Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες διαβάζω ότι πρέπει να τρέξω σε πρώτη φάση chkdsk.

Του βάζω να κάνει chsdsk και δεν προλαβαίνει να το τελειώσει. Πετάει μπλε οθόνες πριν το κάνει 100%.

Any suggestions?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο σκληρός σε τι κατασταση βρίσκεται; κοίταξε τον μια με το hard disk sentinel

Λοιπόν έκανα το short self test με το sentinel και δεν βλέπει κάτι στραβό.

Εκτός αυτού ο δίσκος στο sentinel φαίνεται να είναι κομπλέ. Δεν βγάζει κάτι στραβό.

"The status of the solid state disk is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found. 
The TRIM feature of the SSD is supported but disabled. It is recommended to upgrade the operating system, the disk controller or its driver to improve performance.
The health is determined by SSD specific S.M.A.R.T. attribute(s):  #233 Media Wearout Indicator

No actions needed."

Πάω για memtest για τις ram.
Δημοσ.

Αρα ο ssd δεν ειναι. Φευγουμε απο αυτον. Κανε test τις μνημες την καθεμια ξεχωριστα με το memtest86+ 5.01 τουλαχιστον 8 passes την καθεμια. Θα σε παρει ωρες αλλα οκ.

Δημοσ.

8 passes δλδ να τρέξω το memtest για κάθε μια 8 φορές. Σίγουρα;

Το έκανα μια φορά και για τις 4 ως τώρα αλλά δεν έχει errors.

Δημοσ.

Ωραια. Βαλε μονο αυτο επανω και τρεξε το προγραμμα για τουλαχιστον 8 passes. Αν μεσα σε αυτα δεν βγαλει τιποτα δεν εχει θεμα αυτη η μνημη. Μετα κανε το ιδιο με την αλλη/αλλες. Ειναι βασανιστηριο ξερω. Πηγαινε πιες καφεδακι εξω μεχρι να τελειωσει :P Οταν λεω passes, την ωρα που τρεχει το προγραμμα, εκει που γραφει ποση ωρα τρεχει, καπου λεει και ποσα passes εχει κανει. Ε αστο να φτασει 8.

Δημοσ.

Λοιπόν η 1η είναι power. Είχε 8 passes & κανένα error. Πάω για τη δεύτερη τώρα.

Φαντάζομαι ότι δεν παίζει ρόλο και σε ποιο slot θα την βάλω, έτσι;

Δημοσ.

Και η 2η είχε 22 passes, την άφησα το βράδυ. Έχω βάλει την 3η και τρέχει.

Όταν έβαλα το memtest στην αρχή και με τις 4 επάνω, πριν μου πεις να τις βάλω μία μία, δεν είχε βγάλει errors. Για τα passes όμως δε το είχα αφήσει και πολλή ώρα να τρέξει & μου φαίνεται είχε 0 passes. Απλά είχε κάνει complete το short test.

Οπότε η ερώτηση τώρα είναι δε θα έπρεπε να είχε βγάλει errors στο short test με τις 4 ram αν όντως φταίει κάτι σε αυτές;

Δημοσ.

Οχι. Δεν φαινεται κατι στο short test. Ειναι ελαχιστος ο χρονος για να δειξει error. Επισης, οταν εχεις και τις 4 επανω και πεταξει καποιο error, δεν θα ξερεις ποια θα εχει το προβλημα. Γιαυτο και πρεπει μια μια.

Δημοσ.

και εγω θα ελεγα δοκιμασε της μνημες καταρχας μια μια να δεις αν ανοιγει κανονικα κλπ...

αν παλι σου κανει τα ιδια οποια και να βαλεις τοτε καλυτερα κανε ενα φορματ να τελειωνεις να ξερεις τουλαχιστον οτι δεν ειναι θεμα 

software αν σε περιπτωση στο ξανακανει...

γιατι αφου λες οτι ανοιγει σε safe mode ποιο πιθανο νομιζω ειναι θεμα software

επισης θα ελεγα αν εχεις τπτ αλλες συσκευες επανω στο pc βγαλτες και ξαναδοκιμασε ...τπτ στικακια καμερες χειριστιρια οτιδηποτε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν παλι σου κανει τα ιδια οποια και να βαλεις τοτε καλυτερα κανε ενα φορματ να τελειωνεις

γιατι αφου λες οτι ανοιγει σε safe mode ποιο πιθανο νομιζω ειναι θεμα software

επισης θα ελεγα αν εχεις τπτ αλλες συσκευες επανω στο pc βγαλτες και ξαναδοκιμασε ...τπτ στικακια καμερες χειριστιρια οτιδηποτε..

παιδιά το format θέλω πάση θυσία να το αποφύγω... Διότι είμαι σίγουρος ότι δεν θα αλλάξει κάτι με format. Δεν είναι θέμα software. Γτ το λέω με τόση σιγουριά;

Είναι πολύς ο καιρός που δούλευε έτσι ακριβώς από θέμα προγραμμάτων. Δεν εγκατέστησα δλδ κάτι τώρα και άρχισαν οι μπλε οθόνες.

Αυτό που παίζει είναι κάτι από hardware να έχει χτυπήσει... Έτσι νομίζω. Περιμένω να ποστάρω αποτελέσματα από memtest.

EDIT: Θα τρελαθούμε... Δεν είχαν errors οι RAM... Τι άλλο μένει τώρα;

Επεξ/σία από N3CR4
Δημοσ.

Εμενα οσες φορες ειχα bsod ηταν απο κακο driver rapid storage technology η engine management intereface της intel. Προσπαθησε να τα απεγκαταστησεις σε  safe mode

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...