Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κράζετε όσους παίρνουν budget κινητά των 80-100 ευρώ και τους αποκαλείται βλαμμένους και χαζούς. Βρείτε μου εσείς ένα καλό κινητό android των 100 ευρό που να μην κολλάει σαν διάολος και τα ξαναλέμε.

Επίσης οι κάμερες ,βρείτε μου ένα android που έχει τις κάμερες του 640xl  στα ίδια λεφτα

συσκευή που κάποτε είχε πέσει στο 50αρικο (lumia 435)έχει πάει απο 8.1 σε 10αρια και συνεχίζει να μην έχει το παραμικρό κόλλημα.

Ασε τα παιδιά με το android των 100€ να κλαίνε επειδή μπετώνει η συσκευή...

όσο για την αναβάθμισημάλλη συσκευή πήρα αλλού έχει καταλήξει πλέον.Ακόμα και η μπαταρία κρατάει περισσότερο με τα 10αρια.

• Like 2
Δημοσ.

Κράζετε όσους παίρνουν budget κινητά των 80-100 ευρώ και τους αποκαλείται βλαμμένους και χαζούς. Βρείτε μου εσείς ένα καλό κινητό android των 100 ευρό που να μην κολλάει σαν διάολος και τα ξαναλέμε.

Επίσης οι κάμερες ,βρείτε μου ένα android που έχει τις κάμερες του 640xl  στα ίδια λεφτα

Eγω αν και βγαινω εκτος θεματος ειχα και το samsung galaxy s1 ναυαρχιδα εννοειται και δεν πηρε καμια αναβαθμιση

Δημοσ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Insomnia έχω ψυχολογικά επειδή έκανα χιούμορ στους Windows Smartphone users, οι οποίοι έχουν ανα καιρούς αποδείξει οτι κλαίγονται απο μόνοι τους για την επιλογή που έκαναν....

Μάλλον κάποιοι γίνονται triggered πολύ εύκολα... FeelsBadMan :lol:

Δημοσ.

Chatr +I ... Για πες μ μια βασική λειτουργία που δεν δουλεύει στα Windows 10... Η που έχει προβλήματα ... Περιμένω με ανυπομονησία να ακούσω τι θα πεις ... Σκαρφίσου ένα πρόβλημα ...

Επίσης ποιος σ είπε ότι ξαναστήνεις το τηλέφωνο? Απλα κανεις αναβαθμηση ... Κάποια παιδια που κάνουν hard reset είναι επιλογή τους ... Εγώ δεν έχω κάνει και είναι μια χαρά το τηλεφωνο ...

Και κάτι άλλο που ίσως πόλοι δεν ξέρετε Όσο το android είναι γραμμένο σε java θα κολλάει... Κ είδη χρονια εξελισετε σε java αυτί δεν θα αλλάξει ποτέ... Πάντα θα κολλσει και θα καταπίνει ταμ . Τα Windows 10 m είναι γραμμένα σε c ...πιο γρήγορη ...πιο αξιοπιστη και με μέλλον ...

Δημοσ.

Lumia 640 DS. Μια χαρά τα windows και η ενημέρωση. Δώστε σημασία σε αυτό που θα πω. Επειδή προσωρινά για μένα είχε φτιάξει το GPS σας αν πάτε σε μια άγνωστη τοποθεσία (που δεν έχετε ξαναπάει) ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο ίντερνετ (είτε κινητή είτε wifi), κ ενώ πριν είχατε ΚΛΕΙΣΤΗ την τοποθεσία, πόση ώρα κάνει να σας βρει δορυφόρο σε καθαρό ουρανό; Γιατί εμένα κάνει κανένα τέταρτο, ΕΚΤΟΣ κι αν βρεί την παραμικρή πρόσβαση στο ίντερνετ, το βρίσκει κατευθείαν δουλεύει σαν A-GPS δηλαδή. Σε samsung galaxy 6 με android με τα ίδια κριτήρια το βρίσκει σε μισό λεπτό ίσως κ λιγότερο.

Δημοσ.

Βασικο θεμα ειναι το μονοπωλιο του edge.Δε δουλευει σωστα και δεν υπαρχει αξιοπιστη εναλλακτικη.Επισης μερα το update δε μπορω να χρησιμοποιησω τη συντομευση της καμερας απο την οθονη κλειδωματος.

Δημοσ.

Λοιπόν, να ξεκαθαρίσω οτι δέν είμαι hater, ούτε με ενδιαφέρουν ηλίθιες αντιπαραθέσεις μεταξύ fanboys, αλλά μόλις πέρασα το update σε ενα 640xl που είχα παρατημένο, και κράσαρε εντελώς. Κολλαγε το fb, δεν λειτουργούσε skype. Μετά απο κανα μισάωρο απλά το ξαναπέταξα στο συρτάρι του γραφείου που κατοικούσε. Λυπάμαι αλλά MS + mobile = NO

Δημοσ.

Βασικο θεμα ειναι το μονοπωλιο του edge.Δε δουλευει σωστα και δεν υπαρχει αξιοπιστη εναλλακτικη.

Εγώ χρησιμοποιώ το Opera Mini ειδικά όταν δεν συνδέομαι από wifi μου εξοικονομεί και όγκο δεδομένων.

Δημοσ.

Βασικο θεμα ειναι το μονοπωλιο του edge.Δε δουλευει σωστα και δεν υπαρχει αξιοπιστη εναλλακτικη.Επισης μερα το update δε μπορω να χρησιμοποιησω τη συντομευση της καμερας απο την οθονη κλειδωματος.

Δεν είναι μονοπώλιο με την έννοια ότι έχει παραγκωνίσει τους άλλους. Πείσε την google να σου φέρει το chrome. Δεν απαγορεύεται...

Δημοσ.

Έλα ρε μεγάλε!!! Έχεις ένα τεράστιο ευχαριστώ από τον stelio που σου έκανε και αξιολόγηση ;)

Η καλύτερη αξιολόγηση! 

Εγώ ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Δεν είναι μονοπώλιο με την έννοια ότι έχει παραγκωνίσει τους άλλους. Πείσε την google να σου φέρει το chrome. Δεν απαγορεύεται...

Εγω να τους πεισω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...