conjure Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Η εφαρμογη audiotica βρισκει αρκετη εως πολυ μουσικη για οποιον ενδιαφερει. Απο τη στιγμη που το youtube ανηκει στη google και ειναι η εφαρμογη με τεραστια ζητηση, σιγουρα η google θα κανει οτι περνα απο το χερι της να μην περασει σε wp. Οπως προφανως το ιδιο και για τις αλλες υπηρεσιες της. Η ms δινει εφαρμογες για ιος και αντροιντ με αλλο σκοπο, δεν περιμενει κατι τωρα αλλα πλαναρει για μετα απο καποια χρονια. Ειχε στον παρελθον πλατφορμα κινητου με πολλες εφαρμογες να κανεις τα παντα κυριολεκτικα. Δεν ειναι οτι δεν θα μπορουσαν να το κανουν εξαρχης, απλα θελουν να κανουν κατι αλλο, που μπορει να μη τους βγει κιολας. Τωρα θα ξεκινησουν με νεα προσεγγιση για τους ντιβελοπερς, πελατοκεντρικη με πιο sales γενικα φιλοσοφια που ισως να δημιουργησει κινητρα αν το εκμεταλευτουν σωστα χωρις να ειναι απλα σπαμαρισμα.
sdim Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ανέβασα μια εφαρμογή "ράδιο" πριν λίγες μέρες στο store. Φίλε μου, πολλά μπράβο για τη δουλειά σου. Είναι αλήθεια πως το θέμα του εξωτερικού ηχείου είναι ουσιώδες, για μένα τουλάχιστον, αλλά είναι μια εφαρμογή που δουλεύει χωρίς κατανάλωση data, οπότε πολύ κοντά στην αρχική εφαρμογή που ξήλωσαν (άγνωστο το γιατί και ανούσιο, κατ' εμέ). Θα ήθελα να εξελιχθεί ακόμα, όσον αφορά τα Αγαπημένα, ας πούμε, να μπαίνουν σε σειρά αναλόγως της συχνότητας και όχι αναλόγως του ποιον σταθμό αποθήκευσα πρώτο και τελευταίο. Επίσης, η εξήγηση που δίνεις με το βύσμα και το ηχείο, ναι, δουλεύει εν μέρει, καθώς δεν είναι δυνατή τότε η αυξομείωση της έντασης του ήχου, τουλάχιστον στο Lumia 640. Τελευταίο, αν ποτέ συνεχίσεις την ενημέρωση της εφαρμογής, το RDS, αλλά όχι τόσο σημαντικό όσο τα προαναφερθέντα. Σε ευχαριστούμε πολύ για τη δουλειά σου. Ήδη άφησα αξιολόγηση στο Store. Καλή συνέχεια. 1
freegr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πάντως ακόμα δεν έχουν έρθει στους υπολογιστές μας η περιβόητη αναβάθμιση, θα έρθει νωρίτερα στο κινητό?
hecorian Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το έβαλα με "κολπάκι" σε lumia 820 οι διαφορές είναι ευχάριστες... Ταχύτερο και χωρίς κολλήματα... 1
Retromaniac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πάντως ακόμα δεν έχουν έρθει στους υπολογιστές μας η περιβόητη αναβάθμιση, θα έρθει νωρίτερα στο κινητό? Στους υπολογιστές υπάρχει manual από την αρχή. Πήγαινε εδώ και κάνε update https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10/
ironmanvsthor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ναι, και εννοείται windows mobile 10. Νομίζω είναι και universal windows app.
ironmanvsthor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 υπαρχει κατι αντιστοιχο του snapchat για win10? specter : http://mspoweruser.com/3rd-party-snapchat-client-specter-updated-to-version-2-0/
GBorb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Σημερα μετα την αναβαθμιση και Hard Reset στο 535 (Ειχα φορτωσει πολλες εφαρμογες που δεν ηθελα), δεν περναει το Viber. Κολλαει στο Restoring User Data στο Store μετα την εγκατασταση και πριν μου ζητησει ξανα ενεργοποιηση. Ουτε μεσα στα app φαινεται. Εκανα δευτερη φορα Hard Reset και παλι τα ιδια. Καμια ιδεα? Κατα τα αλλα το κινητο παει σφαιρα. Κάτι έχει σωθεί στο backup που είναι λάθος. Πήγαινε στα settings και κλείσε το backup για τα apps προσωρινά. Δεν είμαι σίγουρος αν θα σταματήσει να το τραβάει ή είναι απλά για να σταματήσει να παίρνει backup μελλοντικά. Αν σταματήσει να το τραβάει όταν κατεβάζει app, μάλλον θα παίξει... Κατέβασε την εφαρμογή και ξανανοιξέ το. Το αφησα ολη νυχτα μονο του και το πρωι ειχε τελειωσει. Ανοιγει κανονικα το Viber. Καλα μιλαμε το κινητο παει καλυτερα απο οτι στα 8.1 και η μπαταρια super 1
ikaros21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 To link για το specter δεν δουλεύει και δεν το βρίσκω στο store
Retromaniac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 To link για το specter δεν δουλεύει και δεν το βρίσκω στο store https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/specter/9nblggh5kldb "This app is temporarily unavailable. I'm sorry!"
Xristaras12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πάντως ακόμα δεν έχουν έρθει στους υπολογιστές μας η περιβόητη αναβάθμιση, θα έρθει νωρίτερα στο κινητό? Μια χαρά έχει βγει εδώ και 1 εβδομάδα η ενημέρωση και την έχουν πάρει.Κάτι αλλο συμβαίνει σε σένα.
ironmanvsthor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 ορίστε https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/%CE%A1%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF/9nblggh4t57f πολύ καλή εφαρμογή, ευχαριστούμε! Ήδη την κατέβασα σε 930 και 640. Κανα κόλπο να την τρέξω σε 950; μακάρι η Microsoft να δώσει τα apis ώστε να κανεις περισσότερα. Και πάλι μπράβο! Έβαλα το λινκ σου σε πόστ μου στα techblog και my phone. 1
kakomirogloy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 windows 10 mobile... χαχαχαχαχα sorry lumia users FeelBadMan Εσύ τώρα τι κράζεις ρε σύντροφε με το Samsung των 20ευρώ δηλαδή? Υ.Γ. Φακό έχει τελικά?
rainboy1981 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Φίλε μου, πολλά μπράβο για τη δουλειά σου. Είναι αλήθεια πως το θέμα του εξωτερικού ηχείου είναι ουσιώδες, για μένα τουλάχιστον, αλλά είναι μια εφαρμογή που δουλεύει χωρίς κατανάλωση data, οπότε πολύ κοντά στην αρχική εφαρμογή που ξήλωσαν (άγνωστο το γιατί και ανούσιο, κατ' εμέ). Θα ήθελα να εξελιχθεί ακόμα, όσον αφορά τα Αγαπημένα, ας πούμε, να μπαίνουν σε σειρά αναλόγως της συχνότητας και όχι αναλόγως του ποιον σταθμό αποθήκευσα πρώτο και τελευταίο. Επίσης, η εξήγηση που δίνεις με το βύσμα και το ηχείο, ναι, δουλεύει εν μέρει, καθώς δεν είναι δυνατή τότε η αυξομείωση της έντασης του ήχου, τουλάχιστον στο Lumia 640. Τελευταίο, αν ποτέ συνεχίσεις την ενημέρωση της εφαρμογής, το RDS, αλλά όχι τόσο σημαντικό όσο τα προαναφερθέντα. Σε ευχαριστούμε πολύ για τη δουλειά σου. Ήδη άφησα αξιολόγηση στο Store. Καλή συνέχεια. Εγω σε ευχαριστώ που προτίμησες την εφαρμογή μου. Το θέμα με το εξωτερικό ηχείο είναι προτεραιότητα για μένα. Δυστυχώς με κλειδωμένο το api δεν μπορώ να κάνω κάτι.Αλλάζω τον κώδικα συνέχεια μήπως και κοροϊδέψω το λειτουργικό αλλά τίποτα πολύ καλή εφαρμογή, ευχαριστούμε! Ήδη την κατέβασα σε 930 και 640. Κανα κόλπο να την τρέξω σε 950; μακάρι η Microsoft να δώσει τα apis ώστε να κανεις περισσότερα. Και πάλι μπράβο! Έβαλα το λινκ σου σε πόστ μου στα techblog και my phone. Να σαι καλά φίλε μου. Αν υπάρχει το chip του ραδιοφώνου στη συσκεύη τότε θα τρέχει κανονικά η εφαρμογή
AlexKane Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 1) Φίλε μου, δεν είσαι προγραμματιστής προφανώς, άρα σου λείπουν βασικές γνώσεις. Η MS στα WP γενικότερα, γράφει σε C#. Η Google δεν δέχτηκε μία εφαρμογή γραμμένη στην δεδομένη γλώσσα για WP και ζήτησε HTML5, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο και αιτία. Τα facts μου είναι ολόσωστα, google is your friend (obviously), try it... Όπως θα δούμε μαζί στη συνέχεια, οι βασικές γνώσεις λείπουν από εσένα, ενώ η αναζήτηση είναι περιττή ώστε να αντικρούσω ανυπόστατους ισχυρισμούς. Το ότι η msft γράφει C# δε σημαίνει ότι δε μπορεί να γράψει HTML5, εκτός και αν για κάποιο λόγο δε θέλει. Ο λόγος είναι ότι το WP8 δεν έχει ικανή υποστήριξη για HTML5, γι' αυτό δε την έγραψε η msft. Διότι θα ήταν άχρηστη, δε θα λειτουργούσε. Το ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος το λέει ο YngwieMalmsteen. Στη βιομηχανία λογισμικού, άμα εσύ έμαθες μόνο μια γλώσσα προγραμματισμού (λέμε τώρα) και δε μπορείς να μάθεις άλλες, είναι δικό σου πρόβλημα. Ασφαλώς, τα facts σου είναι παντελώς λάθος. 2) Εγώ μίλησα για τα Google Apps. Δεν μίλησα για άλλους. Ο καθένας έχει τον λόγο του, αλλά δεν μπορείς να αρνείσαι το γεγονός ότι αν υπήρχαν google apps, θα αγόραζε πολύ πιο απενοχοποιημένα ο κόσμος WP και θα τους έδινε ευκαιρία. Τουτέστιν, μεγαλύτερο user pool, άρα και περισσότερους προγραμματιστές on board. Δεν υφίσταται γεγονός με ΑΝ και ΘΑ. Από τις πιθανότητες 1ου έτους ονομάζεται ενδεχόμενο και συνοδεύεται από πιθανότητα. Οι εφαρμογές της msft στο WM είναι ακόμα για τα σκουπίδια και θα έπρεπε να την είχε βοηθήσει η goog, η οποία είναι ανταγωνιστής; Είσαι σοβαρός; Τι θα έκανε η goog, θα ξαναέγραφε όλα τα apps κάθε φορά που η msft έβγαζε νέα έκδοση του ΛΣ; Κάθε χρόνο reboot η στρατηγική, reboot οι εφαρμογές με μισά χαρακτηριστικά και ένα σωρό bugs διότι προφανώς, πότε να προλάβουν να τα διορθώσουν και να αποκτήσουν feature parity ...και πάει λέγοντας. Επίσης, ποια apps της goog λείπουν; Η msft διαθέτει πλήρη σουίτα εφαρμογών για το WP. Το ποσοστό σε MAU δεν αρκεί να το κατοχυρώσεις, θα πρέπει να μπορείς να το διατηρήσεις. Η msft, με το WM10 έδωσε τη χαριστική βολή. Μετέτρεψε το υψηλότερο ποσοστό ~4% που είχε σε ~0.τίποτα%. Μπήκαν έτσι όλα τα καρφιά στο φέρετρο. 3) Σφραγισμένος τάφος δεν ήταν και δεν είναι ούτε σήμερα. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους. Οποιοδήποτε λειτουργικό έφτασε σε χαμηλά νούμερα, έκλεισε. Η MS ακόμα το κρατάει. Αν και όχι όσο θα ήθελε ο κόσμος, αλλά ακόμα το κρατάει. Αν δεν σαν αρέσει, δεν αγοράζετε. Όσο υπάρχει έστω και ένας στον πλανήτη που αγοράζει, και υπάρχουν επιλογές σε συσκευές, το λειτουργικό δεν έχει σφραγισμένο τάφο. Είναι σφραγισμένος σε αεροστεγές κενό και δεν ανοίγει με τίποτα. It's dead good! Απλά όσοι είναι μέσα στον τάφο δε βλέπουν τι γίνεται στον έξω κόσμο. Επίσης, το Linux έχει χαμηλό ποσοστό ~1,5% εδώ και 20 χρόνια. Εάν είχες έστω και την παραμικρή σχέση με Η/Υ θα το είχες αντιληφθεί και δε θα έλεγες τέτοιες μπαρούφες. 5) Τι με νοιάζει πως συζητάτε; Τι είμαστε; Όλοι ίδιοι; Επίσης, δεν επιτέθηκε κανένας σε εσένα. Απάντησα όπως άρμοζε στον Andreas231. Θα έπρεπε να σε νοιάζει, αφού είσαι σε forum. Όταν συνομιλείς με κάποιον, προϋποτίθενται κοινώς αποδεκτοί κανόνες συμπεριφοράς. Συνέχισε τώρα να μπαίνεις σε όλα τα θέματα των Windows, και προσπάθησε να αλλάξεις γνώμη στους χρήστες του. Δε προσπάθησα να αλλάξω καμία γνώμη σε κανέναν. Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στην εφαρμογή του youtube. Εσύ κάνεις τον πλασιέ, με τις συσκευές και τα ψευτό-διλήμματά σου όπως θα δούμε μαζί παρακάτω. Υ.Γ.: 2μιση χρόνια χρήστης Lumia 920, και νυν Xiaomi Redmi Note 3. Όσο και να κοπανιέστε, το android έχει ακόμα παιδικές ασθένειες. Δεν είπα κάποιος ότι τα Android και iOS είναι τέλεια, ούτε είπα ότι το WM είναι υποδεέστερο ΛΣ από το Android. Μίλησα συγκεκριμένα για το φιάσκο που αφορά τα ψέματα της msft σχετικά με την τότε εφαρμογή του youtube. Άλλαζα χωρίς δεύτερη σκέψη το android μου για Lumia 950. Χωρίς να θέλω να σε βάλω σε έξοδα, από τη στιγμή που σε καλύπτει το 950 δε βλέπω για ποιο λόγο να μη το επιλέξεις. Βέβαια, το πως αυτό σχετίζεται με την εφαρμογή του youtube δεν είμαι αρμόδιος να το ερμηνεύσω. Βλέπεις, είναι που μπήκα για να πείσω τους χρήστες των windows ν' αλλάξουν ΛΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα