N3CR4 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Λοιπόν παίδες συμβαίνει το εξής. Αμέσως μετά τα εικονίδια των win 7 που από κάτω λέει starting windows έχω μπλε οθόνη. Οπότε κάτι έχει πεθάνει μέσα στο pc. Ο σκληρός δε νομίζω ότι φταίει αφού τον τσέκαρα εξωτερικά με usb + docking station σε άλλο pc με surface test του ΑΟΜΕΙ Partition Assistant. Δεν έδειξε κάποιο error. Έχω τις εξής ερωτήσεις για να καταλάβω τι φταίει. Αν έφταιγε η μητρική ή ο CPU θα έπρεπε να μην ανοίγει ούτε το bios. Σωστά; Η κάρτα γραφικών μου φαίνεται ότι φταίει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαπιστώσω κάτι παραπάνω;
Sakiz105 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 μπες σε ασφαλη λειτουργεια.Ισως να φταιει καποιος driver 1
Ghost007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 κοιτα μπλε οθονη μπορει να ειναι απο διαφορα θεματα μπορει να ειναι και καποιο θεμα software απο καποιον οδηγο η εφαρμογη κλπ... δοκιμασε οπως ειπαν και ποιο πανω να μπεις σε ασφαλη λειτουργια να δεις αν σου κανει παλι μπλε οθονη η οχι ...αν οχι τοτε πιθανον ειναι καποιος οδηγος η καποιο προγραμμα. αλλιως μπορει π.χ να ειναι καποια μνημη δοκιμασε να της βγαλεις και να της βαλεις μια μια... και αν εχεις τπτ οβερκλοκ κλπ βγαλτα και μπες με default...
N3CR4 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Λοιπόν παίδες σε safe mode μπαίνει κανονικά. Τώρα τι πρέπει να κάνω για να διαπιστώσω τι φταίει; Αφού μπαίνει κανονικά σε safe αποκλείουμε κάθε ενδεχόμενο hardware; Η κάρτα γραφικών δεν παίζει ακόμη να είναι το πρόβλημα;
Sakiz105 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 μπες σε safe mode και κανε απεγκατασταση οτι driver εχεις εναν εναν.Ξεκινα με gpu,προσπαθησε να μπεις κανονικα.Αν δεν μπαινει,βγαλε audio, κτλ κτλ
N3CR4 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 μπες σε safe mode και κανε απεγκατασταση οτι driver εχεις εναν εναν.Ξεκινα με gpu,προσπαθησε να μπεις κανονικα.Αν δεν μπαινει,βγαλε audio, κτλ κτλ Νομίζω ότι η gpu έχει θέμα hardware. Διότι ο driver της amd είναι εγκατεστημένος εδώ και πολύ καιρό που το pc ήταν απολύτως σταθερό. Λογικά αν αυτός είχε το θέμα θα έπρεπε να πετάει μπλε οθόνες και πιο πριν. Έχω ζητήσει από φίλο κάρτα δανεική να την δοκιμάσω.
Sakiz105 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 o driver μπορει να γινει corrupted για χιλιους δυο λογους.
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Βαλε την δανεικη κάρτα Αναψε τον και δες τι μπάλα θα παίξει και μετά βλέπεις τι κάνεις. Μπορεί με την αλλη κάρτα να είναι οκ οπότε αλλάζεις μία κάρτα και είσαι οκ.
N3CR4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Τα ίδια και με την δανεική. Μητρική μου μυρίζει... Τι λέτε;
panos0100 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 βγάλε την αυτόματη επανεκκίνηση και δες τον κωδικό σφάλματος στην μπλε οθόνη να δούμε τι ακριβώς είναι αυτό που την προκαλεί, επίσης βάλε και το bluescreen view να δούμε και εκεί τι λέει λογικά θα έχει καταγράψει το συμβάν
N3CR4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 βγάλε την αυτόματη επανεκκίνηση και δες τον κωδικό σφάλματος στην μπλε οθόνη να δούμε τι ακριβώς είναι αυτό που την προκαλεί, επίσης βάλε και το bluescreen view να δούμε και εκεί τι λέει λογικά θα έχει καταγράψει το συμβάν Μέσα από το bios εννοείς να βγάλω την αυτόματη επανεκίνηση; Να βάλω bluescreen view δεν μπορώ διότι το pc με το μπει μέσα στα win 7 μετά από λίγο πετάει μπλε οθόνη.
tuxpower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τα ίδια και με την δανεική. Μητρική μου μυρίζει... Τι λέτε; Η δανεική ήταν και αυτή amd? corrupted driver, σημαίνει software πρόβλημα στον driver της κάρτας γραφικών. τι κάρτα έχεις? r7 260x μήπως?
N3CR4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Όχι. Έχω μια amd 5870. Και ναι η δανεική ήταν και αυτή amd 4870.
tuxpower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Σε safe mode οταν μπήκες απεγκατέστησες πλήρως τον οδηγό της κάρτας? γενικά ακολούθησε τα βήματα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/page-1?hl=+bsod
N3CR4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Λοιπόν πήρα φωτό. Δεν έχω κάνει ακόμη κάτι σε safe mode. Είναι σχετικό με την κάρτα; edit: Το 0x0000007A είναι σχετικό με δίσκο από ότι λέει το google....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα