stokos21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, Έκανα clean install σε ένα macmini και θέλω να συγχρονίζω το τηλέφωνό μου (iPhone 4s) με το νέο πια iTunes Δηλαδή με το συγχρονισμό, το νέο iTunes, να πάρει ότι έχει το τηλέφωνο και από εκεί και μετά να συνεχίζω να συγχρονίζω όποτε θέλω όπως έκανα και παλιά με το iTunes που υπήρχε στο μακμινι πριν κάνω clean install. Έχω κάνει μέχρι στιγμής (Deauthorize all Computer) και έπειτα (Authorize This Computer) αλλά δεν κάνω συγχρονισμό γιατί φοβάμαι πως θα σβηστούν όλα στο τηλέφωνο και θα μείνει κενό όπως είναι τώρα το Tunes ενώ εγώ θέλω να γίνει το αντίθετο. Θεωρώ πως δεν είναι κάτι δύσκολο και το πιθανότερο να έχει ήδη απαντηθεί εδώ στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι με την αναζήτηση και έτσι άνοιξα καινούριο θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κανονικά μετά το clean install θα έπρεπε να κάνεις restore την library και τα media του iTunes ώστε να μην έχεις κανένα πρόβλημα. Τώρα φυσικά θα σβηστούν όσα συγχρόνιζες απ' την παλιά library, όπως φωτογραφίες (όχι του camera roll), μουσική, βιβλία κλπ. Αυτά δεν μεταφέρονται από iPhone σε iTunes εκτός αν χρησιμοποιήσεις μια απ' τις εφαρμογές που κυκλοφορούν στο internet γι' αυτή τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stokos21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Για τις φωτογραφίες δεν με νοιάζει τις έχω αντιγράψει, ούτε και για την μουσική. Για τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους πιο πολύ με ενδιαφέρει, αν μπορεί να γίνει κάτι για να μην τις ξανακατεβάζω και τις σετάρω από την αρχή όλες. Εντωμεταξύ έχω κάνει Backup της συσκευής στο νέο iTunes, αν κάνω συγχρονισμό και χαθούν όλα και μετά κάνω Restore from Backup μήπως σωθεί κάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Τις εφαρμογές μπορείς να τις περάσεις απ' το iPhone στο iTunes κανονικά. Λογικά θα σε ρώτησε όταν έκανες backup. Οι ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται απ' το sync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stokos21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τις εφαρμογές μπορείς να τις περάσεις απ' το iPhone στο iTunes κανονικά. Λογικά θα σε ρώτησε όταν έκανες backup. Οι ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται απ' το sync. Τελικά έκανα sync και δεν επηρεάστηκαν οι εφαρμογές Ευχαριστώ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα