kathytherion Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Απεκτησα την πρωτη μου τηλεοραση (αληθεια λεω!), μια samsung smart tv 5500 ! Στο πατρικο μου δεν παιζει σημα τηλεοπτικο, δεν πιανω κανενα καναλι( δεν πολυκαιγομαι κιολας) θα ηθελα ομως να βλεπω βιντεακια στο youtube κ ταινιες. Προβλημα 1: Με το κλασσικο κοντρολ ειναι μανουρα να πληκτρολογω για να βρω βιντεο και σκεφτομαι να παω σε καποια συσκευη τυπου ασυρματο keyboard που ειναι γκουμουτσα, μικρο ασυρματο keyboard που κοστιζει αρκετα(κατι 50αρια ειδα στο πλαισιο) ή να παραγγειλω απ το ebay κοντρολ qwerty με κανα 10 ευρο κ οτι γινει. Βρισκω ομως εφαρμογες κοντρολ tv στο android market ομως το κινητο μου δεν εχει υπερυθρες. Τι μου προτεινετε να κανω? Προβλημα 2 : ειμαι λιγο ασχετη απο τηλεορασεις, ειδικα τετοιας τεχνολογιας, και βρισκω μονο το youtybe στο μενου της δικης μου. Υπαρχει τροπος να μπω σε browser κανονικα και να δω βιντεακια κ απο αλλες σελιδες ή αποκλειεται κατασκευαστικα? Ευχαριστω προκαταβολικως!
kathytherion Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το κινητο σου δεν εχει cast? Εχω το galaxy note 2αλλα δεν εχω οδεα τι ειναι το cast! 1
overpower Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 http://visihow.com/Turn_on_Screen_Mirroring_on_Samsung_Galaxy_Note_II_and_Share_Your_Phone's_Screen_to_the_TV
kathytherion Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Thanks, θα το διαβασω, εψαξα το τηλεφωνο κ καταλαβα τι ειναι το cast. Περιμενω κι αλλες προτασεις!
graphist83 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μπορεις και με οποιοδηποτε Microsoft - Logitech πληκτρολογιο ποντικι ασυρματα. Τα δεχεται κανονικα plug and play
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα