Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εγω να τους πεισω ? Ποιος; Εσύ δεν θες άλλον; Αν στείλεις εσύ, και ό άλλος, και ό άλλος, μπορεί κάτι να γίνει.. Την Microsoft την έχει χεσμένη. Την απέκλεισε και από το youtube... Η καλύτερη αξιολόγηση! Εγώ ευχαριστώ! Μόλις την κατεβάσω θα σου κάνω και εγώ 1
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 υποθέτω δεν αφορα το 925? Μπαίνει με hack
Othal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 οχι δεν ειναι ασχετο κοσμος που διαβαζει το insomnia θα πιστεψει οτι με το redstone λυθηκαν τα πολλα προβληματα κ θα παει να αναβαθμισει απο τα 8.1 η θα παρει ενα windows phone περιμενοντας οτι βασικες λειτουργιες κ δυνατοτητες θα δουλευουν απροβληματιστα δεν ειναι ετσι ,απλα κ ξεκαθαρα σε πολλες περιπτωσεις θα συνεχισει να περιμενει ολικα updates για να λυθουν προβληματικες εφαρμογες κ στοιχεια του λειτουργικου,θα εχει μειωμενη αποδοση κ μπαταρια κ φυσικα θα πρεπει καθε λιγο κ λιγακι να στηνει το τηλεφωνο του απο την αρχη ,ειναι απολυτως λογικο αυτο για ενα consumer προιον το κακο android που εχει χιλιαδες συσκευες κ εκδοσεις εφαρμογων κ λειτουργικου δεν απαιτει τπτ παραπανω απο ενα update που καθεται πανω απο την παλια εκδοση κ οι εφαρμογες στις περισσοτερες περιπτωσεις δουλευουν οπως αναμενεται κ διαφημιζεται στην τελικη θρεντ στα νεα ειναι μπορω να σχολιασω σχετικα με το θεμα ,εκτος κ αν απαγορευεται η κριτικη στην ms κ δεν το ηξερα Τι λες αδερφε? Και βεβαια δεν τιθεται θεμα κριτικης αλλα δεν τα λες σωστα νομιζω...
GBorb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Σημερα μετα την αναβαθμιση και Hard Reset στο 535 (Ειχα φορτωσει πολλες εφαρμογες που δεν ηθελα), δεν περναει το Viber. Κολλαει στο Restoring User Data στο Store μετα την εγκατασταση και πριν μου ζητησει ξανα ενεργοποιηση. Ουτε μεσα στα app φαινεται. Εκανα δευτερη φορα Hard Reset και παλι τα ιδια. Καμια ιδεα? Κατα τα αλλα το κινητο παει σφαιρα.
g13333 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Lumia 640 DS. Μια χαρά τα windows και η ενημέρωση. Δώστε σημασία σε αυτό που θα πω. Επειδή προσωρινά για μένα είχε φτιάξει το GPS σας αν πάτε σε μια άγνωστη τοποθεσία (που δεν έχετε ξαναπάει) ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο ίντερνετ (είτε κινητή είτε wifi), κ ενώ πριν είχατε ΚΛΕΙΣΤΗ την τοποθεσία, πόση ώρα κάνει να σας βρει δορυφόρο σε καθαρό ουρανό; Γιατί εμένα κάνει κανένα τέταρτο, ΕΚΤΟΣ κι αν βρεί την παραμικρή πρόσβαση στο ίντερνετ, το βρίσκει κατευθείαν δουλεύει σαν A-GPS δηλαδή. Σε samsung galaxy 6 με android με τα ίδια κριτήρια το βρίσκει σε μισό λεπτό ίσως κ λιγότερο. Μου ετυχε το ιδιο ακριβως. Επειδή όμως στις προηγούμενες εκδοσεις δουλευε κανονικα θελω να πιστευω ότι θα το διορθωσουν
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Σημερα μετα την αναβαθμιση και Hard Reset στο 535 (Ειχα φορτωσει πολλες εφαρμογες που δεν ηθελα), δεν περναει το Viber. Κολλαει στο Restoring User Data στο Store μετα την εγκατασταση και πριν μου ζητησει ξανα ενεργοποιηση. Ουτε μεσα στα app φαινεται. Εκανα δευτερη φορα Hard Reset και παλι τα ιδια. Καμια ιδεα? Κατα τα αλλα το κινητο παει σφαιρα. Κάτι έχει σωθεί στο backup που είναι λάθος. Πήγαινε στα settings και κλείσε το backup για τα apps προσωρινά. Δεν είμαι σίγουρος αν θα σταματήσει να το τραβάει ή είναι απλά για να σταματήσει να παίρνει backup μελλοντικά. Αν σταματήσει να το τραβάει όταν κατεβάζει app, μάλλον θα παίξει... Κατέβασε την εφαρμογή και ξανανοιξέ το.
dpolal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Επισης μερα το update δε μπορω να χρησιμοποιησω τη συντομευση της καμερας απο την οθονη κλειδωματος. Κρατάς πατημένο το εικονίδιο λίγο παραπάνω και ανοίγει κανονικά η κάμερα. Μάλλον έδωσαν λίγο delay για να μην ανοίγει η κάμερα από λάθος πάτημα. 1
paoknf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σε όλους.Μετά την αναβάθμιση εχω θέμα με τον edge.Δείχνει τα γράμματα τεράστια και απο τις ρυθμίσεις κινητού και edge δεν αλλάζει κάτι.Εχω κάνει και soft reset αλλα τίποτα.Κάποιος μια βοήθεια???
AlexKane Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ποιος; Εσύ δεν θες άλλον; Αν στείλεις εσύ, και ό άλλος, και ό άλλος, μπορεί κάτι να γίνει.. Την Microsoft την έχει χεσμένη. Την απέκλεισε και από το youtube... Δεν ισχύει. Η msft δημοσίευσε μια εφαρμογή (που έγραψε η ίδια) για το youtube, η οποία αντιβαίνει σημείο προς σημείο, με τους όρους χρήσης που θέτει η goog. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή της msft μπλόκαρε τις διαφημίσεις ενώ ταυτόχρονα επέτρεπε στο χρήστη να κατεβάσει βίντεο. Και τα δυο σημεία είναι παράνομα, εκτός και αν η msft δε ξέρει να γράφει λογισμικό. The TOS that the Microsoft YouTube app violates has to do with it blocking ads and allowing downloads of videos from Google's YouTube site Η msft δημοσίευσε επίτηδες την εφαρμογή, με σκοπό να αποσυρθεί από το store και να δώσει γραμμή σε πληρωμένα κλαπατσίμπαλα (winsupersite.com, thurrott.com, κλπ) να ρίξουν λάσπη στη goog. Δήθεν, φταίει η goog για την παταγώδη αποτυχία τους στο mobile. Εν' τέλη, οι μανιασμένες προσπάθειες του Redmond για εξιλαστήρια θύματα, κοροϊδία και δημιουργία εντυπώσεων έπεσαν στο κενό, διότι αυτός που έχει χεσμένους τους χρήστες και τους devs είναι προφανώς η ίδια η msft. Εξάλλου, η goog, παρέχει τις υπηρεσίες της σε πλατφόρμες εκτός του android (iOS, windows), αφού επεκτείνει τη συλλογή προσωπικών δεδομένων και σερβίρει περισσότερες διαφημίσεις. Δεν είναι μονοπώλιο με την έννοια ότι έχει παραγκωνίσει τους άλλους. Πείσε την google να σου φέρει το chrome. Δεν απαγορεύεται... Καλησπέρα σε όλους.Μετά την αναβάθμιση εχω θέμα με τον edge. Όπως βλέπεις, έχει παραγκωνίσει ακόμα και τις δικές της εφαρμογές. Γι' αυτό στις ανταγωνιστικές πλατφόρμες οι εφαρμογές της είναι ανώτερες από τις ίδιες για WM. Έχει αλλάξει τόσες φορές το ΛΣ, που ακόμα και οι ίδιοι δε μπορούν να γράψουν πλέον εφαρμογές. Δε φταίει ούτε η goog, ούτε οι devs. Η msft φταίει.
privateer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ευτυχώς δεν υπάρχει επισημη εφαρμογή για Youtube. Ας απολαμβάνουν τις διαφημίσεις και την μη δυνατότητα video downloads οι φίλοι μας με android. 3
AlexKane Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ευτυχώς δεν υπάρχει επισημη εφαρμογή για Youtube. Ας απολαμβάνουν τις διαφημίσεις και την μη δυνατότητα video downloads οι φίλοι μας με android. Όχι απαραίτητα, ακόμα και με την επίσημη εφαρμογή της goog.
athns Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κρατάς πατημένο το εικονίδιο λίγο παραπάνω και ανοίγει κανονικά η κάμερα. Μάλλον έδωσαν λίγο delay για να μην ανοίγει η κάμερα από λάθος πάτημα. Ευχαριστω,ετσι ειναι.Ομως δε μου παιζει ουτε το search παραδιπλα.Δοκιμασα πατημενο αλλα τπτ.Κανε εν; κοπο αν θες να το τσεκαρεις.
privateer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Όχι απαραίτητα, ακόμα και με την επίσημη εφαρμογή της goog. μην ανησυχείς τρόποι πάντα υπάρχουν το ξέρουμε. Οι πλειοψηφία πάντως των android users απολαμβάνει τις διαφημίσεις τις αγαπημένης τους alphabet 1
AlexKane Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 μην ανησυχείς τρόποι πάντα υπάρχουν το ξέρουμε. Οι πλειοψηφία πάντως των android users απολαμβάνει τις διαφημίσεις τις αγαπημένης τους alphabet Καλά, η πλειοψηφία απολαμβάνει τις διαφημίσεις της αγαπημένης τους alphabet και στο desktop με Windows10. (+ τις διαφημίσεις του bloatware στο new and improved start screen).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα