liakinen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Προφανώς και αυτα δεν ειναι κουβάδες, ετσι...; Ναι μωρέ δεν θίχτηκα περισσότερο να βάλω φωτογραφία της κούκλας μου ήθελα Άλλωστε αν και έχουν περάσει από την κατοχή μου αρκετά Γερμανικά, αναγνωρίζω την ανωτερότητά στον τομέα κινητήρας, της Ανατολής. Άσε που τα έχω πάρει με την Opel που OK ανέβασε την ποιότητα με το νέο ASTRA K αλλά έφτασε και τις τιμές σε επίπεδα για γέλια. Άκου για το νέο diesel full extra να θέλει 31,000 ευρώ 2
gia_nnis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Τι γνωμη εχετε για τα 1000αρια; Βρηκα ενα 10ετιας 4000 απο γνωστο σε καλη κατασταση το εχει δει και μηχανικος. Αξιζει;Εγω εχω οδηγησει του 08 f/l το 1.1 και πραγματικα ηταν πολυ καλο στο γκαζι του! Εχει κοντο σασμαν και ειναι νευρικο.. Το μονο που δεν μου αρεσει σε αυτο το αυτοκινητο ειναι ο κωλος του.. Αυτα εβγαζαν προβλημα με καποια βιδα του στροφαλου.. Για μενα πριν το παρεις βρεις και κανε ενα t.drive το 1.1 και μετα επιλογη σου.. 4000ε ειναι πολλα και για 95000χλμ που κουβαλαει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα