι στα wp ... Μάλλον έχει αντροιτ και ήταν μέσα στις 1.000.000.000 (ένα δις ) συσκευές που επηρεαστικαν ... Κοιτάει ένα περιστατικό κρασαρισματος .. Καιβδεν κοιτάει ολόκληρο σκάνδαλο σχετικά με την ασφάλεια του android ... Τι να πω ... Ωραία λογική ...

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα τα ξημερώματα πέρασε σε Lumia 735 (από Βέλγιο) και μου φαίνεται ότι με κάθε update βελτιώνεται η συμπεριφορά του τηλεφώνου.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος ευλογημένος να με βοηθήσει και να μου πει γιατί ενώ έχω πατήσει να συνχρονιστουν οι επαφές με το φβ και ενώ λέει ότι συνχρονιστηκε δεν βγάζει φωτογραφίες ??

Να προσθέσω ότι πριν κάνω επαναφορά εργοστασιακών δούλευε κανονικά ! Κάθε φορα που κάνω μια επαναφορά όλο και κάτι καινούριο θα με ταλαιπωρήσει! Lumia 950 Xl

http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/21644_How_to_Set_up_Facebook_Beta_Co.php

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αλλάζει κάτι πάλι για πέταμα θα τα έχετε και με αναβάθμιση τώρα πλέον

μιλαμε για παγκοσμια συνωμοσια κατα των windows phone ,χρηστες απαγαγονται απο εξωγηνινους για να μειωθει η βαση τους ,updates κ προγραμματα χαλανε απο διαβολικους android χακερς κλπ

ολα τελεια με την redstone αλλα αμα τους ρωτουσες τελεια ηταν κ με τη threshold κ οποιος τολμησει να πει μα ρε παιδια εχω προβληματα η δυσλειτουργιες αρχιζουν την κασετα με τα hard reset ,οτι δεν ξερεις να στηνεις το τηλεφωνο (λες κ μπορεις να κανεις πολλα πραγματα ) κλπ

αντι να κραξουν την ms που εβγαλε στον αερα λειτουργικο κ εφαρμογες beta k εξαναγκαζει τον κοσμο στα συνεχη ολικα update απαξιωνουν τους χρηστες

ο ορισμος της εικονικη πραγματικοτητας κ ο κοσμος φευγει συνεχως για αλλα λειτουργικα ,ολα ειναι τελεια ομως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...