N3CR4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Λοιπόν fellow insomniacs πείτε μου παρακαλώ αν κάνει κάποιος format και μετά την εγκατάσταση των windows δεν περάσει τους drivers έναν έναν και τα προγράμματά του αλλά κάνει restore από backup image είναι λάθος; Δλδ δεν συνιστάται η παραπάνω μέθοδος; Αυτό είχα κάνει πριν από 3 μήνες όταν μου χτύπησε ο προηγούμενος ssd που είχα. Κρατούσα backup με το AOMEI Backupper. Με αυτό πέρασα στον καινούριο ssd και το image. Μήπως έτσι εξηγούνται οι BSOD;
Necrogeddon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μα ειναι δυνατον να κανεις φορματ και να μην περασεις φρεσκους τους drivers? Αφου μπηκες στον κοπο σπαταλησε 5 λεπτα ακομα. Πολυ πιθανο να μην εγκαθίστανται καλα απο backup
N3CR4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλά δε τους λες και τόσο φρέσκους. Μιλάμε για outdated 775 socket. Έτσι το είχα κάνει και παλιότερα και δεν είχα θέμα.... Τε σπα πάω όλα από την αρχή.
Alex-V Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μου εχει τυχει bsod σε λαπτοπ που αν σου πω θα κουφαθεις. Ο κωδικας που μου εβγαζε οπου εμπαινα ελεγαν οτι ειναι ο επεξεργαστης. Τι εφταιγε? Δεν επρεπε να βαλω τον τελευταιο driver της καρτας γραφικων απο την nvidia και επρεπε απο το site του laptop που ο driver ηταν και outdated! Αντε βγαλε ακρη. Anyway. Δεν μου ερχεται κατι αλλο προσωπικα για να σε βοηθησω.
N3CR4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Παίδες έβγαλα τον ssd από το pc & τον σύνδεσα σε ενα laptop που έχω εξωτερικά. Έτρεξα εκεί ένα checkdisk και τώρα δουλεύει.... Ευχαριστώ πάντως για όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα