Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Smartphone >>win 10 > nokia 3310

Definition - What does Feature Phone mean?

A feature phone is a type of mobile phone that has more features than a standard cellphone but is not equivalent to a smartphone. Feature phones can make and receive calls, send text messages and provide some of the advanced features found on a smartphone. Feature phones were primarily designed for consumers who want a multifunctional mobile phone but aren't willing to pay the higher prices associated with true smartphones.

Feature phones are also known as dumbphones, a retronym to contrast them with smartphones.

H ακριβης περιγραφη των windows. Με 30-40 ευρω βρισκεις ισαξια απο Ινδια ή Αφρικη.

Θέλει εξυπνάδα να καταλάβεις τον σαρκασμό. Δεν εκπλήσσομαι...

• Like 2
  • Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Smartphone >>win 10 > nokia 3310

Definition - What does Feature Phone mean?

A feature phone is a type of mobile phone that has more features than a standard cellphone but is not equivalent to a smartphone. Feature phones can make and receive calls, send text messages and provide some of the advanced features found on a smartphone. Feature phones were primarily designed for consumers who want a multifunctional mobile phone but aren't willing to pay the higher prices associated with true smartphones.

Feature phones are also known as dumbphones, a retronym to contrast them with smartphones.

H ακριβης περιγραφη των windows. Με 30-40 ευρω βρισκεις ισαξια απο Ινδια ή Αφρικη.

Μπράβο. Μας τάπωσες. Τράβα πίσω στη σπηλιά σου τώρα.

Είναι, αφού τα ποσοστά όσων αναφέρεις είναι στα τάρταρα. Και στο desktop και στο mobile. Το τι ΘΑ γίνει, ΘΑ το δούμε. Σήμερα όμως, δεν αποτελεί επιχείρημα.

Δεν έβαλα στη συζήτηση το desktop, αλλά την πλειοψηφία των χρηστών που εκτίθενται σε διαφημίσεις, σε αυτό.

Εσύ λές:

...και εγώ σου απαντάω, λέγοντας ότι αυτό ισχύει παντού. Και στο WinMo, η (όποια) πλειοψηφία των χρηστών, απολαμβάνει τις διαφημίσεις της αγαπημένης τους goog, ανεξάρτητα από την ανυπαρξία εφαρμογών και τη χαμηλή ποιότητα των όσων ήδη υπάρχουν.

Το ότι η msft μπλόκαρε τις διαφημίσεις και επέτρεψε τη λήψη βίντεο στην εφαρμογή που η ίδια έγραψε σκόπιμα, με σκοπό να θυματοποιήσει άλλους για την παταγώδη αποτυχία της στο mobile, είναι κοροϊδία απέναντι στους χρήστες της, η πλειοψηφία των οποίων (με ή χωρίς apps) θα βλέπει διαφημίσεις. That's all.

Ρε ψηλέ, get your facts right.

​Όταν η google έκοψε την εφαρμογή του YouTube, η MS απάντησε ότι βγάλανε εφαρμογή με τις βιβλιοθήκες που τους έδωσαν. Αν θέλανε καινούρια εφαρμογή, ας στέλνανε νέες.

​Μία βδομάδα μετά η MS έβγαλε update με την εφαρμογή του YouTube ΜΕ διαφημίσεις και ΧΩΡΙΣ την επιλογή download.

Γιατί την έκοψε ΠΑΛΙ η google;

​Γιατί δεν ήταν γραμμένη σε HTML5, "για να έχουν οι χρήστες την καλύτερη εμπειρία". Τη στιγμή που σε καμία από τις άλλες πλατφόρμες δεν ήταν/είναι γραμμένη σε HTML5 η εφαρμογή.

​Μην τα ρίχνεις στην MS.

​Η αγαπημένη σου Google, προσπάθησε να σφραγίσει τον τάφο των WP8/8.1 με την έλλειψη Google Apps.

​That's the truth. Over and out...

• Like 3
Δημοσ.

Είναι, αφού τα ποσοστά όσων αναφέρεις είναι στα τάρταρα. Και στο desktop και στο mobile. Το τι ΘΑ γίνει, ΘΑ το δούμε. Σήμερα όμως, δεν αποτελεί επιχείρημα.

Δεν έβαλα στη συζήτηση το desktop, αλλά την πλειοψηφία των χρηστών που εκτίθενται σε διαφημίσεις, σε αυτό.

Εσύ λές:

...και εγώ σου απαντάω, λέγοντας ότι αυτό ισχύει παντού. Και στο WinMo, η (όποια) πλειοψηφία των χρηστών, απολαμβάνει τις διαφημίσεις της αγαπημένης τους goog, ανεξάρτητα από την ανυπαρξία εφαρμογών και τη χαμηλή ποιότητα των όσων ήδη υπάρχουν.

Το ότι η msft μπλόκαρε τις διαφημίσεις και επέτρεψε τη λήψη βίντεο στην εφαρμογή που η ίδια έγραψε σκόπιμα, με σκοπό να θυματοποιήσει άλλους για την παταγώδη αποτυχία της στο mobile, είναι κοροϊδία απέναντι στους χρήστες της, η πλειοψηφία των οποίων (με ή χωρίς apps) θα βλέπει διαφημίσεις. That's all.

Μα δεν μιλησα για το μελλον αλλα για το τι συμβαινει αυτή την στιγμη στο desktop. Υπαρχουν πολλες απλες λυσεις.

Στα win10 mobile δεν απολαμβανει κανενας διαφημισεις γιατι πολύ απλα δεν υπαρχει επισημη εφαρμογή. Και όπως ειπα μακαρι να συνεχιστεί ετσι. Οσο για τις δικαιολογιες της Google απλα είναι αστειες και το ξερεις. Πρωτα με τις απαιτησεις περι HTML5 και αργοτερα με τις διαφημισεις. Μετα το πρωτο Block αν θυμασαι η MS ζητησε από την Google να συνεργαστουν και να της δωσει access σε καποιο API ώστε να εφαρμοσει τις διαφημισεις. Guess what. Η Google αρνηθηκε. Οι λογοι που μπλοκαρε την εφαρμογή ηταν αλλοι αλλα αυτό δεν είναι το καταλληλο topic για αυτή την συζητηση.

Δημοσ.

Θέλει εξυπνάδα να καταλάβεις τον σαρκασμό. Δεν εκπλήσσομαι...

hint: για να μπορεσεις να σαρκαστεις καποιον πρεπει να γραψεις κατι που να ειναι εξυπνο, αστειο  και οχι χοντροκομμενο.

Αντιθετα εσυ μου εδωσες πατημα να σου εξηγησω οτι εχεις παρανοησει, στο οτι νομιζεις οτι εχεις ενα smartphone. Αν ειχε κατι τετοιο θα ειχες εφαρμογες οπως pokemon go , snapchat , pinterest, tinder, bbc news ,gmail, soundcloud, amazon κλπ

Για να ειμαι ειλικρινης με κινητα οπως το lumia 640 με snap 212 ,1 gb ram και 8 gb αποθηκευτικο χωρο δεν ξερω καν αν θα ειχε νοημα η υποστηριξη τετοιων εφαρμογων σε ενα τετοιο περιβαλλον.Οταν η ms βγαλει smartphone θα τα κρινουμε αναλογως.

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθείστε να μιλάτε χωρίς ειρωνίες αλλά με επιχειρήματα. Είναι άσχημο να πέφτει έτσι το επίπεδο της συζήτησης. Μιλάω και για τους μεν και για τους δε. Φιλικά πάντα :)

hint: για να μπορεσεις να σαρκαστεις καποιον πρεπει να γραψεις κατι που να ειναι εξυπνο, αστειο και οχι χοντροκομμενο.

Αντιθετα εσυ μου εδωσες πατημα να σου εξηγησω οτι εχεις παρανοησει, στο οτι νομιζεις οτι εχεις ενα smartphone. Αν ειχε κατι τετοιο θα ειχες εφαρμογες οπως pokemon go , snapchat , pinterest, tinder, bbc news ,gmail, soundcloud, amazon κλπ

Για να ειμαι ειλικρινης με κινητα οπως το lumia 640 με snap 212 ,1 gb ram και 8 gb αποθηκευτικο χωρο δεν ξερω καν αν θα ειχε νοημα.

Για να είμαστε ειλικρινείς ένα Windows 10 mobile based κινητό, συμπεριφέρεται πολύ καλύτερο από ένα android based με αυτά τα σπεκς. Είχα το 735 με σχεδόν ίδια σπεκς και έτρεχε όσο smooth γινόταν. Αντίστοιχη εμπειρία χρήσης με αυτά τα σπεκσ δεν υπάρχει σε android συσκευή και αν υπάρχει θα είναι για 2-3 μήνες το πολύ. Μετά θα αρχίσουν τα λαγκ, τα κρασαρίσματα και οι εφαρμογές που προανέφερες θα δουλεύουν με δυσκολία. Και στα λέω αυτά επειδή έχει τύχει να έχω δουλέψει πάνω και στα δυο λειτουργικά για να έχω πλήρη άποψη.

Όσον αφορά τις εφαρμογές, προφανώς ένας χρήστης που είναι σε Windows 10 δεν ενδιαφέρεται για εφαρμογές του τύπου Snapchat, Pokémon go και tinder. προφανώς και αν νομίζεις ότι αυτές οι εφαρμογές κάνουν τα smartphone πρέπει να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα. Επίσης Gmail δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται στο store καθώς η native εφαρμογή mail της Microsoft είναι κάτι παραπάνω από άριστη. Το amazon υπήρχε αλλά το κατήργησαν και τώρα βγάζουν universal. Επίσης είδησης μπορείς να παρακολουθείς από την εφαρμογή της Microsoft η οποία είναι εξίσου καλή και αναβαθμίζεται μέρα παράμέρα. Τα υπόλοιπα τα κάνεις και από τον browser.

Όπως και να 'χει το κάθε λειτουργικό έχει τα καλά του έχει και τα κακά του και το καθένα έχει πλεονεκτήματα πάνω στα άλλα.

Αυτά και σόρρυ για το κατεβατό!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

pokemon go/snapchat υπαρχουν εφαρμογες εκτος store (θελουν side load)

tinder υπαρχει το 6tin

pinterest δεν ξερω καν τι είναι και αμφιβαλλω αν αυτος που το ανεφερε το χρησιμοποιει καν. :D

amazon θα βγει UWP

gmail υποστηρίζεται από τον Native client

Δημοσ.

Φιλε μου και εγω εχω δουλεψει και στα δυο λειτουργικα για αυτο οπως ενα παιδι εγραψε πιο πανω οσοι εχουν windows 10 μονο τελεια τα λενε ενω δεν ειναι καθολου ετσι.  Το θεμα δεν ειναι να παραπληροφορουμε το κοσμο επειδη αγορασαμε το ταδε κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου και εγω εχω δουλεψει και στα δυο λειτουργικα για αυτο οπως ενα παιδι εγραψε πιο πανω οσοι εχουν windows 10 μονο τελεια τα λενε ενω δεν ειναι καθολου ετσι. Το θεμα δεν ειναι να παραπληροφορουμε το κοσμο επειδη αγορασαμε το ταδε κινητο.

Δεν είναι καθόλου τέλεια τα wp σε αυτό συμφωνώ. Είμαι από τα win8 μέχρι τώρα και θα είμαι τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αναβάθμιση αλλά έδειξα παραπάνω υπομονή απ ότι έπρεπε αλλά σιγά σιγά ανταμείβομαι νομίζω.

Προσωπικά δεν θα συνιστούσα σε κανέναν φίλο τα wp αλλά εξαρτάται πάντα από την χρήση που κάνει ο καθένας. Ένας μεγάλος άνθρωπος στον πχ που θέλει απλά να μην κολλάει και να κάνει τα απλά μπορεί να βασιστεί στα Windows. Από εκεί και πέρα ακόμα must εφαρμογές αν σε καλό στάδιο θέλουν ακόμα δρόμο βλέπε Facebook beta, messenger. Στην επόμενη αναβάθμιση υποθέτω πια το λειτουργικό θα έχει φτάσει όμως σε άριστο στάδιο και θα είναι πια αυτό που πρέπει ενώ οι βασικές εφαρμογές θα έχουν πάρει την τελική τους μορφή.

Για παράδειγμα πριν το anniversary update προσωπικά (Lumia 930) και ένας φίλος (950xl) αντιμετωπίζαμε τεράστια προβλήματα υπερθέρμανσης και έφταιγε καθαρά το λειτουργικό. Το έβαζα στο ψυγείο με το power bank αν το πιστεύεις για να μην καίει καθώς με λίγη χρήση και φόρτιση μαζί δεν γινόταν να το πιάσεις χωρίς θήκη ή πετσέτα, άσε που φόρτιζε 1% το μισάωρο και η μπαταρία κράταγε 1 ώρα το πάρα πολύ. Γι αυτό σου λέω έχω προσωπικά δείξει απίστευτη υπομονή στο λειτουργικό αλλά σιγά σιγά αυτές τις παιδικές ασθένειες τις φτιάχνει.

Τώρα το κινητό δεν ανεβάζει θερμοκρασίες, η μπαταρία του κρατάει αρκετά και όλη του η λειτουργία είναι πολύ πιο σταθερή και γρήγορη. Θέλει δρόμο όμως και πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ψηλέ, get your facts right.

​Όταν η google έκοψε την εφαρμογή του YouTube, η MS απάντησε ότι βγάλανε εφαρμογή με τις βιβλιοθήκες που τους έδωσαν. Αν θέλανε καινούρια εφαρμογή, ας στέλνανε νέες.

​Μία βδομάδα μετά η MS έβγαλε update με την εφαρμογή του YouTube ΜΕ διαφημίσεις και ΧΩΡΙΣ την επιλογή download.

Γιατί την έκοψε ΠΑΛΙ η google;

​Γιατί δεν ήταν γραμμένη σε HTML5, "για να έχουν οι χρήστες την καλύτερη εμπειρία". Τη στιγμή που σε καμία από τις άλλες πλατφόρμες δεν ήταν/είναι γραμμένη σε HTML5 η εφαρμογή.

​Μην τα ρίχνεις στην MS.

Τα δικά σου facts είναι λάθος - προφανώς.

Την πρώτη φορά, η εφαρμογή παραβιάζει τους όρους χρήσης της υπηρεσίας, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του youtube. Η msft τους παραβίασε κανονικά.

Τη δεύτερη φορά, η εφαρμογή δεν ήταν HTML5. Το τι γίνεται στις άλλες πλατφόρμες είναι άσχετη δικαιολογία. Στις άλλες πλατφόρμες οι εφαρμογές είχαν γραφτεί χρόνια πριν, με αποτέλεσμα να μην είναι HTML5. Η msft δε την έγραψε για άλλες πλατφόρμες. Την έγραψε για windows phone.

​Μην τα ρίχνεις στην MS.

Μόνο η εφαρμογή του youtube λείπει; Όλες οι άλλες εταιρίες που δεν έχουν επίσημες εφαρμογές στο store της msft και όλοι οι devs είναι μέλη συνωμοσίας; Να κατηγορήσω τους developers και τους χρήστες; Αυτό κάνεις εσύ; Όπως φαίνεται παρακάτω, ναι.

​Η αγαπημένη σου Google, προσπάθησε να σφραγίσει τον τάφο των WP8/8.1 με την έλλειψη Google Apps.

​That's the truth. Over and out...

Ο τάφος ήταν ήδη σφραγισμένος. Απλά, η msft προσπάθησε να τον ανοίξει.

Μπράβο. Μας τάπωσες. Τράβα πίσω στη σπηλιά σου τώρα.

Η ποιότητά σου αυτό σου υποδεικνύει. Να βάζεις ταμπέλες και να προσβάλεις όποιον λέει ότι δε θέλεις ν' ακούσεις.

Με τον privateer βλέπεις να συζητάμε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς;

Αφού δεν έχεις επίπεδο μείνε εκτός συζήτησης.

Δημοσ.

Πιο είναι το θέμα είπαμε???κράξτε τα wp??γιατί κάπου διάβασα για ένα update που ακόμα δεν πήρα στο 550

• Like 1
Δημοσ.

Οντως το 950 πλεον ειναι οπως θα επρεπε να ειχε βγει εξαρχης. Μεχρι και σε 730 ειναι εξαιρετικη η εμπειρια χρησης. Δεν ξερω αν τα αντροιντ η τα ιος ειναι καλυτερα, αυτο οπως το κρινει ο καθενας με τις αναγκες του. Αυτο που βλεπω γενικα ειναι πως οι χρηστες wp δεν νομιζω οτι πολυασχολουνται με οοοολες τις εφαρμογες, ισως ειναι αλλο κοινο, οπως εγω.

• Like 1
Δημοσ.

@AlexKane οι devs φταίνε σε έναν βαθμό που το store των Windows είναι φτωχό ναι αλλά έχει μια λογική αυτό γιατί είχαν πάντα μικρό ποσοστό αγοράς. Κι εγώ αν ήμουν developer τελευταίο θα κοίταγα το συγκεκριμένο os. Από εκεί και πέρα προφανώς φταίει και η Microsoft δεν γίνεται μα φταίει μόνο ο ένας και φταίει γιατί δεν ενδιαφέρεται για την δικιά της πλατφόρμα και το έχει αποδείξει περίτρανα ουκ ολίγες φορές.

Η ταφόπλακα των Windows phone ανοίχτηκε όταν βγήκαν τα 10. Πριν τα 10 είχαν σημειώσει τα μεγαλύτερα ποσοστά στην ιστορία του os που σε αγορές όπως η Ιταλία και η Γαλλία ήταν και πάνω από 10%. Η Microsoft ΠΑΛΙ έσφαλε με το να βγάλει ένα λειτουργικό μήνες πιο μετά απ ότι είχε προγραμματίσει και γεμάτο bug. Τιμωρήθηκε γι αυτό πρώτα από τα review του ίντερνετ του τύπου "μην αγοράσετε κινητά me windows" και αργότερα από τους ίδιους τους καταναλωτές που κάποτε την είχαν στηρίξει και έριξαν στα τάρταρα τα ποσοστά έτσι όπως ακριβώς άξιζε

• Like 1
Δημοσ.

Οσο για τις δικαιολογιες της Google απλα είναι αστειες και το ξερεις.

Συγνώμη αλλά δε νομίζω. Είναι αστεία η δικαιολογία του copyright; Το να κατεβάζει κάποιος μουσική και ταινίες με προστασία πνευματικών δικαιωμάτων. Το περιεχόμενο αυτό δεν είναι ιδιοκτησία της goog.

Γιατί η msft δε βγάζει μια δικιά της εφαρμογή να κατεβάζεις δωρεάν μουσική από το groove;

Πρωτα με τις απαιτησεις περι HTML5 και αργοτερα με τις διαφημισεις. Μετα το πρωτο Block αν θυμασαι η MS ζητησε από την Google να συνεργαστουν και να της δωσει access σε καποιο API ώστε να εφαρμοσει τις διαφημισεις. Guess what. Η Google αρνηθηκε. Οι λογοι που μπλοκαρε την εφαρμογή ηταν αλλοι αλλα αυτό δεν είναι το καταλληλο topic για αυτή την συζητηση.

Το πρώτο προηγούμενο ήταν η παραβίαση του TOS.

Στη συνέχεια, η msft έκανε βούκινο ότι η goog θέλει να την καταστρέψει (λες και η goog φταίει που δεν έχει επίσημες εφαρμογές), ενώ στη συνέχεια έφερε τα μπρός πίσω, ότι δήθεν θέλει να συνεργαστούν.

Τελικά η msft έγραψε την εφαρμογή σε HTML5;

Η goog έκλεισε τις εφαρμογές των 3rd party devs (που φταίνε γιατί δε βγάζουν apps) για να καταστρέψει τη msft; Ή μήπως όχι;

Για τις εφαρμογές στο desktop διαφωνώ. Ο edge τι ποσοστό χρήσης έχει; Είναι κάτι που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία; Το groove music; Όλοι στο youtube ακούνε (σάπια ποιότητα, αλλά έτσι είναι).

ikaros21: Ρίξε μία ματιά εδώ. Αξίζει μια γρήγορη ανάγνωση.

Η συμπεριφορά που είδες από πλευράς msft απέναντι στους χρήστες είναι η ίδια και για τους devs, με μία μικρή διαφορά. Ο developer πρέπει να ξοδέψει αρκετό χρόνο και χρήμα για ολόκληρο τον κύκλο ανάπτυξης των εφαρμογών του. Έχει μεγαλύτερο stake από το χρήστη. Θα σου γράψει την εφαρμογή μια φορά για τα 7, θα την ξαναγράψει άλλη μια φορά για τα 8. Guess what? Όταν του ζητήσεις να το ξανακάνει για τα 10, νομίζω ξέρεις τι απάντηση θα πάρεις. Έχει ανθρώπους (devs) οποίοι χάσανε πολλά λεφτά με τη msft να βαυκαλίζεται με το windows phone. Προγραμματιστές είναι όχι kamikaze.

Δημοσ.

Τα δικά σου facts είναι λάθος - προφανώς.

Την πρώτη φορά, η εφαρμογή παραβιάζει τους όρους χρήσης της υπηρεσίας, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του youtube. Η msft τους παραβίασε κανονικά.

Τη δεύτερη φορά, η εφαρμογή δεν ήταν HTML5. Το τι γίνεται στις άλλες πλατφόρμες είναι άσχετη δικαιολογία. Στις άλλες πλατφόρμες η εφαρμογές είχαν γραφτεί χρόνια πριν, με αποτέλεσμα να μην είναι HTML5. Η msft δε την έγραψε για άλλες πλατφόρμες. Την έγραψε για windows phone.

Μόνο η εφαρμογή του youtube λείπει; Όλες οι άλλες εταιρίες που δεν έχουν επίσημες εφαρμογές στο store της msft και όλοι οι devs είναι μέλη συνωμοσίας; Να κατηγορήσω τους developers και τους χρήστες; Αυτό κάνεις εσύ; Όπως φαίνεται παρακάτω, ναι.

Ο τάφος ήταν ήδη σφραγισμένος. Απλά, η msft προσπάθησε να τον ανοίξει.

Η ποιότητά σου αυτό σου υποδείχνει. Να βάζεις ταμπέλες και να προσλάβεις όποιον λέει ότι δε θέλεις ν' ακούσεις.

Με τον privateer βλέπεις να συζητάμε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς;

Εάν δεν έχεις επίπεδο μείνε εκτός συζήτησης.

1) Φίλε μου, δεν είσαι προγραμματιστής προφανώς, άρα σου λείπουν βασικές γνώσεις.

​Η MS στα WP γενικότερα, γράφει σε C#. Η Google δεν δέχτηκε μία εφαρμογή γραμμένη στην δεδομένη γλώσσα για WP και ζήτησε HTML5, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο και αιτία. Τα facts μου είναι ολόσωστα, google is your friend (obviously), try it...

2) Εγώ μίλησα για τα Google Apps. Δεν μίλησα για άλλους. Ο καθένας έχει τον λόγο του, αλλά δεν μπορείς να αρνείσαι το γεγονός ότι αν υπήρχαν google apps, θα αγόραζε πολύ πιο απενοχοποιημένα ο κόσμος WP και θα τους έδινε ευκαιρία. Τουτέστιν, μεγαλύτερο user pool, άρα και περισσότερους προγραμματιστές on board.

3) Σφραγισμένος τάφος δεν ήταν και δεν είναι ούτε σήμερα. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους. Οποιοδήποτε λειτουργικό έφτασε σε χαμηλά νούμερα, έκλεισε. Η MS ακόμα το κρατάει. Αν και όχι όσο θα ήθελε ο κόσμος, αλλά ακόμα το κρατάει. Αν δεν σαν αρέσει, δεν αγοράζετε.

​Όσο υπάρχει έστω και ένας στον πλανήτη που αγοράζει, και υπάρχουν επιλογές σε συσκευές, το λειτουργικό δεν έχει σφραγισμένο τάφο.

4) Μάθε να διαβάζεις. Δεν απάντησα σε εσένα. Να πω ότι δεν έχω κάνει παράθεση τον Andreas231, κομμάτια να γίνει. Αλλά αν με ολόκληρη παράθεση, νομίζεις ότι μιλάω σε σένα, βουρ για οφθαλμίατρο.

5) Τι με νοιάζει πως συζητάτε; Τι είμαστε; Όλοι ίδιοι; Επίσης, δεν επιτέθηκε κανένας σε εσένα. Απάντησα όπως άρμοζε στον Andreas231.

​Συνέχισε τώρα να μπαίνεις σε όλα τα θέματα των Windows, και προσπάθησε να αλλάξεις γνώμη στους χρήστες του.

​There's a thin line between fanboy and troller.

​Υ.Γ.: 2μιση χρόνια χρήστης Lumia 920, και νυν Xiaomi Redmi Note 3. Όσο και να κοπανιέστε, το android έχει ακόμα παιδικές ασθένειες.

​Άλλαζα χωρίς δεύτερη σκέψη το android μου για Lumia 950.

• Like 1
Δημοσ.

@AlexKane

Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες. Το άρθρο ουσιαστικά λέει πάνω κάτω αυτό που έγραψα κι εγώ. Η Microsoft αποδεικνύει συνέχεια ότι δεν θέλει να βοηθήσει το ίδιο της το λειτουργικό. Το store θα είναι πάντα το μεγάλο αγκάθι των windows 10 όσο η εταιρία ακολουθάει την ίδια τακτική και όσες εφαρμογές βγουν, θα βγαίνουν και θα αναπτύσσονται με ρυθμούς χελώνας. Απορίας άξιο για έναν κολοσσό που ρίχνει πολλά δις για εξαγορά άλλων εταιριών αλλά ταυτόχρονα χαντακώνει το λειτουργικό της. Ίσως μερικά πράγματα εγώ κι εσύ και οποιοσδήποτε άλλος να μην βλέπουμε ή να μην καταλαβαίνουμε και να ξέρουν τι κάνουν και που αξίζει κα ρίξουν λεφτά. Μάλλον το δεύτερο ισχύει

@YngwieMalmsteen τα περί ταφόπλακας του λειτουργικού προφανώς είναι μεταφορικά αλλά από τη στιγμή που ήρθε τόσο μεγάλη πτώση στα ποσοστά του δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα σε αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Τα ποσοστά των Windows στα κινητά έπεσαν τραγικά πολύ και συνεχίζουν να πέφτουν. Ποικιλία σε συσκευές δεν υπάρχει και η Microsoft ίσως το τελευταίο wp που έβγαλε ήταν το 650 κι αυτό μην χαρακτηρίζουμε πως το έβγαλε. Είναι δυνατόν με τέτοια νούμερα να βγάζουν καινούρια συσκευή με σχεδόν ίδιο αν όχι χειρότερο hardware σε σχέση με τον προκάτοχο του; μιλάω για το 650 βέβαια. Είναι δυνατόν να μην βγάλουν επόμενο των 730 και 830;

θεωρώ πως έκαναν τραγικά λάθη που συνεχίζουν και κάνουν και όπως και να το κάνουμε η Microsoft είναι ευχαριστημένη με το 1% και απ ότι φαίνεται από εδώ και πέρα μόνο στην επαγγελματική κατηγορία θα στηρίζεται κι όχι στην consumer όπως το android. Και οι πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν Snapchat, Pokémon go, clash of clans, Facebook, messenger και Instagram. Τα 3 πρώτα δεν υπάρχουν καν, τα άλλα 2 στα μισά του 2016 δεν είναι ολοκληρωμένα και το Instagram είναι το μόνο που λειτουργεί πολύ καλά αλλά και πάλι είναι πίσω από την αντίστοιχη υλοποίηση στα άλλα os.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...