Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Έχουν βγει build για την redstone 2; Όχι, αλλά το slow και fast έχει γυρίσει σε rs2. Δηλαδή για να πάρεις την 14393.82 μόνο σε preview μπορείς, σε slow και fast δεν υπάρχει...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δεν μου βγαζει κατι αλλο ειναι ενημερωμενο λεει και παει και το ραδιακι μας
Rookie Jimmy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δεν μου βγαζει κατι αλλο ειναι ενημερωμενο λεει και παει και το ραδιακι μας η μοναδικη εφαρμογη που βρηκα στο store για ραδιοφωνο ειναι streaming αρα χωρις DATA γιοκ συν οτι δεν περιλαμβάνει την ελλαδα στις επιλογες χωρων !!!!
venioni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δεν μου βγαζει κατι αλλο ειναι ενημερωμενο λεει και παει και το ραδιακι μας Δεν γινεται αυτο που λες,πηγαινε στις ρυθμισεις,ενημερωση και ασφαλεια - προγραμμα windows insider - και πατα να γινεις windows insider αφου το κανεις θα σου κανει επανεκκινηση μολις ξανανοιξει το τηλ πηγαινε παλι στο windows insider και επελεξε release preview υστερα κανε check για ενημερωσεις και θα σου την εμφανιση
venioni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βλέπεις κάτι καινούριο που να αξίζει τον κόπο ? ειναι πιο βελτιωμενη...
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 η μοναδικη εφαρμογη που βρηκα στο store για ραδιοφωνο ειναι streaming αρα χωρις DATA γιοκ συν οτι δεν περιλαμβάνει την ελλαδα στις επιλογες χωρων !!!! Δεν έψαξες πολύ καλά. 2 πολύ καλές εφαρμογές (η πρώτη είναι καλύτερη) FM RADIO PLAYER FM RADIO Επίσης σε streaming υπάρχουν πάρα πολλές. Απορώ που ακόμη και εκεί βρήκες μόνο μία! 3
theo93 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 παιδια υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει καμια εφαρμογη για snapchat ?
evkar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 η 393 σε ένα παλιό 730 μια χαρά δουλεύει . Ναι η Μs έχει μπει σε rs2 για insiders πάντα . Αναμενόμενη επίσημη κυκλοφορία αρχές 2017 , με επιφύλαξη πάντα γιατί μιλάμε για Ms , αν σου τάξει 10 πετάς τα πέντε . Βγήκε και app για το Pokemon , όσοι ασχολείστε......... τρώγωντας παραγωγικά τον χρόνο σας . Τελικά για Wp πολλά μαζεμένα πέσανε ........ 1
AggelosTz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 δεν φταίει η ms αλλά το facebook απλά τα πράγματα. ναι ναι η κλασσική συμπεριφορά χρήστη WP σε άρνηση. Δεν φταίει η MS αλλά η εταιρεία που δίνει την εφαρμογή...στις άλλες πλατφόρμες έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες αλλά απλά στην MS φταίνε οι ίδιοι...γιατί σου λένε instagram, facebook, messenger, pokemon go, vsco κτλ κτλ γιατί να πουλάμε εκατομμύρια και στην περίπτωση του fb δις στο iOS και android στα WP φταίμε αποκλειστικά εμείς όχι η MS...
AggelosTz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μερικοί εδώ μέσα πραγματικά έχετε συμπτώματα κατωτεροτητας. Συγγνώμη που δεν θέλω και δεν έχω να πληρώσω 600 ευρό για να μην κολαει το τηλέφωνο μου και στα βασικά για τα επόμενα 3 χρόνια. Δεν σου μίλησε κανείς για την σειρά Moto G...κρίμα
dimitrisdim14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Και να του μίλησε για την σειρά μοτo g αν τον ανθρωπο τον ενδιαφέρει η κάμερα ... Και τα χαρακτηριστικά της Lumia camera ?? Δεν το σκεφτικές αυτό ; Αν γουστάρει τουβλάκια tiles και όχι τα κλασσικά εικονοδια ... Αν ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Windows αντί για android ... Ποιο το προβλήμα σου ; Επειδή έχεις εσύ αντροιτ πρέπει όλοι να έχουν ; ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ υπάρχουν κάποιοι που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και αγαπάνε Windows phone ! Και 10 άτομα να μείνουν σε όλο τον πλανήτη... Αυτοί οι 10 ακόμα υα τα γουστάρουν ... Ας κοιτάει ο καθένας την πάρτη τ και να μην κρίνει τις επιλογές τον άλλων...Μας έχετε ζαλίσει 4 χρονια τώρα ... Είδαμε και τις καλύτερες επιλογές android ... Και πάλι σε Windows Phone γυρίσαμε ... 10
Conan2046 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μας εταξαν windows 10 για τις μαζες απο τον δεκεμβρη , εχω μεινει με το 535 στο χερι :Ρ Με το 535 γιατί; Μια χαρά αναβαθμίζεται στα 10. 2
Locke_John Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ακομα περιμενω στο 1020. forever alone Τις πρωτες πρωινες ωρες σημερα, ελαβα το anniversary αυτό, τόσο στο 1020 μου όσο και στο 640xl της κοπέλας (στο 1020 πειραζεις ενα αρχείο συστήματος ώστε να "φαίνεται" ως lumia 950xl για παράδειγμα. αναλυτικότατες οδηγιες στο xda. όλα καλα φαίνονται 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα