Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολα ειναι καλυτερα με την αναβαθμιση...αρκετα πιο γρηγορο , πιο σταθερο και κραταει κ περισσοτερο η μπαταρια...το μονο που δεν μπορω να βρω ειναι η λειτουργια για τις πανοραμικες φωτογραφιες στο lumia 950 μου

Δημοσ.

Παντως το 640xl ds που εχω,ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.Πολυ καλη οθονη και χρωματα,το ιδιο και οι καμερες,καθαρος ηχος απο το ακουστικο,καλο και το ηχειο,δυνατο,και γενικα το θεωρω καλυτερη επιλογη απο κατι δικαρτα Samsung η Lenovo η se με android στα ιδια παντα χρηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα περασα σε lumia 1020 με οδηγιες απο xda. Πριν ειχα μεινει σε εκδοση windows 10 των insider.

Μεγαλη βελτιωση της συσκευης σε ολα τα επιπεδα με το update, πολυ πιο γρηγορη. Σε σβελταδα βρισκεται στο 90% σε συγκριση με τα 8.1.

Αλλα τι να το κανω αφου δεν εχει hearthstone, pokemon go, snapchat και navionics. Δυστυχως ειμαι υποχρεωμενος να αλλαξω πλατφορμα πολυ συντομα.

Δημοσ.

Τα περασα σε lumia 1020 με οδηγιες απο xda. Πριν ειχα μεινει σε εκδοση windows 10 των insider.

Μεγαλη βελτιωση της συσκευης σε ολα τα επιπεδα με το update, πολυ πιο γρηγορη. Σε σβελταδα βρισκεται στο 90% σε συγκριση με τα 8.1.

Αλλα τι να το κανω αφου δεν εχει hearthstone, pokemon go, snapchat και navionics. Δυστυχως ειμαι υποχρεωμενος να αλλαξω πλατφορμα πολυ συντομα.

οκ θα περιμενω την redstone 2 μπας κ πιασουν την ταχυτητα κ αξιοπιστια των 8

Δημοσ.

Όπως θα δούμε μαζί στη συνέχεια, οι βασικές γνώσεις λείπουν από εσένα, ενώ η αναζήτηση είναι περιττή ώστε να αντικρούσω ανυπόστατους ισχυρισμούς. Το ότι η msft γράφει C# δε σημαίνει ότι δε μπορεί να γράψει HTML5, εκτός και αν για κάποιο λόγο δε θέλει. Ο λόγος είναι ότι το WP8 δεν έχει ικανή υποστήριξη για HTML5, γι' αυτό δε την έγραψε η msft. Διότι θα ήταν άχρηστη, δε θα λειτουργούσε. Το ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος το λέει ο YngwieMalmsteen. Στη βιομηχανία λογισμικού, άμα εσύ έμαθες μόνο μια γλώσσα προγραμματισμού (λέμε τώρα) και δε μπορείς να μάθεις άλλες, είναι δικό σου πρόβλημα. Ασφαλώς, τα facts σου είναι παντελώς λάθος.

Δεν υφίσταται γεγονός με ΑΝ και ΘΑ. Από τις πιθανότητες 1ου έτους ονομάζεται ενδεχόμενο και συνοδεύεται από πιθανότητα. Οι εφαρμογές της msft στο WM είναι ακόμα για τα σκουπίδια και θα έπρεπε να την είχε βοηθήσει η goog, η οποία είναι ανταγωνιστής; Είσαι σοβαρός; Τι θα έκανε η goog, θα ξαναέγραφε όλα τα apps κάθε φορά που η msft έβγαζε νέα έκδοση του ΛΣ; Κάθε χρόνο reboot η στρατηγική, reboot οι εφαρμογές με μισά χαρακτηριστικά και ένα σωρό bugs διότι προφανώς, πότε να προλάβουν να τα διορθώσουν και να αποκτήσουν feature parity ...και πάει λέγοντας.

Επίσης, ποια apps της goog λείπουν; Η msft διαθέτει πλήρη σουίτα εφαρμογών για το WP.

Το ποσοστό σε MAU δεν αρκεί να το κατοχυρώσεις, θα πρέπει να μπορείς να το διατηρήσεις. Η msft, με το WM10 έδωσε τη χαριστική βολή. Μετέτρεψε το υψηλότερο ποσοστό ~4% που είχε σε ~0.τίποτα%. Μπήκαν έτσι όλα τα καρφιά στο φέρετρο.

Είναι σφραγισμένος σε αεροστεγές κενό και δεν ανοίγει με τίποτα. It's dead good! Απλά όσοι είναι μέσα στον τάφο δε βλέπουν τι γίνεται στον έξω κόσμο. Επίσης, το Linux έχει χαμηλό ποσοστό ~1,5% εδώ και 20 χρόνια. Εάν είχες έστω και την παραμικρή σχέση με Η/Υ θα το είχες αντιληφθεί και δε θα έλεγες τέτοιες μπαρούφες.

Θα έπρεπε να σε νοιάζει, αφού είσαι σε forum. Όταν συνομιλείς με κάποιον, προϋποτίθενται κοινώς αποδεκτοί κανόνες συμπεριφοράς.

Δε προσπάθησα να αλλάξω καμία γνώμη σε κανέναν. Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στην εφαρμογή του youtube. Εσύ κάνεις τον πλασιέ, με τις συσκευές και τα ψευτό-διλήμματά σου όπως θα δούμε μαζί παρακάτω.

Δεν είπα κάποιος ότι τα Android και iOS είναι τέλεια, ούτε είπα ότι το WM είναι υποδεέστερο ΛΣ από το Android. Μίλησα συγκεκριμένα για το φιάσκο που αφορά τα ψέματα της msft σχετικά με την τότε εφαρμογή του youtube.

Χωρίς να θέλω να σε βάλω σε έξοδα, από τη στιγμή που σε καλύπτει το 950 δε βλέπω για ποιο λόγο να μη το επιλέξεις. Βέβαια, το πως αυτό σχετίζεται με την εφαρμογή του youtube δεν είμαι αρμόδιος να το ερμηνεύσω. Βλέπεις, είναι που μπήκα για να πείσω τους χρήστες των windows ν' αλλάξουν ΛΣ.

1) Είσαι πιο άσχετος και από 5χρονο παιδάκι. Μιλάς χωρίς να έχεις ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ ιδέα περί προγραμματισμού, αλλά προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο, και προσπαθείς να προσβάλλεις, χωρίς να μπορείς να τα καταφέρεις γιατί δεν έχεις ιδέα τις γνώσεις του συνομιλητή σου.

Επίσης, ούτε καν ψάχνεις το τι έγινε, αλλά μας γράφεις το τι φαντασιώνεσαι ότι έγινε. Τα facts υπάρχουν γραμμένα από όλα τα μεγάλα site, αλλά προφανώς εσύ τα ξέρεις καλύτερα από τις εσωτερικές σου πληροφορίες.

2) Από 7 μέχρι και 10, σε C# είναι όλα. Δεν είναι ΤΟΣΟ τραγικό να αλλάξεις την εφαρμογή σου, ως επί το πλείστον ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ. Δεν λέω ότι δεν γράφεις τίποτα, αλλά όχι και ότι για εταιρεία σαν την Google, θα τα έβρισκε μπαστούνια και θα της έτρωγε χρόνο να αναβαθμίσει εφαρμογές της. Απλώς δεν ήθελε. Απλά τα πράγματα.

Επίσης από εφαρμογές της google (official apps) λείπουν όλες. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε για πλάκα, γιατί δεν χρησιμοποιώ καμία άλλη υπηρεσία πέραν του YouTube και της Search Engine. Αλλά υπάρχει κόσμος που τις χρειάζεται για να κάνει τη μετάβαση.

3) Επιμένεις ότι έχει κλείσει το φέρετρο, και μου φέρνεις το Linux για παράδειγμα. Δηλαδή, το 1,5% αποδεικνύει ότι το Linux πέθανε έτσι;

Τώρα και αν μας δείχνεις ΠΟΣΟ άσχετος είσαι με το θέμα.

Επίσης δεν έχω εγώ σχέση με Η/Υ, όταν είναι η δουλειά μου, σε μία από της μεγαλύτερες εταιρείες αυτή τη στιγμή. Μάααλιστα... Για πες μας από τον καναπέ του σπιτιού σου, τις γνώμες σου...

Άσε να ξέρει ο καθένας τις περγαμηνές του, πριν προσπαθήσεις (άδοξα) να προσβάλλεις τον συνομιλητή σου.

4) Εξακολουθεί να μην με ενδιαφέρει. Απάντησα στον άνθρωπο λίγο άκομψα για να ταιριάζει με το post του. Αν δεν σ'αρέσει, κάνε μου μήνυση,,,

5) Πλασιέ... Μάλιστα... Επίσης δεν μπαίνεις να κράξεις...

Μάλιστα ξανά... Moving on...

6) Ψέμα κανένα από την MS. Ενημερώσου γιατί εκτίθεσαι, γράψε πιό μετά.

7) Το έγραψα σε ΥΓ ακριβώς για τον λόγο του ότι δεν ήταν μέσα στην κουβέντα που γινόταν. Αλλά υγεία...

Επίσης τόσο δύσκολο είναι το να καταλάβεις ότι υπήρχε οικονομικό θέμα και γι'αυτό δεν μπορούσα να το αποκτήσω; Όχι ότι περίμενα και κάτι καλύτερο...

Δημοσ.

Εγω σε ευχαριστώ που προτίμησες την εφαρμογή μου. Το θέμα με το εξωτερικό ηχείο είναι προτεραιότητα για μένα.  Δυστυχώς με κλειδωμένο το api δεν μπορώ να κάνω κάτι.Αλλάζω τον κώδικα συνέχεια μήπως και κοροϊδέψω  το λειτουργικό αλλά τίποτα   :P

Να σαι καλά φίλε μου. Αν υπάρχει το chip του ραδιοφώνου στη συσκεύη τότε θα τρέχει κανονικά η εφαρμογή

Στο 950 εχει chip αλλα είναι κλειδωμένο από την Microsoft...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Είσαι πιο άσχετος και από 5χρονο παιδάκι. Μιλάς χωρίς να έχεις ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ ιδέα περί προγραμματισμού, αλλά προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο, και προσπαθείς να προσβάλλεις, χωρίς να μπορείς να τα καταφέρεις γιατί δεν έχεις ιδέα τις γνώσεις του συνομιλητή σου.

Επίσης, ούτε καν ψάχνεις το τι έγινε, αλλά μας γράφεις το τι φαντασιώνεσαι ότι έγινε. Τα facts υπάρχουν γραμμένα από όλα τα μεγάλα site, αλλά προφανώς εσύ τα ξέρεις καλύτερα από τις εσωτερικές σου πληροφορίες.

Απλή υπόθεση ρουτίνας. 0 επιχειρήματα άρα το ρίχνουμε σε χαρακτηρισμούς.

Στρέφουμε λοιπόν τώρα την προσοχή μας στα υπόλοιπα εκτός πραγματικότητας όπως αποδεικνύονται factoids. Τα γεγονότα σε διαψεύδουν όχι εγώ. Εγώ απλά τα φέρνω στην επιφάνεια.

Το γεγονός είναι ότι η goog απαίτησε από τη msft να γράψει την εφαρμογή του youtube σε HTML5. Γιατί άραγε δε βγήκε η εφαρμογή σε HTML5; Διότι το WP8 δεν διέθετε επαρκή υποστήριξη για ώστε να τρέξει με φυσιολογική απόδοση μια τέτοια εφαρμογή. Γι' αυτό η επίσημη δήλωση της msft (τη 2η φορά) είναι ότι η goog θέτει ανυπέρβλητους περιορισμούς.

"The roadblocks Google has set up are impossible to overcome, and they know it," said Microsoft Corporate Vice President David Howard in Microsoft's blog post response.

2) Από 7 μέχρι και 10, σε C# είναι όλα. Δεν είναι ΤΟΣΟ τραγικό να αλλάξεις την εφαρμογή σου, ως επί το πλείστον ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ. Δεν λέω ότι δεν γράφεις τίποτα, αλλά όχι και ότι για εταιρεία σαν την Google, θα τα έβρισκε μπαστούνια και θα της έτρωγε χρόνο να αναβαθμίσει εφαρμογές της. Απλώς δεν ήθελε. Απλά τα πράγματα.

Δεν έχει σημασία αυτό που λές. Τί νόημα έχει να αλλάξει κάτι, ή να γράψει κάτι από την αρχή (σε HTML5) από τη στιγμή που δεν έχει την υποδομή για να το τρέξει; Είναι άχρηστο.

3) Επιμένεις ότι έχει κλείσει το φέρετρο, και μου φέρνεις το Linux για παράδειγμα. Δηλαδή, το 1,5% αποδεικνύει ότι το Linux πέθανε έτσι;

Τώρα και αν μας δείχνεις ΠΟΣΟ άσχετος είσαι με το θέμα.

Επίσης δεν έχω εγώ σχέση με Η/Υ, όταν είναι η δουλειά μου, σε μία από της μεγαλύτερες εταιρείες αυτή τη στιγμή. Μάααλιστα... Για πες μας από τον καναπέ του σπιτιού σου, τις γνώμες σου...

Άσε να ξέρει ο καθένας τις περγαμηνές του, πριν προσπαθήσεις (άδοξα) να προσβάλλεις τον συνομιλητή σου.

Το ~1.5% σε σχέση με το ~90% τί είναι, μεγάλο ή μικρό ποσοστό; Είναι κάτι που μπορεί να διακρίνει ένας μπακάλης σε παντοπωλείο, οπότε τις (όποιες) περγαμηνές κούνα τις αλλού.

Οποιοδήποτε λειτουργικό έφτασε σε χαμηλά νούμερα, έκλεισε. Η MS ακόμα το κρατάει.

Επομένως, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου το GNU/Linux δε θα υπήρχε. Λάθος λοιπόν.

Επίσης από εφαρμογές της google (official apps) λείπουν όλες. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε για πλάκα, γιατί δεν χρησιμοποιώ καμία άλλη υπηρεσία πέραν του YouTube και της Search Engine. Αλλά υπάρχει κόσμος που τις χρειάζεται για να κάνει τη μετάβαση.

Σου το εξήγησα κανονικά αλλά θα προσπαθήσω εκ' νέου. Ένας χρήστης WP8 (~4-5%) όταν είναι να αναβαθμίσει σε WM10, χρειάζεται τις εφαρμογές της goog; Γι' αυτό πάτωσε στο ~0.7%; Επειδή δεν υπάρχουν όλες οι εφαρμογές της goog, ή επειδή όταν βγήκε το WM10 ήταν όλα από την αρχή;

Οι εφαρμογές της msft σε WP8, αντικαθιστούν επάξια αυτές της goog, από e-mail, cloud storage, office, calendar, maps, music, κλπ.

Το έγραψα σε ΥΓ ακριβώς για τον λόγο του ότι δεν ήταν μέσα στην κουβέντα που γινόταν. Αλλά υγεία...

Επίσης τόσο δύσκολο είναι το να καταλάβεις ότι υπήρχε οικονομικό θέμα και γι'αυτό δεν μπορούσα να το αποκτήσω; Όχι ότι περίμενα και κάτι καλύτερο...

Εσύ θα μου πεις σε τι θ' απαντήσω και σε τι όχι; 

Όπως σου είπα δε είμαι αρμόδιος να το ερμηνεύσω, ούτε μ' ενδιαφέρει.

5) Πλασιέ... Μάλιστα... Επίσης δεν μπαίνεις να κράξεις...

Μάλιστα ξανά... Moving on...

Για πολλοστή φορά, δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το τι χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε. Μπήκα να γράψω συγκεκριμένα για την (τότε) εφαρμογή της υπηρεσίας youtube σε WP. Δε το γύρισα σε vs ούτε είπα ότι το κινητό μου είναι καλύτερο από κάποιο άλλο. Αυτά τα κάνεις εσύ.

Υ.Γ: Όπως βλέπουμε, συμφωνείς  :-D

6BbClmN.png

Επεξ/σία από AlexKane
Δημοσ.

LINUX is dead? Κάτι ο Αύγουστος, κάτι η ζέστη, κάτι τα λόγια του παππά... Καλημέρα φίλτατοι! Όποιος μου βρει πως γίνεται integration μεταξύ google fit και ms health κέρασμα! Καλό μπάνιο!

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, η εξήγηση που δίνεις με το βύσμα και το ηχείο, ναι, δουλεύει εν μέρει, καθώς δεν είναι δυνατή τότε η αυξομείωση της έντασης του ήχου, τουλάχιστον στο Lumia 640. 

Συγγνώμη, παρέλειψα να σου απαντήσω πάνω σε αυτό. Αρχικά δεν μπορείς, ακολούθησε την διαδικασία που περιγράφω στην εφαρμογή και μετά πάτα το play button κάτω από την αυξομείωση του ήχου και θα ενεργοποιηθεί 

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη, παρέλειψα να σου απαντήσω πάνω σε αυτό. Αρχικά δεν μπορείς, ακολούθησε την διαδικασία που περιγράφω στην εφαρμογή και μετά πάτα το play button κάτω από την αυξομείωση του ήχου και θα ενεργοποιηθεί 

Ακολουθώντας τη διαδικασία, ναι, παίζει από το ηχείο.

Πατώντας και το πλήκτρο που λες κάτω από την αυξομείωση, όμως, ακούγεται σε μια συγκεκριμένη ένταση χωρίς δυνατότητα μείωσης/ενδυνάμωσης του ήχου.

Μιλάω για το Lumia 640 4G, οπότε για το μοντέλο που περιγράφεις εντός της εφαρμογής.

Δημοσ.

Ακολουθώντας τη διαδικασία, ναι, παίζει από το ηχείο.

Πατώντας και το πλήκτρο που λες κάτω από την αυξομείωση, όμως, ακούγεται σε μια συγκεκριμένη ένταση χωρίς δυνατότητα μείωσης/ενδυνάμωσης του ήχου.

Μιλάω για το Lumia 640 4G, οπότε για το μοντέλο που περιγράφεις εντός της εφαρμογής.

ακολουθώντας την διαδικασία φτάνεις εδώ;

34rdezr.jpg

βλέπεις το play button έχει το βελάκι ενώ κανονικά έπρεπε να έχει το pause. 

αν πατήσεις το βελάκι και κανεις αυξομείωση του ήχου πρέπει γίνει κάπως έτσι2cgbeyv.jpg

αυτό κάνω εγώ και δουλεύει.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες, φίλε μου. Ναι, δουλεύει έτσι.

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δουλειά σου και το χρόνο που αφιέρωσες να εξηγήσεις αναλυτικά.

Θεωρώ πως αν συνεχίσεις την εξέλιξη της εφαρμογής σου, οι Έλληνες χρήστες WP δεν θα έχουν ανάγκη καμίας άλλης εφαρμογής ραδιοφώνου.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος nokia lumia 930 αγορασμενο από ελλαδα και δεν έχει έρθει ακόμα ή αναβάθμιση. Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό από το να κάνω αναζήτηση από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου;

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος nokia lumia 930 αγορασμενο από ελλαδα και δεν έχει έρθει ακόμα ή αναβάθμιση. Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό από το να κάνω αναζήτηση από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου;

Απο wp8.1 δε πας στο Windows anniversary update... Θα κατεβάσεις το σύμβουλο αναβάθμισης, θα το τρέξεις και εάν το λουμιά σου είναι συμβατο (που είναι), θα αναβαθμιστεί σε windows 10 (10586.xxx). Αφού γίνει αυτό και το αφήσεις να τελειώσει με όλα τα updates από το store, μετα θα πας στις ρυθμίσεις ενημερώσεων να δεις εάν η 14393.67 (anniversary update) είναι διαθέσιμη. Το πιο πιθανό είναι να σε πάει πρώτα σε κάνα δύο αναβαθμίσεις της threshold πρώτα και μετα στη redstone. Ακολούθα σωστά τα βηματα, μη βιάζεσαι, κάθε φορα άφηνε το κινητό να τελειώνει με όλες τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών από το store και τα "πρόσθετα"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...