Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπάχαλο το άρθρο λέει για "build 14393.67" το οποίο είναι preview release όχι κανονικό και δόθηκε από της 9 Αυγούστου, η κανονική έκδοση είναι η 1511 (10.0.10586.545) και δόθηκε από της 10 Αυγούστου

,εμένα το 535 πριν 5-6 μέρες έκανε την αναβάθμιση σε

version 1511 κανονικότατα και δουλεύει απροβλημάτιστα

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@bi11 λάθος κάνεις. Η 14393.67 ναι είναι η τελευταία έκδοση preview η οποία και δόθηκε τώρα σαν τελικά αναβάθμιση σε όλους ανεξαιρέτως insider ή όχι. Αυτό είναι και το νόημα των εκδόσεων technical preview. Να φτάσουν σε μια τελευταία και καλύτερη έκδοση με σκοπό να διατεθεί σαν επίσημη αναβάθμιση

• Like 1
Δημοσ.

Μπάχαλο το άρθρο λέει για "build 14393.67" το οποίο είναι preview release όχι κανονικό και δόθηκε από της 9 Αυγούστου, η κανονική έκδοση είναι η 1511 (10.0.10586.545) και δόθηκε από της 10 Αυγούστου

,εμένα το 535 πριν 5-6 μέρες έκανε την αναβάθμιση σε

version 1511 κανονικότατα και δουλεύει απροβλημάτιστα

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε :P

• Like 3
Δημοσ.

10.0.14393.67 Αυτη κατεβαζει το δικο μου τωρα

Δημοσ.

Πολύ χολή ρε παλικάρια για τα windows phones.... Έτσουξε που βγήκε αναβάθμιση εκεί που τα είχαμε για πέταμα ενώ κάτι άλλες συσκευές android έχουν μείνει ακόμα στην 4.4.2 και στην 5.0 και με χίλια μύρια όσα προβλήματα μετά την αναβαθμιση;;;; Μην ασχοληστε ψαχτε και κανα ποκεμον στον καμπινε και μην κράζετε.... Αυτά μπορούσαμε αυτά γουστάραμε αυτά πήραμε....

• Like 18
Δημοσ.

Κατεβαστε την 14393.82 απο το release preview μολις βγηκε!

release preview ?????????

Δημοσ.

release preview ?????????[/size]

Οταν είσαι Windows Insider έχεις 3 επιλογές... Fast Ring, Slow Ring και τέλος Release Preview.

• Like 1
Δημοσ.

πρέπει να είμαι ο μοναδικός που σε λιγο θα εχω και τα τρία λογισμικά ήδη εχω ιός ανδροιντ δεν συγκρίνω καθένα με καλά και κακά που το ίδιο κιστευω θα ειναι και το wp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...